Teema nii pikaks juba vajunud, et ei tea, kas nt Rakvere kohta on midagi head öeldud või mitte. Igavuse peletamiseks loon ülevaate Rakvere mõnest söögikohast.
Igatahes, kes Rakverre ära eksib ja seal söögikohta otsib, siis:
Kiirtoidukohtadest:
1) Kebab - Aqva veekeskuse vastas üle tee Lukoili, tanklaga ühes majas. Friikad odavad ja väga head (18 eeku vist, kaste hinna sees ja kogus on minule, kui suurele söödikule, täiesti piisav) + veel burger, mis on maitse kvaliteedist vägagi võrreldav topelträäguga, kastet küll vähem ja teist sorti, kuid mina annan küll sellele burgerile tubli 5.
2) Kadaka amps, Club Exclusive'i lähedal - pole ise veel peale friikate sealt midagi proovinud, kuid inimesed kiidavad
Normaalset kõhutäit otsijatele soovitan:
1) art cafe - kadaka ampsu kõrval kohe, Laial tänaval. Mõistlikud hinnad ja väga maitsvad söögid. Plussiks veel väga õdus atmosfäär ja tsill muss koguaeg.
2) Halliku pitsapaar - Hagari saiakesi ja saiu on igaüks vast söönud

. See on samade tootjate pitsapaar. Mina julge küll väita, et seal on väga head pitsad + veel suuruse ja hinna suhe on väga paigas. Samuti väga mõnus ja tsill atmosfäär. Lisaks pitsadele on seal ka muidugi palju muid asju menüüs.
3) Restoran Ararat-Grill - Tallinna tänaval, vanas Mõmmi baaris. Pole ise veel trehvanud sinna, kuid kuulduste järgi väga suured portsud, väga maitsvad portsud, ning mitte üldsegi üle mõistuse kallis
Tallinnast rääkides... Räägupesa ja Staap jääb tavaliselt ikka teele ette siis kui kooma satun jälle. Aga maitsvaid toite pakkuvatest söögikohtadest kiidaks väga Opera pitsabaari Kotka tänaval, Kamikazet muidugi Mustamäe teel ja üks koht veel, mida ilmselt paljud ei tea.. on Maakri Lõunarestoran Nordea panga peamajas 2. korrusel. Väga head kodused toidud ning hinnad täpselt parajad nendele. Muidugi on seal parkimisega probleeme - kas Nordea kõrval olev EuroPark või Stockmanni parkla.
Samas sai ükspäev külastatud sellist kohta nagu Rucola, Ehitajate teel (vist on?). Loomaaia tagumise värava lähedal. Võtsime naisega mõlemad praed, mina mingi kanafilee värgi kartulitega, tema lõhefilee kartulitega + 2 siidrit. Taldrikud mis kohale toodi, olid megasuured, sööki seal peal vähem kui mulle pihu sisse mahuks.. Kanatükk, mida kaks korda noaga lõikasin ja otsas oligi, maksis üksi 6 euri, kartulid paar tükki 3.60. Naise lõhe oli sama väike ja 7 euri

Igatahes arve kulmineerus lõpuks 25 euroga, mis on a'la 400 krooni

Muidugi hiljem sain teada, et seal peaks hoopis pitsa peale välja minema või siis häda korral spaghettid võtma, kuid jah... Muidu tsill koht, itaalina stiilis. Telekast jooksid 60ndate itaalia filmid inglise keelse tõlkega