Laamendaja kirjutas:
1vo kirjutas:
kalle kirjutas:
vaadake et te vabatahtlikult vahipatti ei lähe, ükskõik kuhu, aga mitte vahipatti

Mis seal siis ? Algul tahtsingi sinna saada.
Isegi seal käidud, elu nagu lill, kuuldes, mis mujal kõik tomub on see sanatoorium

Vahipatt on minu meelest see koht, tänu millele Eesti kaitseväge mõttetuks peetakse. Kamp kutte elab mingis suures kortermajas, sitt varustus, (kevadtormil olid nagu mingi Asotsiaalid) pole tehnikat(Saurad aint), Õpid aint rivis käima,Presidendi lossi ees klouni mängida, sind nussib pidevalt 4 seerut rühma kohta kelle IQ on nagu nende kinganumber, tingimused pole suuremad asjad, pisike väeosa ja palju rahvast. ja kõige parem koht on SP, mille kohta käivad jutud et ala samasse auku, kui Kupi SWAT (ei tea kas see Kupis enam eksisteerib)
Olen ise olnud Vahipatis, ja minu jaoks jättis hirmsa mulje. Ainus pluss et saab läpakat jms kasutada.
Kui igas väeosas on midagi huvitavat Ala Tapal tohutu tehnika, head tingimused, pioneeris igasugu ekskavaatorid lõhkamised jms, Tagalas metsikult igasugu eritehnikat, Kupis tehnikat, head tingimused, hea väljaõpe (Luure jms) Siis Vahipatis? SP? Hoiavad liiklusmärke ja Valvavad kadriorgu