Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: oleks abi vaja veidi!
PostitusPostitatud: 23.04.2011 18:36 

nimelt sain siis enda valdusesse sellise elemendi nagu "vibe blackair" tegu siis vist selle esimese generatsiooniga.. ja suurust tal 15 tolli.
Mure seisneb selles et ei leia kõlari kohta piisavalt andmeid.. kuna nö. sünnitunnistust kaasa ma ei saanud sellega tagant ei suutnud kuskilt leida ka mingisugust koodilaatset assja ja Google mind ei aita just piisavalt siis mõlesin et ehk kellelgi on sellele kõlarile andmeid
Nimelt ma tahaks ise kasti ehitada kuid bassbox pro nõuab küllaltki täpseid andmeid:D mida ma leida ei suuda... Kindlasti tahan saada lahtist kasti ja ei ole kahjuks võimalik eksperimenteerida vendi aukudega:S
proovitud sai teda ühte kasti mis oli valmistatud JBl P1200 jaoks millel suurust 12tolli ning häälestatud sinna u 32 Hz i juurde kuid seal oli bass selline "lõhkuv" soov saada siiski just seadistust madala otsa jaoks... et siis kuskil sinna 30- 35 Hz i

oleks üli tänulik kui keegi põhjalikumat infot jagaks!

Ette tänades: Hannes

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: oleks abi vaja veidi!
PostitusPostitatud: 23.04.2011 18:39 

Pilt

Siin siis ka pilt et oleks selge milline see minu oletuste järgi esimene generatsioon välja näeb et sassi ei läheks kuna nagu ma uurisin siis järgmisel generatsioonil on juba põhiandmed väge teised!

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: oleks abi vaja veidi!
PostitusPostitatud: 23.04.2011 21:20 

Kunagise päringu järgi soovitati kast teha 33hz juurdeja 3.5 cubic feet after displacement, ehk siis port tuleb juurde arvutada. Kui lammutav bass ei meeldi, ja disko on popp, siis häälesta ca 38-40hz juurde.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis