AntiL kirjutas:
kaabakaz kirjutas:
@AntiL
Nagu me kõik teame, siis statoil teenib väga head kasumit, miks me kõik siis juba kütust ei müü?!
Sest mõni inimene on oma oskustelt lehekoristaja, mõni teine on kütuse peal ja osad teenivad raha pokkeriga.
jah, just seda ma üritasingi selgitada jontsile, kes ennast ja oma töötasu haletseb ja on tekitanud endale pokkerist mingisuguse illusiooni, nagu oleks tegu maagilise rahaauguga, kust tuleb paari sõrmenipsuga 20k taskusse.
Kuule rahune maha

Ma pole sekundiks ka enda elu ja palka haletsenud.
Jah, ei valeta, kadeduseuss ikka närib, tahaks ju ka.
Aga endiselt räägime üksteisest mööda - pole ju öelnud, et sõrmenipsuga peale tilgub?
Või ütlesin nii? Ilmselt siiski mitte ja päris kindlasti rääkisin ma,kuidas inimene on selleks sittakanti vaeva näinud, et sinnamaale jõuda, kus ta hetkel on.
Pokkeriga on teenimisvõimalus kordades lihtsam kui seda on Lotoga. Miks? Sest tulemuslik pokkerimäng eeldab siiski teadmisi ja oskusi, mida bingos riste kriipsutades või summilt numbreid välja kraapides vaja ei lähe.
Tegelikult on see vaidlus sama lõputu nagu teemal "Pokker - hasartmäng või sport" aga ma ei taotlenud üldse nii suurekaliibrilist vaidlust ja debatti vaid väljendasin enda hämmastust faktis, et inimesel "joppas" kaks korda kuus nii, et võib mõnda aega rahulikult võtta. Samas ma tean, et reaalselt tehakse sellest summast ÜLIpisike cash-in ja inimene jätkab seda mida oskab ja mis talle tulus on.
Ära Anti palun loo illusiooni, et inimene võidab 100, paneb kõik sisse, saab tagasi 10000, paneb uuesti kõik sisse seni, kuni korraga on kõik lännu.
See ei käi päris nii.
Joonas