Ei muidugi osad ütlevad .et elu kvalikteet tõsises mõttes .osad aga niisama vabandusena.Ei muidugi tegelasi erinevaid ja eri põhjustel lahkujaid . seda olen ka isegi maininud.Aga no viimastel aastatel mis on põhjuseks nõrgemate tegelaste jooksu laskmisel ning millest koosneb elu kvalikteet suuremalt jaolt.
Näiteks 200k lätlast või leedukat läheb ringlusse selle tõttu .et elukvalikteet jama .Kas mingi jäätise toode korjati müügilt või .et elu kvalikteet näiteks jamps.
Arenenud ühiskonnas on väga palju võimalusi ja kõva kvalikteet toimimiseks minu arust.
Ükskõik millilistes paljudes ühiskondades on näha erinevat elanikkonda nii eestislätisleedussoomes.rootsis jne jne .Ühtedele pole piisavalt kvalikteeti eluks mingis ühiskonnas aga teisele jälle nõnda palju .et ei oska midagi pealegi hakata.
Asi on inimestes mitte niiväga ühiskonnas.
To Karpman .kohe teist sõimama.Ise peab ikka väga tainas olema selljuhul .et teist sõimama hakata kohe inetult.Sellisest tainast ei saaks isegi piparkooki mitte.
To Talon samuti kohe lünkadega sõimama teist

.Eestlased on kohe kibestunud ja kangelased on ära pagenud

Ok nüüd nalja saanud palju.
Õppinud .asjalikud .suutlikud vennad elavad siin.See .et mujale ellu jääma minna on mingi saavutus või asi .
Ma võin HOLLIWOODI kerjuseks ka minna .teeniks ehk rohkem kui mõni tegelane raske tööga brüsselis .rääkimata lähi riikide lihtsamatest vendadest.
To Talon kes üldse on kirjutanud peale sinu nigelast elust.Sina kribasid sellest .et minul nigel nii ja naa ja mis mina siia üldse puutun.Ma kriban arvamusest olukorrast.
Sa ehk seotud mingit liiki eluga .et siin teistele kaela määrid.Et rahavs kes siin on kibestunud ja ei suuda .oska elada.
Kohalik inimene kes siin ilusti elab siis see peaks juba nagu argument olema ja vaielda .aarutada pole siin midagi .rääkimata kellegi poolt kes on ära läinud .sest kipitama hakkas ehk.
Ok mõni ajab veel tänu lähedasele kes ära jooksnud siit ka linnapeale endal kõvaks teiste ees.