Kes arvab ,et nõnda see asi siis võib ju arvata .Keegi kusagilt hakkas ühte teemat ajama ja arvab ,et lugu selline siis olgu see asi nõnda. Ma ütleks seda ,et vastavalt olukorrale võiks igaüks oma pesu ise pesta piltlikult öeldes.kes ütleb ,et sinu lähedane on leenin siis võib ka nii olla ja kes usub seda see usub.Ainult leenin teab tõde
Igatahes endal muidugi kahju ,et nõnda püütakse mu aluspesu pesta aga kes soovib siis midagi teha pole ,väljaarvatud siis ise ehk olukorda muutma paratamatult ,sest nõnda on totter kuulata igasugu lugusi pidevalt .Minule isiklikult see ei istu ja eelistan oma pesu ise pesta ning ei kipu ka teiste pesu pesema ,olgu selleks kasvõi mingi vana reisser ,suure ajaloo ja meelde jäävate projektidega.
Aga jah suht nigel kui ei lasta oma pesu pesta ja püütakse ikka abiks olla kuigi selleks endal vajadust pole ja ei näe üldse vajalikuks muretseda teistel aga paraku kipuvad osad ikka muretsema nagu näha.
Lõpetuseks hetkel ,et igaüks ise teab mida arvab,usub,minu poolt edu igatahes.Edu ka neile kes on mingit ühte rida ajama hakanud , jäänud ja siis osasi teisi ka ehk seda samust rida ajama pannud.kes usub mida ennsutab mustlane kes mitte ,valik on igal ühel endil.Üldiselt ise ei tahaks kül pidevalt foorumikasutajana ,foorumikasutaja isiklike murede jutte kuulata mis ei puutu absoluutselt asja.
Lehvitage siis selle masina juhile igaksjuhuks.