Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 31.03.2026 05:04

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 356, 357, 358, 359, 360, 361, 362 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 10.05.2011 18:01 

Õpi õigekiri ja väljendusoskus ära, saad ka tööd äkki ja ei pea pahane olema, et keegi eestlane Soomes või venelane Eestis tööd teeb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 18:05 
Kasutaja avatar

Oopc räägib siin venelastest ja nende eestikeele oskusest. Ise koostab lauseid, suvalises järjekorras , sõnadest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 18:06 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
To MKB sa veel hullem kui staar hälvik .et siin sõimad teisi.las siis Viktor kirjutab .respect talle.Välismaal olevad töölised ei tule küll midagi kohalikele elanikele õpetama .et tee nii ja naa ehk saad midagi.Välismaal olevad tegelased õppigu enda vigadest kui sellest peaks neile endile tolku olema.
Kohalikud tahavad tööd teha miks peab mingi muulane kusagilt mujalt tulema teise juurde tööle.Tän usekllel muulasele võib kohaliku elu halveneda jne.
Tulevad siia muulased sisse siis on kohalikele ka sund värk ilma peale laiali valguda ehk aga see on jama .
Kui oleksin soomlane ja mingi f eesti tibla tuleb võtab töö ära või selle tibla tõttu väheneb palk ning heaolu väheneb siis mis tunne peaks kohalikul olema.
Asi on selles .et üks bakter keerab paljudel inimestel tervise tuksi.Poleks pakterit .oleks elu lill.Bakterid siis on need saamatud muulased kes ühiskondasid hävitavad.
Ei suuda oma ühiskonnas toimida ja juba hävitab ka oma ühiskonda ning siis läheb maailmasse ja hävitav seal ka kõike ettejuhtuvat ise ehk niiöelda veel toimides.

Mul koma ei tööta klaviatuuril.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 18:17 
Kasutaja avatar

oopc ausalt ka, tahad teeme küsitluse, kes valiks sind enda juurde tööle, selleasemel et venelast võtta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 18:19 
Kasutaja avatar

Kle hä..vik. Võta teadmiseks, et välismaal töötavad eestlased on eesti riigile kordades kasulikumad kui sina, eeldatavalt, töötu ja kibestunud eestlane. Sa oled tyypiline , kibestunud, eestlane, kes syydistab oma viletsas elus kõiki teisi. Ise ei oska, taha julge midagi teha ja nii see kadedus tulebki. Äkki õpid ka mingi ameti selgeks, ei oleks vaja vinguda ja viriseda, vigases, eesti keeles. Ja kuna sa poel välismaal tööl käinud siis kust sa neid asju tead, lehest loed? Muideks saavad eestlased, soomes, sellist palka, mis saab ka kohalik. Kui on ausalt tööl, paberid korras jne. Lisaks oled sa Eesti riigis töötades pigem ori kui mõnes skandinaavia riigis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 18:23 
Kasutaja avatar

jaagok kirjutas:
Kas mitte ei olnud nii, et tagasi makstakse täis kuude kaupa. Aga kuna tormsil juba mitmes päev jooksmas, siis ei tohiks midagi tagasi saada. Aga vb eksin.

Maksavad täpselt päeva pealt. Kui tahavad teada miks, siis võid öelda, et auto müüdud.

Been there, done that :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 18:25 

krss kirjutas:
Paraku on meie valitsused terve (taas)iseseisvusaja jooksul hoidnud teadlikult venelasi infosulus (venekeelse riigimeedia puudumine) ja lasknud hoopis Venemaal nendega manipuleerida, et siis eestlaste ees kunstlikult ENDA TEKITATUD probleeme "lahendada" ja targutamise abil ise tegijatena välja paista. Täpselt nagu Sina praegu. Mille nimel küll?

Mida sa nüüd ajad? Meie oma ainuke riiklik telekanal teeb venekeelset uudistesaadet + mitu saadet veel venekeelsed. See juba venelaste oma mure kui neid vaadata ei viitsi. Lisaks on veel olemas mitu venekeelset lehte, mis antakse välja eesti kirjastuste poolt, mida juhivad eestlased, mitte venemeelsed kodanikud. Kõik on siiski kinni inimeses, ei ole vaja koguaeg riiki sõimata. Enamvähem sama teema, et vaesed inimesed kiruvad oma vaesuse pärast riiki taga. Kurat küll, õppige ja tehke korralikku tööd, küll siis ka rohkem varandust tuleb

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 18:26 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ei muidugi osad ütlevad .et elu kvalikteet tõsises mõttes .osad aga niisama vabandusena.Ei muidugi tegelasi erinevaid ja eri põhjustel lahkujaid . seda olen ka isegi maininud.Aga no viimastel aastatel mis on põhjuseks nõrgemate tegelaste jooksu laskmisel ning millest koosneb elu kvalikteet suuremalt jaolt.
Näiteks 200k lätlast või leedukat läheb ringlusse selle tõttu .et elukvalikteet jama .Kas mingi jäätise toode korjati müügilt või .et elu kvalikteet näiteks jamps.
Arenenud ühiskonnas on väga palju võimalusi ja kõva kvalikteet toimimiseks minu arust.
Ükskõik millilistes paljudes ühiskondades on näha erinevat elanikkonda nii eestislätisleedussoomes.rootsis jne jne .Ühtedele pole piisavalt kvalikteeti eluks mingis ühiskonnas aga teisele jälle nõnda palju .et ei oska midagi pealegi hakata.
Asi on inimestes mitte niiväga ühiskonnas.
To Karpman .kohe teist sõimama.Ise peab ikka väga tainas olema selljuhul .et teist sõimama hakata kohe inetult.Sellisest tainast ei saaks isegi piparkooki mitte.
To Talon samuti kohe lünkadega sõimama teist :D .Eestlased on kohe kibestunud ja kangelased on ära pagenud :D Ok nüüd nalja saanud palju.
Õppinud .asjalikud .suutlikud vennad elavad siin.See .et mujale ellu jääma minna on mingi saavutus või asi .
Ma võin HOLLIWOODI kerjuseks ka minna .teeniks ehk rohkem kui mõni tegelane raske tööga brüsselis .rääkimata lähi riikide lihtsamatest vendadest.
To Talon kes üldse on kirjutanud peale sinu nigelast elust.Sina kribasid sellest .et minul nigel nii ja naa ja mis mina siia üldse puutun.Ma kriban arvamusest olukorrast.
Sa ehk seotud mingit liiki eluga .et siin teistele kaela määrid.Et rahavs kes siin on kibestunud ja ei suuda .oska elada.
Kohalik inimene kes siin ilusti elab siis see peaks juba nagu argument olema ja vaielda .aarutada pole siin midagi .rääkimata kellegi poolt kes on ära läinud .sest kipitama hakkas ehk.
Ok mõni ajab veel tänu lähedasele kes ära jooksnud siit ka linnapeale endal kõvaks teiste ees.

Viimati muutis oopc, 10.05.2011 18:40, muudetud 3 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 18:32 

k2rpman kirjutas:
oobik. Sa oled lihtsalt nii tainas!
Sa ei suuda siiamaani arusaada, et paljud eestlased ei lahku mitte "suureraha" ja õnne lootuses. Vaid parema elukvaliteedi pärast !

Nii minagi. Siin teenin tavaliselt umbes 2500-3500 eurot kuus. See teeb eestis sama, kui teeniks 12-17k krooni vanas rahas. Maksan makse, elan, saan väljas käia, bensiini osta ja endale ka üht-teist lubada. Ei ela nagu kuningas, aga hätta ka ei jää. Siis tekib küsimus, et miks siin elan, mitte eestis? Vastus on elukvaliteet. 3-4 korda kõrgemale palgale vastab 3-4 korda parem elukvaliteet.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 18:34 
Kasutaja avatar

Pilt

Aitab jamast poisid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 18:37 

mulle tundub, et oopc on enda invaliidsuse tõttu kibestunud, et teda soome tööle ei võeta...

oopc palju sul haridust on, põhiharidus on käes? 100% on võimatu, et sa oleksid suutnud 12 klassi kirjandi sooritada, ma pole ennem kohanud nii halba kirjutamise oskust, tõenäoliselt ei ole sa ka eriti hea suhtleja, mis raskendab tööleidmist ja seetõttu peadki terve elu odavalt räpast tööd tegema ja oled kibestunud, et teised poole väiksema vaega teenivad sinust kordades rohkem.

Viimati muutis Lxc, 10.05.2011 23:15, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 18:43 

No aga siin elatakse ka nagu kuningad ja elatakse ka kehvemalt nagu igalpool maailmas.Kui ikka ise pole ära teeninud omas riigis kuninglikku elu siis ei saa ka sellist elu viljeleda.Nagu loogiline.
Mis infot venelastel vaja on .kõik vajalik info on teada ma arvan.
Me kõik kirume .avaldame arvamusi siin ju kes kommivad.Mõned lähevad inetuks ja see pole ilus
Mina ei puutu siia üldse kas me oleme siin rääkinud kelelgist otseselt.Mis jamate poisid.
Kellegil siin võib olla mingi asi paremal tasemel ehk kui kellegil teisel ja vastupidi.
Mina kirjutan omamood hetkel .Võibolla ma kirjutan üldse varvastega pullipärast eh kkeegi kirjutab paremini .talle respect siis.

Viimati muutis oopc, 10.05.2011 18:47, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 18:44 

kle ups hea allkiri sul :S et kui olen välismaal, siis olen ori? Mis kohaga sa mõtled? Äkki mulle meeldib soe kliima?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 18:52 

Need on osad hetkelised asjad mis kirja panin.kÕike on raske kirja panna ehk alati.Kui sulle soe kliima meeldib ja sa rahul siis ehk tore ju.
Kokkuvõttes leiavad paljud vabandusi kuid tõde on igaühe hingel. Kõigi kohta alati ei teatagi kõike kuid inimestel arvamused säilivad erinevatest asjadest.
Kui vang ütleb .et oli kommi pätsamise eest vangis kuid tegelikult vägistmaise eest siis ega see suurt olukorda ehk ei muuda alati.sa võid ju öelda .et võtsid kommi kuid vägistasid kellegi ja vägistaja ka oled.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 18:55 

Ehk siis ma lähen vabatahtlikult eestist ära soojale maale, aga tegelt südames olen ma ori ja reetur :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 356, 357, 358, 359, 360, 361, 362 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 32 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis