hallscorpio kirjutas:
Mis siin ettejääda , iff maksis 17 euri

Jäädi ju ette ka, siin ju kirjeldati, et sõideti sisuliselt teise inimene "boksi". Asjad maha tõstetud, mehaanikud ka kuskil toimetamas jne. Ka minu tavaari ette otsustati parkida, antud Cabrio Golf 1. Kun aga ma kogu aja rivis olin, siis ei huvitanud ka väga. Samas kui midagi oleks juhtunud, siis jama, kui kuskil nokitseda pole ja tööriistakaste pead hakkama ka kuhugi mujale tarima. Ehk siis täpselt see sama teema oligi, et mingi 2 autot täit rahvast BMW-dega (E34 ja E36 parkisid julmalt VW klubi alasse). Pärast tuli nende kambast veel üks mitsu galant ka. See peksti küll autode rivist ära, aga pärast oli ikka seal bemmide taga. Kui tuled üritust ainult vaatama, siis suuda ju 2 sammu jala ka astuda. Teiesuguste pärast keegi peab pärast oma katkist autot kuhugi lennuka teise otsa lükkama (kui midagi peaks juhtuma). Saan aru küll, et joogid on jube kallid kohapeal ja kauge on varusid täiendamas käia, aga neid joobes idioote oli seal niigi piisavalt. Sai Burnouti vaadatud ja kuulatud neid sajandi kilde, kuidas kõvemad mehed oleks Golfiga ka ära teinud seal jne.