Kuldar. kirjutas:
Kurat, täna mõtlesin, et ei viitsi autoga kooli minna, rongi ajad täpselt klapivad kooliga, tuleb odavam. Kooli jõudes selgus, et tänu inglise keele eksamile jäävad tunnid ära ja nüüd passi tühja ja oota järgmist rongi.

See on paratamatus. Mäletan, kuidas möödunud aastal ka minul taoline teema oli:
Auto olin eelmisel õhtul hooldusesse viinud. Hommikul oli kõige sitem ilm, mis võimalik - 2-3 kraadi ehk sooja, öö läbi oli vihma sadanud ning tol hetkel tuli peaaegu et lörtsi. Trööpasin siis ilma trotsides ühistranspordiga vara hommikul kooli (alguses bussiga ja siis trolliga, kokku u. 45 min) ja kooli jõudes naeratas direktor ukse peal vastu et "kas sa siis ei teadnud, et täna õppetööd ei toimu?" (põhjust ei suuda enam meenutada)
Koju tagasi sõitma hakates ootasin 15 minutit trolli, ainult selleks et see mind 500m sõidutaks ja siis üldisesse seisakusse jääks, mille põhjustas miskine viga trolliliinides nagu ma kuulsin. Tükk maad jala kõndimist ja sumpamist mudas ja lompides, u. 30 min bussi ootamist, mis graafikust maas oli (või jäi üks vahele, kurat seda teab), ja koju ma jõudsin, lubades endale et enam eales ei lähe ma tööle või kooli ühistranspordiga