Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 00:46

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 140 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Toetame Andrus Veerpalu!
PostitusPostitatud: 08.04.2011 14:42 
Kasutaja avatar

Kui pärast tuleb välja, et siiski oli süüdi, on kõik need 30k liitujat ilmselt jutuga väljas, et "ega ma TEGELIKULT ei uskunudki, vaatasin et teised panevad, siis panin ka."

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 14:46 
Kasutaja avatar

Welllo kirjutas:
Kui pärast tuleb välja, et siiski oli süüdi, on kõik need 30k liitujat ilmselt jutuga väljas, et "ega ma TEGELIKULT ei uskunudki, vaatasin et teised panevad, siis panin ka."

TÄitsa võimalik jah.
Küll aga on ju igalpool räägitud, et selle kasvuhormooni kunstliku tõstmisega midagi ei saavuta.
Mina igatahes olen sellest nii aru saanud.
Olgu mis on, on ta puhas või mitte, Eesti spordi suur(-im)kuju on ta ikkagi ja seesugust kohtlemist ära pole teeninud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 14:51 
Moderator
Kasutaja avatar

mina arvan, et Andrus ei valeta. milleks sohki teha kui niikuinii karjääri lõpetab?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 15:20 

Minuarust see milline pilt Andrusest täna postimehe esikaanel oli on juba natuke liig. Veits rängalt pommitatakse teda. Ja kas keha mitte ise ei tooda seda ainet?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 15:33 
Kasutaja avatar

ma arvan et kogu tõde ja ainult tõde selgub ainult sel juhul, kui see test suudaks eraldada terad tsõkaldest, ehk siis mis kogus kasvuhormooni on tema enda keha tootnud ja kui palju on seda kunstlikult tekitatud.
isiklikult arvan, et tema kunstlikult manustatud kasvuhormooni tase on ümmargune 0 selles testis - see mees lihtsalt on juba nii töökas vend, et see tase on tal juba loomulikult nii kõrge (seda enam sel hooajal, kus tuli talle tagasilööke vigastuste näol - ja nendest üle saades treenis vend lihtsalt silmad peast välja et jõuda MM-il oma eesmärgini - ta on seda regulaarselt niimoodi teinud igal suurel tiitlivõistluste eel - see hooaeg lihtsalt oli palju vigastusi)

see on minu arvamus

püüdku need tipp meedikud see test ära teha nii, et seal oleks täpselt näha kunstlik ja looduslik toodetud hormoonide arv - ja peale seda saab ta nimi ka üleilma meedias puhtaks!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 15:38 
Kasutaja avatar

mT kirjutas:

püüdku need tipp meedikud see test ära teha nii, et seal oleks täpselt näha kunstlik ja looduslik toodetud hormoonide arv - ja peale seda saab ta nimi ka üleilma meedias puhtaks!

On ju öeldud, et seda ei ole võimalik eristada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 15:40 
Kasutaja avatar

jOnts kirjutas:
mT kirjutas:

On ju öeldud, et seda ei ole võimalik eristada.

ok, pole kuulnud seda

aga sel juhul ei tohiks ka siis mingeid piirmäärasi paika panna! oleks ju nagu vähe ülekohtune - sittuda mehe nimi ära mingi ebamäärase testiga mis annab mingi piiraarvu aga mida see piirarv endas sisaldab seda ei suudeta tõestada!

Viimati muutis mT, 08.04.2011 15:48, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 15:41 
Kasutaja avatar

Pole ka kuulnud et ei ole võimalik. Keegi väitis ikka, et on. Ei ole väga jälginud, milles see probleem siis on, et seda tehtud ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 15:43 
Kasutaja avatar

Mina olen ka tema poolt, kas patustas või ei. Vana on ikkagi kõvad sõidud teinud. Minu jaoks ei muuda midagi. Ei usu et patustas, aga kui ka tegi, siis minu jaoks sama kui Kirikuõpetaja võtab klaasi napsu. nahhui

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 15:48 
Kasutaja avatar

Ma arvan, et point polegi niiväga selles, kas on tõsi või mitte. Tegemist siiski meie riigi ühe väga tuntud ja suurepärase sportlasega. See on lihtsalt ebareaalne, kuidas ühe loo nimel oleme valmis unustama kõik positiivse, mis antud mees on meie riigilie toonud ja materdame ta julmalt maha mingite oletuste põhjal. Muidugi on konkurentidel nüüd hea näpuga näidata ja parastada, aga omad peaks ikka kokku hoidma. Nagu öeldakse - sõpra tunned hädas. Kahjuks näitab avalikkus, et sõpru Veerpalul palju ei ole (ok, see FB leht on väike Päikesekiir mustas taevas). Minu jaoks on Veerpalu üks sümpaatseimaid sportlasi üldse, oma vaikse ja tööka olekuga.
Tulgu, mis tuleb aga omasid tuleb toetada! :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 15:54 
Kasutaja avatar

No kui ikka mõlemad proovid on juba positiivsed olnud, ei saa päris öelda, et ajakirjandus lambist mingeid lugusid välja mõtleb ja teda maha teeb. Kui ta süütu on, siis küll seda ka tõestatakse. Ei ole reaalne, et lastakse kasutusse jätta proovide tegemise metoodika, mis ei suuda asju üksteisest eristada.

Viimati muutis Welllo, 08.04.2011 16:02, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 16:40 

FB-s 50 tuhat toetajat. Öelge mis tahate. Aga täismees ei lase oma pisaratel niisama voolata.
Tõesti võis olla eksimus toidus jne. Aga see ei anna õigust norrakatel ja rootslastel kahelda tema saaavutatud võitudes.
Teste ju sadu tehtud!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 17:18 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
C20XE kirjutas:
mina arvan, et Andrus ei valeta. milleks sohki teha kui niikuinii karjääri lõpetab?

Kas asi mitte nii ei olnud, et ta lõpetas sest see teema tuli välja. Asja hoiti saladuses ju mingi aeg lihtsalt.

Kuna ajaliselt see kõik klapib, siis tõenäoliselt ta nii oli jah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 17:47 
Kasutaja avatar

Minu jaoks suurim Eesti sportlane.
Toetan igatpidi teda.
Loodan,et kõik laabub :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 17:55 

krss kirjutas:
Dopingu kasutamine tippsportlasel, keda pidevalt kontrollitakse (ja kes enne kolmekohalise arvu puhtaid analüüse on andnud), on umbes sama, nagu nähes politseireidi, võtad põuest pudeli viina ja jood ära, et siis kohe näit välja puhuda ja roolijoodiku karjääri alustada. Sa ei teeks ju nii?

Vabalt teeks kui on teada, et kontrollimis meetod on vaieldav ja kui ma tean veel, et mu keha selle alko ära lahustab kahe minutiga.

A ja mis mind veel paneb kahtlema on see totaalne eitamine. Terve nädaal või isegi kauem raiuti ajakirjanikele vastu,et pole mingit dopingut rääkimatta dopingu proovides olemaski. Ja nüüd see sama suusaliidu sekretär ütls Ak-s, et tõesti jah - tahatsime ja valetasime. Lihtsalt tekib küsimus,et miks nüüd siis peab seda uskuma, et midagi keelatut pole kasutatud...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 140 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis