Küsiks inimeste arvamusi nende autode kohta.

Auto hakkab asendama VW Golf 3e ja läheb ema ja õe käsutusse. 90% sõitudest on linnas ja aastas kokku maksimum 15000km. Kindlasti on eelistatud bensiini mootorid, sest diisel ei tasu nii väikse läbisõiduga ära, sest mootor ei jõua soojakski minna kui juba sõidud sõidetud. Kindlasti peab olema manuaal. Uste arv on veel lahtine, sobib nii 2 kui ka 4 ust.
Hinnapiir on 3000 EURi juures.
Mingeid sidruneid ja pesukotte ei taha.
Hetkel on valikusse jäänud 2 autot:
1) VW Polo, 2000-2002 aasta ehk siis facelift variant. Tegelt meeldiks see uuem ümarate tuledega variant samuti aga too jääb hinnapoolest liiga kalliks. Mootoreid olen vaadanud 1.4 44kW(90% on vist selle mootoriga nad müügis), muidugi oleks 1.6 parem ja GTI aga nende hinnad jäävad vist päris kalliks ja neid on vähe.
Jutt käib siis sellisest kerest:

2) Ford Fiesta 2002-2004 aasta. Hinna poolest on vist natuke kallimad kui Polo aga tunduvad kah viisakad. Enamuses on vist 1.3L mootoriga.
Sellise kerega:

Polo kasuks räägib kvaliteetne salong ja väikeauto kohta suht soliidne olemine. Fiestal on salong tiba rohkem "plastmassine" aga välimuselt on kenam minu silmis ja aasta arvupoolest oleks kah tiba värskem.
Kvaliteedilt on mõlemad vist suht normaalsed aga ega infot ei ole väga nende kohta leidnud. Autolehest olen natuke lugenud.
Oskab keegi tüüpvigadest rääkida ja soovitada kumba eelistada?
Ja tegelt võib ka pakkuda konkreetseid autosid kui kellelgi on müüa, sest muidu arvatavasti pean Saksamaalt midagi vaatama, sest siin väga valikut ei ole.