Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 00:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 140 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Toetame Andrus Veerpalu!
PostitusPostitatud: 10.04.2011 21:51 

talon kirjutas:
Äkki seletad teistele kah , sul ju selge, miks organism nii kõrget taset siis ei saavuta?

No mulle on selge jah see, et organism ei tooda sünteetilist kasvuhormooni, internetis ledub infot ka selle kohta, loodan, et sol ikka google avaneb :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 21:53 
Kasutaja avatar

BWWRAT kirjutas:
talon kirjutas:
Äkki seletad teistele kah , sul ju selge, miks organism nii kõrget taset siis ei saavuta?

No mulle on selge jah see, et organism ei tooda sünteetilist kasvuhormooni, internetis ledub infot ka selle kohta, loodan, et sol ikka google avaneb :)

Nojh aga kui sa seda väidad võid ju teha kokkuvõtte. Miks pean mina googeldama ja möllama. Hoiad paljude aega ja vaidluseid kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 22:01 

talon kirjutas:
Nojh aga kui sa seda väidad võid ju teha kokkuvõtte. Miks pean mina googeldama ja möllama. Hoiad paljude aega ja vaidluseid kokku.

Kõik fännid kummardavad oma iidoleid ka siis kui need kellegi killiks, aja kokkuhoid on tegelikult mitte sellistele midagi tõestama hakata. Mis iganes juba tõestatud pole, alati pole see hullunud fännidele piisav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 22:02 

BWWRAT, kas sa just AK, kus vastavad TÜ professorid antud asja mõõtmise korrektsust ning võimalikusest rääkisid, juhtusid vaatama? Me võime ju muidugi väita, et ka nemad kummardavad oma iidolit ning räägivad sellepärast sellist juttu, kuid siiski...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 22:20 

Proovid OLID positiivsed ja mõlemad ?
Suusaliit valetas ? Oleks võinud selgelt öelda, et peavad ära ootama teise proovi, enne kui pressiteade avaldatakse ?
Mitte kunagi varem, olles andnud sadu ja sadu proove, pole Veerpalul sellist taset olnud ja nüüd äkki 30% üle normi ja seda TREENINGUL, kus kindlasti "elu eest" keppidega ei vehita ! ? ? ?

Usu või ära usu, aga ka iidolid patustavad ja Veerpalu pole esimene siin maamunal.
Tehniliste aspektide üle vaidlemine ... Jah millegi pärast teevad seda Eesti professorid, mitte ntx Norra omad ... Sest ka NEID võib sama saatus tabada ja kui see on ikka maalt ja hobustega professorite välja töötatud metoodika, siis poleks seda eales ka kasutusele võetud.
Iga täiskasvanud inimene, kes vähegi maailmaasjadega kursis, peaks tõesti teadma, et sibula ja kiluga pole suures spordis tõesti suurt teha. Keda me petta tahame, iseennast ? Ma usun et Veerpalu pressikonverents tõestas edukalt, keda peteti, kui kaua ja miks. Valetama pole siiski keegi sunnitud ! Ja nüüd kus on üle piiri mindud, otsitakse vabandusi ja tõlgendusi oma iidoli "päästmiseks".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 22:25 

BWWRAT kirjutas:
kui see on ikka maalt ja hobustega professorite välja töötatud metoodika, siis poleks seda eales ka kasutusele võetud.
".

Kahjuks juhtub ka selliseid asju ja absoluutselt igas valdkonnas, kui nüüd ajaloole mõelda...
Aga eks paistab, mis selgub.
Ja oh kuidas norrakad on röökind nagu sead aia vahel, kui neil on probleeme olnud.

Viimati muutis mehikemetsast, 10.04.2011 22:29, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 22:28 
Kasutaja avatar

BWWRAT on nendest professoritest targem ja teab asja täpsemalt. Ta ei kipu kuskile ETV'sse või AK'sse, vaid tuleb siis SR'i oma TARKUST teistega jagama..

mõne meelest siin on see normaalne, et B-proov erineb A-proovist ca 34%..

ja miks peaks laskma endal niisama p*rse lohku tõmmata..? et mõned saaksid siis ilkuda ja viriseda?

kui oled õige mees, siis ei näe küll põhjust, miks ei peaks lõpuni minema..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 22:31 

shift kirjutas:
BWWRAT on nendest professoritest targem ja teab asja täpsemalt. Ta ei kipu kuskile ETV'sse või AK'sse, vaid tuleb siis SR'i oma TARKUST teistega jagama..

mõne meelest siin on see normaalne, et B-proov erineb A-proovist ca 34%..

ja miks peaks laskma endal niisama p*rse lohku tõmmata..? et mõned saaksid siis ilkuda ja viriseda?

kui oled õige mees, siis ei näe küll põhjust, miks ei peaks lõpuni minema..

Tüüpiline pimeda fänni lahmimine ... kahjuks.
Fakt on see, et mõlemad proovid olid selgelt üle normide või on see Eesti meedia võimendus ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 22:34 
Kasutaja avatar

ja mitte ei yletanud normi 30% vaid A ja B proov erinesid , nii palju, teineteisest. Loe v kuula ikka korralikult. Miks suusaliit valetas? Mõelge nyyd ise kui oleks kohe, kuu aega tagasi öeldud , et vb on doping. Veerpalju ja tema pere elu oleks juba siis põrguks tehtud, ilma teise proovi tulemuseta. Kas oleks vaja olnud seda kuu ajalist piina? Ja miks yldse kõigile see valetamine nii hinge läheb? Minu arust piisav hädavale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 22:35 

Miks lahmimine? Iga positiivse tooni kohta kohe "fänniks" tembeldamine on ka lapsik ning kas SR.orgi helgete peade ( tihti faktivigasid sisaldavat ) juttu peaks eelistama TÜ tunnustatud professori ütlustele?
Jah, valetamine oli kole tegu ning vastuvõetamatu ilmselt lisaks fännidele ka paljudele sponsoritele, KUID see ei pruugi tähendada praeguse lahenduse lõplikust. Poleks ju esimene kord, kui juba võlla tõmmatud isik süütuks tunnistatakse?
Lisaks sellele, et Veerpalu ja tema pere oleks põrguks tehtud, oleks sama saatus tabanud MMil ilmselt tervet meie võistkonda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 22:43 

talon kirjutas:
ja mitte ei yletanud normi 30% vaid A ja B proov erinesid , nii palju, teineteisest. Loe v kuula ikka korralikult. Miks suusaliit valetas? Mõelge nyyd ise kui oleks kohe, kuu aega tagasi öeldud , et vb on doping. Veerpalju ja tema pere elu oleks juba siis põrguks tehtud, ilma teise proovi tulemuseta. Kas oleks vaja olnud seda kuu ajalist piina? Ja miks yldse kõigile see valetamine nii hinge läheb? Minu arust piisav hädavale.

Oh anna andeks, seega ületas A proov kaugelt 30% üle normi.
Hädavale ? :D Sellist asutust ei saa ju tõsiselt võtta enam, kui KÕIK sealsed valetavad. milline häda selleks sundis ? Doping ja selle ümber teemad saadavad alati sportlasi, ja kui nüüd hakata veel rääkima sportlase piinadest, siis mida peaksid politseinikud veel tundma, kes IGA JUMALA päev pättidelt ähvardusi kuulevad jne ...

Lihtsamalt öeldes, ma ei jaga sinuga arvamust, olgugi, et Veerpalu sõidud antud ajahetkedel olid tõesti naudiitavad !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 23:02 
Kasutaja avatar

Tee omale selgeks ,mis tähendab proovide 30% erinevus. Ega kui esimene oli 10% yle normi siis 30% erinevus ei tähenda , et teine proov oli 40% yle normi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 23:32 
Kasutaja avatar

Ma olen vist ainuke, kes ei leia neil teemadel ja feissi asjadel mõtet. Mida see "toetame" siin aitab ? Sittagi ei aita. Kui pani dopingut siis pani. Kui ei pannud, siis ei pannud ja elu läheb edasi. Seda näeb varsti. Mõte igalpool tõmmelda ja pärast tulebki välja ,et pani. Mis sellele järgneb ? Toetajad vajuvad häbist maa alla ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 23:45 

ladafan kirjutas:
Ma olen vist ainuke, kes ei leia neil teemadel ja feissi asjadel mõtet. Mida see "toetame" siin aitab ? Sittagi ei aita. Kui pani dopingut siis pani. Kui ei pannud, siis ei pannud ja elu läheb edasi. Seda näeb varsti. Mõte igalpool tõmmelda ja pärast tulebki välja ,et pani. Mis sellele järgneb ? Toetajad vajuvad häbist maa alla ?

Oled sa näinud/kuulnud, et Bureshini toetajad on muutunud või häbi tundud ?
Antud juhul on Veerpalu lihtsalt sellises staatuses, et kogu see vänclub jääb alatiseks süüdistama kedagi teist ... Aga üldjuhul olen sinuga nõus. Burezhinit pole ka süüdi mõistetud, aga me ju kõik (eestlased) teame milline sohilaps ta on ja tema kutsumusi ...
Ja ometigi on tal oma vänncluub ja mitte väike ...

Vana hea ütlemine on selle kohta:

"Kel silmad see näeb, kel kõrvad, see kuuleb"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2011 00:08 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
BWWRAT kirjutas:
Bureshini fanclub on täiesti võrreldav hetkel Veerpalu omaga, tõde ei nähta, otsitakse süüdlasi igalt poolt mujalt.
+1
Kogu lugupidamises Veerpalu vastu pean paraku nõustuma selle väitega fännide osas.

Veelkord, Veerpalul oleks äärmiselt lihtne lasta teha valedetektoritest ja tõestada, et tema ise aus on olnud. Ma ei välistaks tema süüdi lavastamist, aga KE näitel ka sepaevelin julges minna valedetektori alla, Veerpalu millegipärast ei julge või ei taha. See ütleb tema kohta rohkem kui A ja B test kokku. Siiralt loodan, et eksin praegu ja ta selle valedetektoritesti ikka ette võtab, sest ka mind huvitab tõde. Mitte analüüsi vaid inimese kohta.

jah, küll see Evelyn Sepp on ikka vapper naine, käis valedetektori all ja puha.. Eestis ja ka paljudes teistes riikides ei ole see mitte mingiks tõendiks(nt kohtus) ning õige ka, kuna selle õigsuses annab tugevalt kahelda..

kas ma olen ainuke, kes arvab, et vahepeal on tunne, nagu doping jääb tagaplaanile ning see jõhker ja räme VALETAMINE on hoopis suurem probleem kui peateema ise..? valetasid siis valetasid.. nagu keegi ütles, et meediale peabki valetama, kuna nad ise ka suurem osa ajast lisavad ja valetavad asju juurde(ei räägi praegusest teemast).

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 140 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis