01tuner kirjutas:
Inferno kirjutas:
M1k0 kirjutas:
j0nts, sa veevalaja ?

neil pidi mingi teema olema käekelladega
tähtkuju kui inimese väljamõeldud täiesti random jutt ja inimeste kirjeldused kellegi jaoks, sellised asjad ei maksa reaalses elus mitte midagi ja ei tähenda mitte midagi.... kes või mis sa oled _peaks_ tekkima ikka ajust enesest. Osad elavad muidugi terve elu udumullis.
täpselt nagu horoskoobid, ennustused ja muu selline udumull mida osadele meeldib uskuda... jube.
Anyway, ma kah pole mingi 28a kella kandnud aga nüüd kannan , väga viks ja viisakas.
Tähtkuju kirjeldused lähevad vääga ilusti inimestega kokku...

. Mõnikord juhtub, et mitte nii palju, aga üldjuhul ikka klapivad. Kogemused olemas ilusti.
Käekella teema kohta, ise olen enda elu jooksul paar päeva maksimum kella kandnud, ei sobi kuidagi üldse, mitte et ma eriline õlinäpp oleksin, aga siiski
Naljamees, need horoskoobid on nii kavalalt tehtud, et sa ise hakkadki ette kujutama et see on tõsi. Ala ma räägin sulle nüüd sinu tulevase horoskoobi.
Homme on sul ilus päev, satud kuskile poodi või keskusse ja paned tähele, et meesterahvad vaatavad sind, ehk on see märk sellest et on aeg orientatsiooni muuta?
Sinu nädala kulminatsioon , kui sa oled autoinimene, on tanklas, kust sa näed, kuidas ilus kevadine päike hakkab välja tulema, ja tütarlapsed on ka napimalt riides. See nädal sinu õnneloom on koer. kui näed kolmapäeval üle 30ne koera, siis mine ja osta endale bingo pilet, suur lootus on võita. See nädal, kui sul pruut on, ja kui tal päevasid ei ole, või kui ta paras bitch ei ole, on sul suur võimalus ka ots notiseks saada. Praegu on ka sinu jaoks aeg õppimisele pühenduda, see tasub sul tulevikus hästi kätte, nii et võta seda tõsiselt
Vaata ja ütle nädala pärast palju täppi lähevad