Iff kirjutas:
nrgchris kirjutas:
Iff kirjutas:
Ma tahaks olla just 15-16.. Esimesed normaalsed autod, esimesed tõsiseltvõetavad naised, esimesed korralikud peod... Heameelega käiks isegi koolis.
Enda jookseb mul odomeetrile 4kuu pärast 18, mmm, kuidas nüüd õelda, tahaks vabalt liikuda aka autoga ringi liigelda...
muidugi see aeg on praegu siuke kus jamh, jook jnee... aga ikkagi, see hakkab üle viskama juba ja sellega tuleb piiri pidada samuti.
Nojah. Ma olin 15-16 kui sõitsin autoga igalpool, ka linnas, ostsin poest suitsu ja õlut, läksin reedel õue ja pühapäeva õhtul maandusin taas koju jm. Elu oli siis lill. Nüüd aga on see töö ja söögitegemine ära tüüdanud, vaba aega pole. Olen alates 16 aastasest üksi pidanud hakkama saama ka, seepärast vist ongi praegu tunne nagu oleks penskar juba. Ma olen kohe varsti 22 aga vahel on tunne nagu oleks 28.
No ma olen samuti juba väiksest peale olnud üksi, koguaeg pidin venda hoidma mingi 10-12 vanuselt...
Praegu vaatan venda, aind arvuti, jalkatrenn nsss... Minuga võrreldes ikka täiesti erineevad kujud..
Kui mina sõitsin juba 10 aastaselt põllupeal siksiga ringi, siis temale ei paku üldse mootori pealt asjad huvi..
Praegu samuti, käin kutsekoolis, ühikas olles koguaeg koristama ja sööa tegema jneee.. See asi tüütab vahepeal küll ära, aga mis teha, ise valisin selle tee ja olen ikka tunduvalt õnnelikum kui ma oleksin läinud gümni..
Minu joomised on tehtud samuti juba 15 aastaselt, kus sai ikka iga nv nii pump oldud, et ei osanud kuidagi olla.. Muidugi ma leidsin kodutee koguaeg üles ja seal ma ärkasin kah...