Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:42

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 60 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Uus seadus ?
PostitusPostitatud: 06.03.2009 19:46 
Kasutaja avatar

BEMARI535 kirjutas:
Lxc kirjutas:
jonathan kirjutas:
no kui mingit seadust ei ole selle kohta, siis vaevalt niisama saab keegi midagi "väänata"

kuigi jah, ise pole ka midagi kuulnud sellest asjast. Kui aga ongi nii, siis kärukonksu müüjad on või sees :burnout

ei tea midagi
kuskil ida virumaal oli keegi helkurvesti puudumise eest saanud :help

Hakkab jälle peale... viimasel ajal jube palju inimesi saanud küll tulekustuti, kollase vesti ja ma ei tea mille eest trahvi. Kui hakkad küsima, et näita protokolli koopiat, siis tuleb välja et ei olnud päris ise ikka vaid sõbra venna tuttava tuttav vist sai midagi kusagil...
Mingi suhtlemisvajadus, et kui muust rääkida pole siis keerutaks tolmu üles sellega?

Midagi ma ei keeruta ülesse, sõber helistas täna, palus mul uurida , et kas tõesti saab trahvi teha selle eest , et tal sõber just sai , kes ka minu tuttav
Homme küsin protokolli, ja näitan siis
Nah sellepärast ma selle küsimuse paningi siia, et kas saab teha, võibolla lasi lüpsta ennast lihtsalt
Pole vaja ülbitsema hakata kohe

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2009 19:51 

ilmselt siiski sai tüüp lüpsta, või on siis juhtumi kirjelduses mõned detailid segamini/kaduma läinud..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2009 19:53 

kj kirjutas:
BEMARI535 kirjutas:
Lxc kirjutas:
jonathan kirjutas:
no kui mingit seadust ei ole selle kohta, siis vaevalt niisama saab keegi midagi "väänata"

kuigi jah, ise pole ka midagi kuulnud sellest asjast. Kui aga ongi nii, siis kärukonksu müüjad on või sees :burnout

ei tea midagi

Hakkab jälle peale... viimasel ajal jube palju inimesi saanud küll tulekustuti, kollase vesti ja ma ei tea mille eest trahvi. Kui hakkad küsima, et näita protokolli koopiat, siis tuleb välja et ei olnud päris ise ikka vaid sõbra venna tuttava tuttav vist sai midagi kusagil...
Mingi suhtlemisvajadus, et kui muust rääkida pole siis keerutaks tolmu üles sellega?

Midagi ma ei keeruta ülesse, sõber helistas täna, palus mul uurida , et kas tõesti saab trahvi teha selle eest , et tal sõber just sai , kes ka minu tuttav
Homme küsin protokolli, ja näitan siis
Nah sellepärast ma selle küsimuse paningi siia, et kas saab teha, võibolla lasi lüpsta ennast lihtsalt
Pole vaja ülbitsema hakata kohe

Come on :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2009 20:03 

Ragnar74 kirjutas:
Säuts kirjutas:
Lätis ei või juba ammu sõita kärukonksuga.Täiesti :kill

Kui sa mõtled nüüd avariiolukorrale kus teine sõiduk sõidab sulle tagant sisse, siis vast saad aru küll asja poindist.

Jumala eest, ärgu siis õitku :)
Kui ma mõtlen sellele olukorrale, kui Pathfinder sõitis pidurdamata mu auto pagassivõrra lühemaks, siis tahaks sinna konksu peale üht betoonseina ka veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2009 20:49 

hakkab jälle pihta? :D

ajate ise endale paanikat peale?
vastu kevadet tuleb kellelgi mõte teha siia teema, et üle 10 aasta vanade autode roostetamine on keelatud? :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2009 20:53 
Kasutaja avatar

No ma ei usu, et tüüp sai tegelt ntx turvavöö eest trahvi, aga luges valesti et kärukonks, ja helistas tuttavatele ?
Igatahes uurin paari päeva jooksul täpselt paragrahvi nr järgi ja muud asjad, ja eks siis näis, mis tegelt on .
Pole mõtet mind siin sõimama hakata, lihtsalt uurisin, et kas äkki keegi teab sellisest seadusest midagi, või on endal kogemusi :beer
Pange lukku, kui siia mingit muud möla hakkab tekkima jälle .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2009 20:57 
Kasutaja avatar

Evroopas on ammu see asi jah.. Ja minu meelest siin ei tohi ka mingist aastast alates paigaldada autodele konksu, mis ei ole teisaldatav. Seda, kas konksuga võib sõita kui midagi seal otsas pole, ei oska kommenteerida, kuid väga vabalt võib uues liiklusseaduses see ka sees olla (see pole aga jõustunud veel).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2009 20:57 

kj kirjutas:
Tuttav sai 600.- selle eest trahvi, et ta autol oli kärukonks taga ...
Pidi uus mingi euroseadus olema, et konks peab olema teisaldatav, koguaeg ei või konksuga sõita
Oskab keegi kommenteerida, või väänati talle lihtsalt haledalt ära ?

Mis § on paberil kirjas, ehk mille vastu toimus eksimine?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2009 20:59 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Igatahes uurin paari päeva jooksul täpselt paragrahvi nr järgi ja muud asjad, ja eks siis näis, mis tegelt on .

Waasa, uurin nii ruttu kui saan, paar päeva olen eemal, aga katsun targemaks saada
Huvitab ennast samapalju kui teidki :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2009 21:19 

BEMARI535 kirjutas:
Lxc kirjutas:
jonathan kirjutas:

ei tea midagi

ei ole ise saand ega ka mõni sõber saanud sellise asja eest.
kuulsin reporterist seda ja ei süvenenud kui vettpidav see olla võiks.

E: aga tulekustuti eest sain 300.- et taadeldud ei olnud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2009 01:44 
Kasutaja avatar

Tänapäeval on kärukonksud eemaldatavad mõne splindi väljatõmbamisega või tuleb võtit keerata veerand tuuri... 2 poldiga stange külge kinnitatud konksu otsa ma käru küll ei julgeks panna..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2009 01:47 
Kasutaja avatar

Vot huvitav, kärukonksud autode juures on ohtlikud, aga postid keset teed, mis ridasid eristavad on turvalised, operatiiv autode välja ulatuvad vilkurid on turvalised ja kõike muud ?
Ja otseloomulikult on turvaline oma käru panna kuskile käru konksu otsa, mille paned sinna paari metall pulgaga?
Vot, huvitav arusaam meie seduste tegijatel..Ei tea mis välised puude näitajad neil olla veel võivad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2009 01:50 
Kasutaja avatar

ää muretsege..see et ma soomes tahan endale pesoo taha käru konksu installida (varem pole olnud) maksab mulle mingi 50 € ja tehnilisse märge et olemas,vajadusel teisaltatav..ise pannud neid siin autodele külge küll...4 polti ja asi vask...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2009 22:56 
Kasutaja avatar

Saksamaal eemaldatav konks on nõutud ainult siis kui sõidad kiirtel.

Kodanikud, tehke omad autod korda, keevitage sumpsis augud kinni, võtke sinised pirnit parktuledest välja jne. siis ei hakka ka politsei teid häirima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2009 22:59 
Kasutaja avatar

tra mul pidevalt vanemad roimad millega sõidan ja kärukonks on autode ostmisel alati boonuseks olnud minujaoks....paar teisaldatavat on ka sattunud aga need pole töödanud st. et ei taha enam ära tulla:D

kas sellele ei kehti see ,et võid maha saagida kohapeal? :D paneks rauasae autosse... pole mina veel kohanud menti kes viitsiks minuga jaurata üle tunni kohapeal veelvähem kes viitsiks 5h kohapeal vahtida kui ma maha saen seda :D

keegi käpard sõidab tagant sisse ja mu konks teeb paha paha ta autole.... kurat kahju küll :D

ma ei saa aru mis kuradi moodi ta ohtlik on.... sõidad mingi väikse konnaga tagant sisse ja läheb juhile pärakani välja? siis tuleks tikripõõsastest alates kõik asjad ära keelata mis väikeautojuhtidele surma võivad tuua :D

tule taevas appi :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 60 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis