Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:29

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 111 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Daihatsu charade (Keijooo , kunagine)
PostitusPostitatud: 07.04.2011 03:21 

Orav16 kirjutas:
Reimers kirjutas:
Nüüd on küll raudne romula pauk :D Jah tee teene müü see Keijole 50EUR eest tgsi

sa mingi oled väga kõrgelt kukkunud ? ütle mulle üks hea põhjus miks peaks ma keijole selle maha müüma , kui ma saan ta ise umbes 1kuuga korda (rahas ei ole küsimus !)

keegi ültse on kusgilt netist või kusgilt uurinud palju sellele masinale jupid maksavad ?
mitte midagi ei maksa :D

Kuule ennem kui mõlisema tuled siia, õppi õigekiri ära igatahes tüüpiline viga nagu te nolgid teete on ÜLTSE kirjutate T-ga kuigi peaks olema ÜLDSE. Ei ole sinagi mingi eriline ''kjeenus'' ei ole.
See juba näitab, et sul üle 6klassi haridust ei ole, sest selles klassis peaks juba kindlasti teadma õigekirja vähemalt sellel sõnal, sest seda me kasutame ikka päris palju ja see on häbi kui isegi seda sõna valesti kirjutatad. Saan aru kui kirjavahe märke valesti topid, seda minagi väga hästi ei tea aga sõnad kirjuta ikka õigelt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 05:45 

mustporhce kirjutas:
Orav16 kirjutas:
Reimers kirjutas:
Nüüd on küll raudne romula pauk :D Jah tee teene müü see Keijole 50EUR eest tgsi

sa mingi oled väga kõrgelt kukkunud ? ütle mulle üks hea põhjus miks peaks ma keijole selle maha müüma , kui ma saan ta ise umbes 1kuuga korda (rahas ei ole küsimus !)

keegi ültse on kusgilt netist või kusgilt uurinud palju sellele masinale jupid maksavad ?

Kuule ENNE kui mõlisema tuled siia, ÕPI õigekiri ära igatahes tüüpiline viga nagu te nolgid teete on ÜLTSE kirjutate T-ga kuigi peaks olema ÜLDSE. Ei ole sinagi mingi eriline ''kjeenus'' ei ole.
See juba näitab, et sul üle 6klassi haridust ei ole, sest selles klassis peaks juba kindlasti teadma õigekirja vähemalt sellel sõnal, sest seda me kasutame ikka päris palju ja see on häbi kui isegi seda sõna valesti kirjutatad. Saan aru kui kirjavahe märke valesti topid, seda minagi väga hästi ei tea aga sõnad kirjuta ikka ÕIGESTI.

Mõned vigadeparandused capsiga. Ebaloogilisust ja kirjavahemärke ei hakanud parandama, oleks pidanud kogu jutu uuesti kirjutama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 07:57 

Oi kurivaim , see oli küll hale läbikukkumine härra Porhce(põnev automark) poolt! :rokib :kill Aga selle auto seisukord on küll ikka sitemast sitem.Nii juhtub , kui auto eest kannavad hoolt poolsurnud ajuga tegelased.Mind hakkas hoopis huvitama see , et kas need sätendavad helbekesed laki naket ei halvendanud? :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 12:49 
Kasutaja avatar

Tra kas teil pole tõesti midagi muud teha, kui teiste kirjavigade kallal nokkida? :err
Sõimake privsõnumites üksteist või helistage või saage kokku, aga miks te peate jumala suvakas teemas koguaeg paukuma üksteise kallal?

Las see teema olla, saab sest autost midagi või ei saa, küll see tuleb välja aja möödudes. Selle mölisemisega ei jõua küll kuhugi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 13:43 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 14:21 
Kasutaja avatar

:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 14:29 
Kasutaja avatar

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 14:39 

Aiiii raisk.... pole ammu mõnda nii head teemat lugenud. Keegi võiks hoolt kanda, et maika tüüp oleks igal selle teema lehel esindatud. Hoiab tuju üleval :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 14:42 
Kasutaja avatar

KRt panen sellepärast isegi mobiili meeldetuletuse... ET näha, kas see pillt tõesti kuuajapärast jälle sirge ja sõitev on... Kahtlen väga :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 14:50 

siag kirjutas:
mustporhce kirjutas:
Orav16 kirjutas:
Reimers kirjutas:

Kuule ENNE kui mõlisema tuled siia, ÕPI õigekiri ära igatahes tüüpiline viga nagu te nolgid teete on ÜLTSE kirjutate T-ga kuigi peaks olema ÜLDSE. Ei ole sinagi mingi eriline ''kjeenus'' ei ole.
See juba näitab, et sul üle 6klassi haridust ei ole, sest selles klassis peaks juba kindlasti teadma õigekirja vähemalt sellel sõnal, sest seda me kasutame ikka päris palju ja see on häbi kui isegi seda sõna valesti kirjutatad. Saan aru kui kirjavahe märke valesti topid, seda minagi väga hästi ei tea aga sõnad kirjuta ikka ÕIGESTI.

Mõned vigadeparandused capsiga. Ebaloogilisust ja kirjavahemärke ei hakanud parandama, oleks pidanud kogu jutu uuesti kirjutama.

Fakk pane kasvõi googlesse õpi või õppi saad õppiga rohkem vasteid kui õpiga. Ju siis õppi ikak õigem kui õpi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 15:03 

highrankini ja 999JRX-i postituste peale naersin nagu lollakas siin praegu. Vedas, et teed ei joonud samal ajal. Siis ei oleks enam klaviatuur elanud :D

Aga jah, maika meest igale lehele. :rokib
Auto kohta, sorry, aga raintuul ütles kõik minu mõtted eest ära (ei mõtle midagi halba sellega ja kui masin siiski korda saab, siis noh, tubli mees.)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 15:06 
Kasutaja avatar

mustporhce...mul on selline tunne, et sa oled vist oopc-i kadunud isa...väljendus oskus on kuidagi jube sarnane aga põlvkondade erinevusest tingitult oled pahuram kohati.
Et oopc-ile ei suutnud õigekirja selgeks teha panid arvatavasti jooksu ja nüüd üritad teistepeal oma poolikut tööd kompenseerida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 17:30 
Kasutaja avatar

sigrblot kirjutas:
mustporhce...mul on selline tunne, et sa oled vist oopc-i kadunud isa...väljendus oskus on kuidagi jube sarnane aga põlvkondade erinevusest tingitult oled pahuram kohati.
Et oopc-ile ei suutnud õigekirja selgeks teha panid arvatavasti jooksu ja nüüd üritad teistepeal oma poolikut tööd kompenseerida.

Ma lõpetaks selle Offtopicu lausega -
Tsiteeri:
Ju siis õppi ikak õigem kui õpi

Ja meeldetuletuseks - homme peaks olema oopciku saabumispäev :P

Oraval ajan saba paljaks kui sõna ei pea ja masinat sõitma ei pane.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 18:10 

mustporhce kirjutas:
Fakk pane kasvõi googlesse õpi või õppi saad õppiga rohkem vasteid kui õpiga. Ju siis õppi ikak õigem kui õpi

Aina paremaks läheb. :kill
Siin teemas on ikka värve 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 18:32 
Kasutaja avatar

No kui autor pilte ei taha panna, siis lisan ise ühe foto, mis täna tehtud sai, nii möödaminnes :D

Pilt

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 111 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis