Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 22:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 05.04.2011 11:49 

RaitV kirjutas:
torms kirjutas:
sai käidud seal ueus putkas tartu maantee ääres, peale mõigut. KJ arust maailma parim burger, mulle ei maitseinud eriti, soola ja pipraga oli liialdatud

Sai ka eile käidud seal,no täis parmu koht minu meelest :D mul tahtis astra vägisi sinna killustiku hunnikusse kinni jääda :? Vilts järas oma friikaid ja kiitis,ma võtsin lasteburgeri(just ennem hiinakas sõin :D ) ja no anna abi :kill enam sinna küll ei kavatse minna :)
Nägin sind (sõitsin vectraga mööda) Ning sealt putkast tuleb seda purksi ainult vägisi alla neelata, peale seal söömist on isu söögijärgi mitmeks tunniks täiesti kadunud. Mõtlen siis seda "suurmat" burgerit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2011 11:59 
Moderator
Kasutaja avatar

Tartu Taskusse (enne Rimi) on kerkinud mingi eriti peen ja moodne kiirtoidu koht. Sai sealset kraami siis degusteeritud ja esimene mõte oli, et selle putka geniaalset asutajat tahaks küll näha.
Pakuvad siis seal mingit saiatoru (nagu hotdog), millele on sisse pandud veidi kapsast ja maisi. Vb ei ole tõesti ma nii peen inimene, aga sellisel asjal ma küll pointi ei näe.. Maitseelamus oli 0 ning toiteväärtus -1, sest tühi kõht läks õrritamise pärast veel tühjemaks. Aga vb ongi see seal asuva Peetri Pizza kaval äriplaan, sest peale "peenet maitseelamust" suundusin ma otse Peetri pizzasse ja võtsin ühe suure pannipizza :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2011 12:55 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
Hesburgeri Kebab Tortilla on täiesti mõttetu ost võrreldes tavalise (kana) tortillaga. Ma vist sain kokku kolm tükki liha selle krempli peale ning maitse polnud kõige parem.

Sattusid vist jamasse hessi.
Ise võtsin paar päeva tagasi norde hessist ja oli küll lihane,mahlane ja maitsev :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2011 13:23 

r32 kirjutas:
Tartu Taskusse (enne Rimi) on kerkinud mingi eriti peen ja moodne kiirtoidu koht. Sai sealset kraami siis degusteeritud ja esimene mõte oli, et selle putka geniaalset asutajat tahaks küll näha.
Pakuvad siis seal mingit saiatoru (nagu hotdog), millele on sisse pandud veidi kapsast ja maisi. Vb ei ole tõesti ma nii peen inimene, aga sellisel asjal ma küll pointi ei näe.. Maitseelamus oli 0 ning toiteväärtus -1, sest tühi kõht läks õrritamise pärast veel tühjemaks. Aga vb ongi see seal asuva Peetri Pizza kaval äriplaan, sest peale "peenet maitseelamust" suundusin ma otse Peetri pizzasse ja võtsin ühe suure pannipizza :D

Tundub, et tegu vist sama kohaga..... http://www.tartupostimees.ee/?id=411127

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2011 14:42 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
123 - Mina sain ka tugevalt üle selle kebabtortillaga, puhas kaka.

Irw @ R32

Ja see peetri pleiss vist meeldib aind offline'ile ja KJ'le :D Annaks kõige kahtlasema burksi koha tiitli neile.

Täna käisin TTÜ's. Juustutasku peekoniga vist oli produkti nimi mida söödud sai. Klaas mahla, kolm viilu leiba. väga hea külm kaste ja sibula-kapsa salat. Ahjukartuliga võtsin. Toit viis lausa keele alla aga natuke väheks jäi mulle. maksis vist 4 € see kupatus. Tundub, et toidud on seal head ja valikut nagu on.

Aga... parkida seal ei saa, kära on küllalt ja keskmine järts on lasnamäle ja tagasi ilmselt. Meil kuidagi joppas,et sai paari mindiga löögile.

Mulle meeldis aind koht ise aga kj arust oli see burger seal maailma parim.
Ta pole kunagi nii head burgerit saanud .
Mina sinna rohkem ei plaani minna, pigem lähen jüri rahvaburksi või rääku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2011 14:58 
Kasutaja avatar

Juhatage nüüd keegi palun täpselt mismoodi ma sinna jüri rahvaburgerisse saan. Tulin tallinna poolt, keerasin alla jüri peale...nii edasi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2011 15:11 
Kasutaja avatar

Eile sai seal Peetri kohas jälle käidud teist korda, aga seekord oli tõesti asi teistmoodi, kui esimest korda, soola oli palju jah, eelmine kord olid õlled ka sees.... Niiet pole maailma parim, aga meeldib igatahes rohkem, kui Mõigu putka oma.

Rahvaburgerisse saad nii, et keerad Jürisse sisse Tartu mnt pealt, suure ringi pealt Jüri poole, seal tuleb väike ring mõne aja pärast, ja sealt keerad kolmandast väljasõidust välja, Kalevi poole, ja paistab juba, Mokteri atm tankla kõrval, seal parklas, täna just käisin jälle :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2011 15:24 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Eile sai seal Peetri kohas jälle käidud teist korda, aga seekord oli tõesti asi teistmoodi, kui esimest korda, soola oli palju jah, eelmine kord olid õlled ka sees.... Niiet pole maailma parim, aga meeldib igatahes rohkem, kui Mõigu putka oma.

Rahvaburgerisse saad nii, et keerad Jürisse sisse Tartu mnt pealt, suure ringi pealt Jüri poole, seal tuleb väike ring mõne aja pärast, ja sealt keerad kolmandast väljasõidust välja, Kalevi poole, ja paistab juba, Mokteri atm tankla kõrval, seal parklas, täna just käisin jälle :rokib

Kuskil siin vist (B tähe all) http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... =UTF8&z=14

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2011 22:36 
Kasutaja avatar

Täpselt nii, kj rääkis et salat on muutunud, ei tea kas tõsi, aga peab proovima ükspäev, täna võtsin mõigu putkast naturaalšnitsliga burgeri praemunaga, lõpp oli kuiv nagu alati ning praegu just keerasin kebab tortilla sisse, ning mulle meeldis, ning kampaania hind on võrreldes kana tortillaga ka ikka teisest mastist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2011 09:41 
Moderator
Kasutaja avatar

Inc555 kirjutas:
Tundub, et tegu vist sama kohaga..... http://www.tartupostimees.ee/?id=411127

Jep, täpselt seesamune asi..
2€ hakkab maksma??? Issand.. ma sain sealt selle proovimiseks tasuta ja teist korda enam ei võtaks..

Tsiteeri:
Müügikoha eestvedaja ungarlase Peter Leanyfalvi sõnul pole sellist toitu Eestis veel kusagil müüdud.

Ning sellel on enda kindel põhjus.. 2€ saab juba päris korraliku kõhtu täiva asjanduse..
Aga vb on asi minus.. Pole eriline rahvustoitude gurmaan, aga tõesti "kapsaga täidetud seest tühja saia" süüa.. :rokib
Ok peenikesed tibinad söövad kapsast, aga nad ei söö saia (sai teeb ju prse suureks).. Seega ei näe ma ka nendes erilist turgu..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Üritasin ise kah vahelduseks süüa teha, mis feilis sajaga.. Ostin poest mingi marinaadis grill liha ja mõtlesin et teen ahjus koos kardulatega.. Poole küpsemise pealt tuli juba tuppa korralik lebra ning väike kahtlus tekkis, et kas liha on ikka värske.. Igastahes kui valmis asi sai, siis maitstes sain oma kahtlusele tõestust, et liha oli vanaks läinud - jess noh.. Pannitäis kartuleid koos lihaga otse prügikasti.. Mõtlesin, et lähen oma kunstiteosega poodi ja pakun sealsetele müüjatele seda, aga õhtu oli käes ja enam ei viitsinud, samas täna oleks vist imelik minna..

Ahja.. Kuupäev oli küll tänane kui järgi vaatasin, aga see ei tähenda ju seda, et ta eile juba vanaks oleks pidanud minema...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2011 09:51 

Käisin ikka kõikide negatiivsete kommentaaride kiuste seda hesburgeri kebabi tortillat söömas :err Epic fail, ei taha mõeldagi sellele täna enam

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2011 11:17 

http://www.tallinnapostimees.ee/?id=414712

Siin käite söömas siis :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2011 11:29 

Pilt :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2011 11:34 
Kasutaja avatar

Praegu on nii või ? :D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2011 12:35 
Kasutaja avatar

hahahaa ei ole nii :kill pane veel mingi putka keset põldu püsti :D nüüd jääb kj nälga :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis