Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 14:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Sierramehed aidake!
PostitusPostitatud: 10.05.2011 01:35 
Kasutaja avatar

Nimelt tõenäoliselt läks mul sierraaril esimene rattalaager. Nüüd uurin, et kui suur töö on seda vahetada? St seal ratta keskel on suur kuuskant, kas see tuleb selleks lahti keerata? Kas selle jaoks mingit special tooli vaja? Kas laager on koonuslaager? kas laagrisaale jaoks peab mingi spetstõmmits olema? St mind huvitab kas ma saan selle vahetusega mingi lihtsalt elementaartööriistadega hakkama, või tegu hullema keberniidiga?

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Sierramehed aidake!
PostitusPostitatud: 10.05.2011 09:02 

Läks ka kunagi sierral rattalaager ja leidsin enda jaoks, et lihtsam oli töökorras rattalaagriga terve jubin alla visata kui hakata vana välja pressima jne. Aga tõenäoliselt käib vahetus seal nii, et tagant polt lahti, viskad püstaku pressi alla, pressid keskmise osa välja, seejärel eemaldad olemasolul splindid vms laagri eest ja pressid tolle ka välja, ja siis pressid vana laagri abiga uue oma pessa tagasi, paned splindid tagasi ja siis pressid keskmise osa sisse tagasi. Kui ise eriti pädev pole sellekohapealt soovitan kellegil teadjamal töö ära teha ja kui korralikku pressi ka pole veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 12:09 
Kasutaja avatar

Laagrivahetuse teooria on mul selge, aga mind huvitab, et kuidas ma laagrini jõuan üldse

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2011 17:42 
Kasutaja avatar

pole seal sirtsul midagi pressida...seespool on käändmikul plekist plaat peal...selle kangutad ära esmalt...siis jõuad mutrini...lased kellegil pidurit peal hoida ja keerad mutri lahti..siis tõmbad rummu välja ja sees on 2 koonusrull laagrit mis ise välja tahavad kukkuda...saaled toksisin kruvikaga välja..keerulist pole midagi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis