Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 30.03.2026 12:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 390, 391, 392, 393, 394, 395, 396 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 19.05.2011 01:41 

Ei lae lehte ära ,aga kui hommikul või lõunal proovida siis töötab raudselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 05:02 
Kasutaja avatar

kalle kirjutas:
Ma lähen nüüd nimetasse ja toonikusse. et tulge ühinema siis :rokib

Nii tagasi. Hetkel olen lõvi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 06:24 

CTX kirjutas:
Naine oli enne buduaari foorumi lahti jätnud ja sirvisin siis ise ka igavusest ühte autokooli teemat ja no ikka vapustavaid tarkuseteri leiab sealt.
http://buduaar.ee/Foorum/Forum/topic/276134&lk=1

Sealt need fruktid tulevadki siis. Mu sõiduõpetaja ikka rääkis mingitest fruktidest, kes juttude järgi ei saa mitte essugi aru. Arvasin alguses, et see üsna võimatu. See teema... see teema... see muutis mu maailmapilti. Ma ei taha vist väga enam sõitma minna teades, et sellised ka liikluses on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 06:40 
Kasutaja avatar

mx7k kirjutas:
CTX kirjutas:
Naine oli enne buduaari foorumi lahti jätnud ja sirvisin siis ise ka igavusest ühte autokooli teemat ja no ikka vapustavaid tarkuseteri leiab sealt.
http://buduaar.ee/Foorum/Forum/topic/276134&lk=1

Sealt need fruktid tulevadki siis. Mu sõiduõpetaja ikka rääkis mingitest fruktidest, kes juttude järgi ei saa mitte essugi aru. Arvasin alguses, et see üsna võimatu. See teema... see teema... see muutis mu maailmapilti. Ma ei taha vist väga enam sõitma minna teades, et sellised ka liikluses on.

Väga jube, sellised ongi need, kes mälu järgi sõidavad :waah kui autokoolis konkreetst olukorda pold siis jamaa majas, loogiline mõtlemine puudub. Ise lube tegin siis sõiduõpetaja näitas milline on mälu järgi sõitmine. Yks tydruk, platsil, tegi slaalomit, edasi tagasi, puhtalt. Ta tõstis kõik postid 50cm edasi. Vahed jäid kõik samaks. Tydruk ei suutnud enam ei edasi ega tagasi slaalomit ära teha. Miks? sets ta sõitis mälu järgi. Jättis kõik keeramised meelde mingi märgi järgi(mingi puu, auto, maja, mis kuskilt paistis vms) Kuna aga postid olid uues kohas siis vanade märkide järgi asi ei õnnestunud enam :D
Aga hea lugemine oli buduaar, tegi hommiku rõõmsaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 09:23 
Kasutaja avatar

Küll pole päris automaat/manuaal teema, aga läheb nende budukatega teemasse. Mul sõbra eksnaine oli kunagi selline, kes kartis kui rekkad vastu tulevad. Suurematel maanteedel polnud hullu, sai hakkama ja oli hirmust üle. Aga ükskord kui kitsamal teel tuli suur palgikoorem üsna kiiresti vastu, lasi tüdruk rooli lahti ja pani lihtsalt käed silmade ette. Mis sellest, et ta enda kiirus oli 90 kanti. Mina istusin taga ja poleks sõber ise kõrvalt rooli haaranud, oleksime vist kõik kolmekesi jumalteabkuskohas olnud :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 09:49 
Kasutaja avatar

Mul naisel oli algul autokoolist naasnuna analoogne foobia. Jumal tänatud, et ta vähemasti käsi roolist ei võtnud ja neid silmade ette ei poetanud. Küll aga tõmbas ta masina nii teepeenrale just kui hakkas teeäärseid kohe-kohe laiaks lükkama ja pidurdas hoo jalakäia kiirusele. Läks vähe aega talle selgeks tegemast et nii pole päris õige ja võttis õppust. Nüüd saab nii sõidetud et mingisugust kartust tal enam praktiliselt pole.

Eks enamike naistega sõites omamoodi kildu saab, kardetakse ikka selliseid mõtetuid asju mille peale ise justkui ei tulekski :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 09:54 
Kasutaja avatar

Mul täna hommikul oli just naisega keiss, nimelt foori taga sõitsin ees olevale autole veidi lähemale kui tavaliselt ja naine kohe karjus et miks sa teda lükkama pead :D ja noh ta üsna tihti üllatab mind hüüdlausetega nagu "POST!" "AUTO!" "KUHU SA SÕIDAD!" jne Ääremärkuseks juurde et ei ole ühtki avariid ega asja juhtunud kui naine või pere auto peal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 10:22 
Kasutaja avatar

Aastake tiksus otsa jälle. Hüvasti tasuta hambaravi :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 10:24 
Kasutaja avatar

tujula kirjutas:
Mul täna hommikul oli just naisega keiss, nimelt foori taga sõitsin ees olevale autole veidi lähemale kui tavaliselt ja naine kohe karjus et miks sa teda lükkama pead :D ja noh ta üsna tihti üllatab mind hüüdlausetega nagu "POST!" "AUTO!" "KUHU SA SÕIDAD!" jne Ääremärkuseks juurde et ei ole ühtki avariid ega asja juhtunud kui naine või pere auto peal.

Ära muretse, alates aastast 2012 on kõik uued autod sellised :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 10:24 
Kasutaja avatar

Mul ema ka alles 4a lube omanud ja esimestel aastatel sai ikka nalja küll. Parim nali oli muidugi see, kui kari lapsi tee peale jooksis. Esimene reaktsioon oli käed roolist lahti silmade ette ja saab mis saab. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 10:29 
Kasutaja avatar

Kunnark kirjutas:
Ei lae lehte ära ,aga kui hommikul või lõunal proovida siis töötab raudselt.

Noh...töötab vä? :D Ilmselt eestiloto server andis natuke saba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 10:47 
Kasutaja avatar

ei mõista..
3 päeva otsind inimest
enda FB- MSN- kõik kammitud, vaja kiiresti lihtsale tööotsale inimest.. ja no ei leia...
KAs masu läbi ja kõigil tööd ja asjad juba?:O

aga äkki keegi tahab

Pakkuda 3me päevane tööots.
1. päev metallaed puhastada relakaga roostest
2. päev kruntida
3. päev värvida

töökoht Tallinn
millal: KOHE
lisainfo: 56 187 867

Kiire.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 12:33 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
tujula kirjutas:

Kunagi oli siin kuskil tore jutuke selle kohta. Phm oli, et mees teeb naisele tagasi. Läheb kööki ja karjub a´la "mida sa teed!? Segane oled, soolad toidu üle, vaata liha juba." vms. :D

Irw, terve mu elu on selline :D naine on päris hädas vahepeal kui mul naljatuur peale tuleb, viimane ei saa üldse rahulikult olla :D kõige rohkem ma norin ta kallal naiste loogika pärast... endale tunduvad mõned tegevused/järjekord üli naljakana, siis hea kohe esitada lolle küsimusi et miks nii ja miks naa, siis ta aegajalt saab ka ise lõpuks aru et paneb vähe võssa....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 14:21 
Kasutaja avatar

Kuna ise istun päris sageli alarmsõiduki roolis, siis päris huvitav mis siis juhtub, kui ma vilkuritega tagant tulen. Eriti linnavälisel teel, minu kiirus vahemikus 120-160 Variant A, autos tümm mängib, ja järsku näeb peeglist vilkureid. Esimene asi pidureid. Kiirusel 100+ on päris huvitav maha pidurdada...
Variat B Abivalmis mees. ehk siis mõtleb et laseb vilkurid mööda. et tõmbab kiiruse 50 peale kaugelt juba. Loomulikult on ta ees pime kurv ja mina pean ka 50 peale tõmbama, ja tema taga venima, sest minul pole ohutu mööda sõita pikmedas kurvis
Variant C Vastutulev mees. Kui mina hakkan eelsõitjast mööduma, siis vastutulev vend sõidab ikka samal kiirusel oma reas, selleasemel et ka veits kõrvale tõmmata
Variant D Kihutaja. Kui tahan möödasõitu sooritada eessõitvast autoest, mis sõidab ise seal ala 120 kandis, siis mul läheb selleks ilgelt pikk aeg, kuna minu auto ei ole kihutamiseks väga mõeldud ja sõiduautost ikka vähe raskem ka
Variant E Naine. Vilkurid tulevad tagant, laseb hoo 70 peale, sest ta kardab, ja peab peeglist koguaeg piiluma, mis taga toimub. Ise kahe käega kramplikult roolist kinni hoides ja andmata võimalust temast mööduda

Pluss veel igasugused huvitavad olukorrad, kui rohkem kui üks auto ees on

Õige tegutsemine üldjuhul on seeminujaoks, et veendu et sinust on võimalik möödasõitu teha. Et sa ei ole kuskil pimedas kurvis või enne ülekäigurada vms. Tõmba tee äärde ära jää seisma, anna suunaga märku et on ohutu. Kui oled enne pimedat kurvi, siis võimalusel sõida vähe kiiremini niikaugele et sinust on ohutu mööduda, ja kui sul on aeglasem auto vms, siis sõida kuskil 80-90nega võimalikult ääres

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 14:30 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
vallo kirjutas:
Jäi just silma üks punane mazda 6 mps,kes foori tagant ära läks. Nagu als oleks peal olnud, korralikult paukus käiguvahetusel :D iga kord kui mps e näen on imelik vaadata kohe, pole harjunud mazdasid sedasi liikumas nägema.

mis sa arvad mis tunne mul oli kui esimest korda 750il mazda 6 käest kotti sain :D , enam ei mängi lolli nende autodega :D

Subaru Wrx Sti sama kerega nagu mazda 3 isegi. Stock seades sai proovitud ... Ja väikese hoopealt startides olid võrdsed. (kohalt võtuga saaks muidugi subaru oma neliveolisena eelise) Seega liiguvad need mazdad küll :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 390, 391, 392, 393, 394, 395, 396 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis