part1 kirjutas:
Nõustun isegi seekord enam vähem härra krss jutuga.
Linnas see süstimine on ka mõttetu, liiklus peab sujuv olema, ei ole mõtet täiega tallata, see ei anna midagi lõppkokkuvõttes, kui kõik nii hullult tallaks siis alles näeksite reaalset tulemit asjal.
Mina sõidan linnas täiesti normaalselt, sujuvalt. Kui ma ikka näen, et ees on punane tuli ma ei võida midagi hullu kiirendamise ja blokk piduriga, siis võtan käigu välja ja veeren ilusti punase tule taha ja ootan seal näiteks veel oma 30 sekundit, kui mitte rohkem, kuna tuli on endiselt punane ja mitte keegi ei kaota, kuna nagunii oli punane ja õigeaegselt jõudsime kohale, aga osadele ei jõua see lihtsalt kohale.
Mina sõidan kesklassi diiselautoga, mille võimsus ei ole suur, aga paras et liikluses hakkama saada ja ökonoomsus säiliks:)
Sa ei tea ikka ökonoomsussõidust ju midagi. Käiguga pidurdatakse siis, mitte ei lasta vabalt veereda. Vabalt veeredes on vaja mootoril töötamiseks kütust, käiguga pidurdades veab liikuv auto ise mootorit ringi. Selline räägib nüüd siis veel ökonoomselt sõidust

.
Mis aga puutub kohalt ära venimisse, siis see on loll jutt, et ei võida midagi. On teatud nn pudelikaela kohad. Ei saa öelda nii, et järgmise ristmiku taga oleme koos. Sellest pudelikaelast edasi võib olla tükk maad tühja teed. Näiteks vasakpöörded, kus tsükkel on lühike. Normaalselt kiirendades saaks oluliselt rohkem autosid läbi. Ei mõtlegi selle all käik peeneks lastes, aga ei ole ju vaja mingi 1500 pealt ka juba järgmist käiku panna. Kusjuures mujal pole ma sellist venimist väga näinud. 2005 esimest korda Saksas käies oli Hamburgis isegi 3.0 V6 mootoriga autoga raske sammu pidada Skodaga vanamemmega. Mõtlesin ka, et sõidan natuke rahulikumalt, aga näed isegi penskarid juba lasevad siis mööda. Vanas foorumis sai seda probleemi juba aasta paar tagasi tõstatatud, et ei saa aru mis ökonoomsuse tagaajamine siin on. Võtab sul liitri vähem linnas, mis sa sellega võidad? Samas ajal jõuad seetõttu nii sina kui 100-d kaaskannatajad oma sihtpunkti oluliselt hiljem.