Tervist, teen jälle siia teema , kuna see auto jääb kätte pikemaks ajaks kui eelmine.
Enne seda oli mul teema siin MB E290TDIst, vahepeal peale mersut oli Chevy Transsport veel, too oli suht mõtetu auto et siia teemat teha, küll aga korralik.
Konkreesest autost siis täpsemalt.
Volvo S80 , 2.5 TDI ja aastaks on tal 06.1999.
Käimar on tal manual , automaati ei tahtnud kuna pidi Volvodel ta juba kapriisne olema.
Auto on Itaaliast ja mina olen tal teine omanik.
Auto on must metallik.
17 valuveljed korralikke rehvidega.
Konksu valmidus olemas, kuigi konksu ise pagasnikust ei leidnud, omme tuhlan korralikult läbi
Auto on lausa ÜLIHEAS korras ja päris ausalt kohe.
Autol ei leidu mitte üht kriimu ega mõlkki.
Salong on hele poolnahk .
Peeglid el kokkuklapivad.
Follow home tuled samui peal.
Nagu räägitakse on Volvol ikka väga hea iste, kuigi paremaks pean ma siiski natuke e38 comfort sisu ja vaid seepärast, et pehmem .
Mootor käib ilusti vaikselt ja ei tossa, rihma vahetuseni on veel 35 000 Km jäänd, kõik vajalikud paberid sellekohta olemas.
Odomeetri näit on nüüd siis 200800 km.
Kliima peal 2 tsooniline , külma puhub maruhästi, ega Itaalias ilma kondita ei saa elada kah.
Esituled on ilusad puhtad, paljudel olen näinud, et tuhmuma kipuvad.
Muusika on ka suht okei, woofri vajadust otseselt polegi, võibolla on seal isegi originaal woofer, ei ole uurind täpsemalt.
Mis siis veel tal on peal, 4 el akent, el kokkuklapivad peeglid, kliima, reguleeritav rool nii sisse/välja , ette/taha.
Mootor tundub uimane esialgu, võibolla on katt umbes, või ta ei peagi edasi minema eriti
Eelime v70 oli kah algul uimane,peale kati eemaldamist ja EGR kinni panemist läks asi ikka väga märgatavlt paremaks, kuigi tossas natuke peale seda.
Sillad väike imeõrn kolks on sees kuskil vasakul pool, seda hakkan esmaspäeval purgama.
Suur + on tal tuled, uskumatult hea on kaugtuli.
Kuna auto on Itaaliast puuduvad nagu ikka istmesoojendused.
Puudub ka cruise control, millest natuke isegi puudust tunnen, kuid palju on linnas sõittu ja väiksed otsad , ehk korvab.
Mis autoga plaanis.
Õli, filtrite vahetus samuti küttefilter.
Rihmade kohapealt veel mõtlen kas hakkan vahetama kohe, kuigi kindlam oleks.
Xenonit tahan ette panna 6000k, loodan et see mu praegust valguskaugust ära ei riku.
Toonklaas, prügikotti ei pane , vaid terve ring sümboolne nõrgem.
Woofrit panema ei hakka veel, piisab sellestki.
AHJAA , kütusekulu tekitas tõsise hämmingu, 40 liitirga 835 Km.
Lisan ka pildid.