oopc kirjutas:
Need kes siin .pole rahvus nad pole ei venelased ega eestlased.Venemaal on oma elu .koos pühade ja värkidega .eestis aga oma elu.Nemad aga ajavad siin kõrvalisi asju ning tähelepanu äratades.Kui keegi kodus vehiks kaltsudega ja sellest midagi ei tea siis poleks lugu ehk aga kui nad avalikuses juba pulli teevad siis asi ei ole hästi ehk.
Ei tohiks olla raske aru saada .et eestis on eesti värk . kõige selle juurde kuuluvaga.
Mul pole ka õigete venelaste vastu nagu midagi nad on oma maailm nagu paljud teisedki rahvused ja riigid.Aga kui võõrad. võõras riigis teevad pulli siis see pole ilus.Eks ka eestlased korralda tsirkust üle maailma kuid vaos hoitumalt ehk ning rohkem ....
Miks ajad sa igas teemas sellist sousti suust välja? Just selle eestlaspatriootliku poolsegase möla eest võidakse sind ükspäev tänaval nokki lüüa. Mulle ka ei meeldi sibulad. Aga sibulal ja venelasel on vahe. Sibul on see, kes tuleb sulle tänaval vastu "Suitsu on,peksa saab" stiilis. Mulle ei meeldi ka sigakoomas peaga laevalt maha tulevad eestlased. Ei meeldinud ka need eestlased, kes paar nädalat tagasi kodu juures juua täis peaga mulle sõbraga "Ahvid" karjusid, arvates, et me soomlased oleme. Kõrist kinni võttes said nad aru, et pole tegemist ei ahvide, ega soomlastega.. Nii, et hoia oma patriootlus vähe vaka all. Mulle, kui n.ö. väliseestlasele käib see näiteks suht pinda.