Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 31.03.2026 18:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 03.05.2011 15:15 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
To:Andres75 lugu on minule kui kuulajale ikka itsitama ajav :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 16:01 
Kasutaja avatar

tundaega veeell tööl passida
süüa tahaks....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 16:25 
Moderator
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
Ei oska ma ilma käekellata olla eriti...

Sr.orgist on ikka kasu. Selle lausega tuli meelde, et pidin juba ammu käekellale remonti järgi minema :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 16:27 
Kasutaja avatar

01tuner kirjutas:
Inferno kirjutas:
M1k0 kirjutas:
j0nts, sa veevalaja ? :D neil pidi mingi teema olema käekelladega

tähtkuju kui inimese väljamõeldud täiesti random jutt ja inimeste kirjeldused kellegi jaoks, sellised asjad ei maksa reaalses elus mitte midagi ja ei tähenda mitte midagi.... kes või mis sa oled _peaks_ tekkima ikka ajust enesest. Osad elavad muidugi terve elu udumullis.

täpselt nagu horoskoobid, ennustused ja muu selline udumull mida osadele meeldib uskuda... jube.

Anyway, ma kah pole mingi 28a kella kandnud aga nüüd kannan , väga viks ja viisakas.

Tähtkuju kirjeldused lähevad vääga ilusti inimestega kokku... :-P . Mõnikord juhtub, et mitte nii palju, aga üldjuhul ikka klapivad. Kogemused olemas ilusti. :)
Käekella teema kohta, ise olen enda elu jooksul paar päeva maksimum kella kandnud, ei sobi kuidagi üldse, mitte et ma eriline õlinäpp oleksin, aga siiski :D

Naljamees, need horoskoobid on nii kavalalt tehtud, et sa ise hakkadki ette kujutama et see on tõsi. Ala ma räägin sulle nüüd sinu tulevase horoskoobi.
Homme on sul ilus päev, satud kuskile poodi või keskusse ja paned tähele, et meesterahvad vaatavad sind, ehk on see märk sellest et on aeg orientatsiooni muuta?
Sinu nädala kulminatsioon , kui sa oled autoinimene, on tanklas, kust sa näed, kuidas ilus kevadine päike hakkab välja tulema, ja tütarlapsed on ka napimalt riides. See nädal sinu õnneloom on koer. kui näed kolmapäeval üle 30ne koera, siis mine ja osta endale bingo pilet, suur lootus on võita. See nädal, kui sul pruut on, ja kui tal päevasid ei ole, või kui ta paras bitch ei ole, on sul suur võimalus ka ots notiseks saada. Praegu on ka sinu jaoks aeg õppimisele pühenduda, see tasub sul tulevikus hästi kätte, nii et võta seda tõsiselt

Vaata ja ütle nädala pärast palju täppi lähevad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 16:40 

kalle... mis tähtkujule see horoskoop on? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 16:53 

kalle kirjutas:
01tuner kirjutas:
Inferno kirjutas:
M1k0 kirjutas:
j0nts, sa veevalaja ? :D neil pidi mingi teema olema käekelladega

tähtkuju kui inimese väljamõeldud täiesti random jutt ja inimeste kirjeldused kellegi jaoks, sellised asjad ei maksa reaalses elus mitte midagi ja ei tähenda mitte midagi.... kes või mis sa oled _peaks_ tekkima ikka ajust enesest. Osad elavad muidugi terve elu udumullis.

täpselt nagu horoskoobid, ennustused ja muu selline udumull mida osadele meeldib uskuda... jube.

Anyway, ma kah pole mingi 28a kella kandnud aga nüüd kannan , väga viks ja viisakas.

Tähtkuju kirjeldused lähevad vääga ilusti inimestega kokku... :-P . Mõnikord juhtub, et mitte nii palju, aga üldjuhul ikka klapivad. Kogemused olemas ilusti. :)
Käekella teema kohta, ise olen enda elu jooksul paar päeva maksimum kella kandnud, ei sobi kuidagi üldse, mitte et ma eriline õlinäpp oleksin, aga siiski :D

Naljamees, need horoskoobid on nii kavalalt tehtud, et sa ise hakkadki ette kujutama et see on tõsi. Ala ma räägin sulle nüüd sinu tulevase horoskoobi.
Homme on sul ilus päev, satud kuskile poodi või keskusse ja paned tähele, et meesterahvad vaatavad sind, ehk on see märk sellest et on aeg orientatsiooni muuta?
Sinu nädala kulminatsioon , kui sa oled autoinimene, on tanklas, kust sa näed, kuidas ilus kevadine päike hakkab välja tulema, ja tütarlapsed on ka napimalt riides. See nädal sinu õnneloom on koer. kui näed kolmapäeval üle 30ne koera, siis mine ja osta endale bingo pilet, suur lootus on võita. See nädal, kui sul pruut on, ja kui tal päevasid ei ole, või kui ta paras bitch ei ole, on sul suur võimalus ka ots notiseks saada. Praegu on ka sinu jaoks aeg õppimisele pühenduda, see tasub sul tulevikus hästi kätte, nii et võta seda tõsiselt

Vaata ja ütle nädala pärast palju täppi lähevad :D

Ää, ma mõtlesin tähtkuju kirjeldusi inimeste kohta, mitte horoskoopi. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 16:55 
Kasutaja avatar

01tuner kirjutas:
....

Sama teema, ise mõtled selle enda jaoks sobivaks sest tahad nii väga uskuda seda. Umbes sama, et kui 10 inimest päeva jooksul ütlevad sulle et sa oskad hästi laulda, tegelt ei oska siis asi lõppeb sellega et oled idikas Superstaarisaates

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 17:11 

tujula kirjutas:
01tuner kirjutas:
....

Sama teema, ise mõtled selle enda jaoks sobivaks sest tahad nii väga uskuda seda. Umbes sama, et kui 10 inimest päeva jooksul ütlevad sulle et sa oskad hästi laulda, tegelt ei oska siis asi lõppeb sellega et oled idikas Superstaarisaates
No enamjaolt lähevad tähtkujude kirjeldused ikka täppi küll (muidugi mitte 100%). Aga kui tunned hästi mõnda inimest ja tead mis tähtkujust ta on, siis üleüldised iseloomuomadused on samad mis tähtkujude raamatus kirjas on.
Muidugi mingid päevahoroskoobid on :bs ja ma ei tea kedagi kes teaks kedagi kes neid tõsiselt võtab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 17:40 

Naised pahatihti valivad. Minu oma ka enne mind valis tähtkuju järgi. Nüüd on õnnelik minuga, kuigi kõik horoskoobid pidid väitma, et me ei tohiks koos olla. Vat kus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 18:20 

Käru amort lendas kuskil puruks, nüüd ripub raibe..vist ei või mitut tonni korraga tiki treilerile peale lapata :D

Muidu vinks vonks päev, linnavahet kõva number kilomeetreid maha sõidetud, ühtegi reisserit ei pannud tähele (raudselt keegi kuskil oli, aga jah..)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 20:06 
Kasutaja avatar

Venitasin selja nii hullult välja, et liikumine on väga vaevaline.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 20:40 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Hendri kirjutas:
it wasnt me :D

See ei tõesta midagi, paluks tänase kuupäevaga pilti auto esiosast! :D

Aga igatahes, estonia pst -l on asutusi küll, millel turvakaamerad pandud, küll see vend kätte saadakse. :)

oma kogemused on need kõige väärtuslikumad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 20:56 
Eliit

Jäin tagurdava kaubiku alla täna. Elus olen rsk. Käed jalad terved õnneks ja mõistust õige koha peale tagasi ei põrutanud. Oopc üritas mind killida raudselt, et ma ta paljastasin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 22:11 
Kasutaja avatar

Kardaanirist otsustas sõiduaeg auto küljest eemalduda.
Vähemalt sain teada, mis põhjustas viimased paar nädalat imeliku kriginat auto alt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 22:13 
Kasutaja avatar

rääkides tähtkujudest ja horoskoopidest siis mul oleks üks küsimus.

Enda üks parimaid sõpru on kaksik, samuti saan ta vennaga väga hästi läbi. ometi nad on erinevad nagu siga ja kägu. kõik on ju neil sama?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis