Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 07:16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 19.05.2011 14:39 
Kasutaja avatar

Siin Pärnus sai ehitajate teel asuvas ´´Burgeri Pubis ´´ proovitud Kebabi. Ukse kõrval jäi silma siis silt et müügil ka Kebab. Rõõm oli mul suur, kuna soomes olles saab pea alati kusagil seda söödud ja üks lemmikumatest toitudest. Nälgisin siis pool päeva ja õhtul läksin seda ´´kebabi´´ sööma. Koju jõudes tegin siis karbi lahti ja ohh õudust. Esmalt kaevasin kahvliga läbi selle sibulaposu mille kogust polnud ma varem ühelgi prael näinud. ( Suured jämedad sibularõngad äädikamarinaadiga. ) Jõudnud siis lõpuks n.ö kebabini hakkasin kurbusest nutma. Liha mida peetakse kebabiks ei meenutanud mulle absoluutselt kebabi kuskilt otsast. Tavaline seapraad mida siis üritati kuidagi mulle fileerida kuid meenutasid ikkagist sealihatükke. Friikartul oli ka üsna hädine. Nagu uuesti üles soojendatud vms.
Sõin siis selle kuidagi ära ning köögis avastasin siis ahjust õige seaprae. Mis nägin ikka igati parem välja ning ka maitselt oli mitu korda parem. ( Pigem nimetaks seda rohkem kebabiks )
Ühesõnaga FAIL! Kodus oli seapraad ahjus olemas, aga ma käisin ja ostsin kehvema seaprae väljast. :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 15:11 
Kasutaja avatar

Ega need pooled Kebabi kohad jah seda nime ei vääri. Sama just toodud kadaka selveri kõrval oleva putka oma suht samasugune. Umbes samasugust jama sai ka Kebab Housest Gonsiori tänaval. Töökaaslastele just ütlesin, et ma pole kuskil sellist jama saanud. Üks pidi ikka proovima minema ja tõdes pärast, et oleks pidanud ikka spetsialisti kuulama :). Seda tüüpi "lihast" on minu arust kõige söödavam see Hiiu Grill (oli vist selline nimetus sellel putkal Nõmmelt mööda Pärnu maanteed Laagri poole liikudes - avastasin selle koha muidugi siis kui mustakalt sai ära kolitud - mis siis et kes teab kui kaua olin TTÜ juures elanud).
Eile sai käidud uues Vabaduse Väljaku all olevas Square Kebabis. Vähemalt on ikkagi Kebabi moodi, kuigi ikkagi nn viilud olid kuidagi lühikesed. Saksamaal on nad ikka oluliselt pikemad. Maitse oli ka selline nii ja naa, midagi oli nagu puudu. Vanasti oli täitsa hea Kebab koos mõnusate kartulitega Järve Keskuses olevas Pannkoogirestoranis, aga sinna pole ammu sattunud. Ootejärjekord oli seal ka tavaliselt suht pikk.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2011 09:13 
Kasutaja avatar

Eile sai käidud õhtul naisel koolis järgi ja kuna ruumi jagus ka ühe burksi jaoks. Kuna siiani polnud jõudnud räägupessa siis eile sai seal ära käidud. Võtsime siis mõlemad topelträägupesa-d ja no ma ei tea mida siin osad virisevad. Esmalt kui see mulle pihku suruti siis vaatasin et wtf :? Pean selle kuidagi ju ära ka sööma. Egas midagi. Ohtralt kastet ja kapsast aga see mulle meeldis. kaste mõnusalt küüslaugune mis oli jube hea. Kui selle söödud sain siis olin ma konkreetselt täis ka. Minu silmis sigahea burx mida tulevikus ka Tallinnas olles kindlasti meeleldi söön. Hind oma 2,2 euriga on antud burksi kohta samuti üsna odav. Selle rahaga sellist kõhutäit väga kuskilt ei leia rohkem.

10/10

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2011 09:28 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
Eile sai käidud õhtul naisel koolis järgi ja kuna ruumi jagus ka ühe burksi jaoks. Kuna siiani polnud jõudnud räägupessa siis eile sai seal ära käidud. Võtsime siis mõlemad topelträägupesa-d ja no ma ei tea mida siin osad virisevad. Esmalt kui see mulle pihku suruti siis vaatasin et wtf :? Pean selle kuidagi ju ära ka sööma. Egas midagi. Ohtralt kastet ja kapsast aga see mulle meeldis. kaste mõnusalt küüslaugune mis oli jube hea. Kui selle söödud sain siis olin ma konkreetselt täis ka. Minu silmis sigahea burx mida tulevikus ka Tallinnas olles kindlasti meeleldi söön. Hind oma 2,2 euriga on antud burksi kohta samuti üsna odav. Selle rahaga sellist kõhutäit väga kuskilt ei leia rohkem.

10/10

Salati söömisel on suht mõistlik kasutada kahvlit...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2011 10:53 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mina saan burksi adrenaliini ikka nii kätte kui võtana vanahea kioski purgeri ja söön seda oma enda käte vahelt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2011 13:25 

kulinaarne orgasm

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2011 14:36 

See vanem vene päritolu tädi kes Räägus tööl on ei tee vist tööd päris südamega nagu täna näha oli. Friikartulitele pandi jube vähe kartulimaitseainet, tellitud toit ei saabunud soovitud kastmega ( ise ka loll ja söömise hetkel alles mõtlesin, et tellisin ju muud :P ) ning praad kui selline oli vist liiga vähe fritüüris. Minu ees olnud kodanik sai väga kahtlase väljanägemisega Topelträägu tema käest, kuid ta sõber kes tellis enne sai tunduvalt parema kuna see oli valmistatud teise teenindaja poolt.

Aga toit sai sellegipoolest söödud ja käin seal ka edaspidi kui isu tuleb :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2011 15:22 

No kui sa ikka kuskil putkas burgereid ehitad, siis ei ole see vast töö mida nüüd eriliselt südamega teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2011 16:54 

Kus tulid nüüd alles sõnasepad- tähenärijad välja :D Eks ma kirjutan siis lihtsamalt ka välja :
lohakalt tegi inimene oma tööd.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.05.2011 00:24 
Kasutaja avatar

Sai väike keila tripp veloga tehtud. Rongijaama juures sai külastatud Piff nimelist burgeriputkat. Odavaim burger 1.2 euri. Friikad peekoni ja juustuga 2 euri eest viisid aga keele alla. Hea vaheldus tallinna kiirtoidule. Ettevaatust, tuvid on sealkandis päris aktiivsed.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.05.2011 08:46 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
Siin Pärnus sai ehitajate teel asuvas ´´Burgeri Pubis ´´ proovitud Kebabi. Ukse kõrval jäi silma siis silt et müügil ka Kebab. Rõõm oli mul suur, kuna soomes olles saab pea alati kusagil seda söödud ja üks lemmikumatest toitudest. Nälgisin siis pool päeva ja õhtul läksin seda ´´kebabi´´ sööma. Koju jõudes tegin siis karbi lahti ja ohh õudust. Esmalt kaevasin kahvliga läbi selle sibulaposu mille kogust polnud ma varem ühelgi prael näinud. ( Suured jämedad sibularõngad äädikamarinaadiga. ) Jõudnud siis lõpuks n.ö kebabini hakkasin kurbusest nutma. Liha mida peetakse kebabiks ei meenutanud mulle absoluutselt kebabi kuskilt otsast. Tavaline seapraad mida siis üritati kuidagi mulle fileerida kuid meenutasid ikkagist sealihatükke. Friikartul oli ka üsna hädine. Nagu uuesti üles soojendatud vms.
Sõin siis selle kuidagi ära ning köögis avastasin siis ahjust õige seaprae. Mis nägin ikka igati parem välja ning ka maitselt oli mitu korda parem. ( Pigem nimetaks seda rohkem kebabiks )
Ühesõnaga FAIL! Kodus oli seapraad ahjus olemas, aga ma käisin ja ostsin kehvema seaprae väljast. :waah

Käisin ka seal söömas mingi nädal tagasi...kebabist on ikka asi kaugel :ouh
Kas Eestis on siis üldse võimalik seda õiget (nagu Soomes)kebabit saada?Niipalju kohti kus mina olen proovinud on ainult see hakkliha ja sealiha jura...õige peaks vist üldse lammba lihast olema?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.05.2011 19:05 

Teatri väljakul (Tallinnas siis) on Teatri puhveti kõrval miskine kebabi joint. Päris türgist kutid teevad seal äri.
Mulle suht meeldis. Kebab oli ka päris asjalik (pole spets, seega ise ei oska hinnata seda) kõhutäis. Telekas mängis mingi Türgi muusikakanal ja jutud. Soovitan!

Proovisin siis selle MäkDonaldsi NY Crispy, vms see on.
Suht paras pask igatahes. Ainuke maitse on see grillkaste vms. Ülejäänud on tuim närimine.
Mõttetult kallis sellise lurri eest :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.05.2011 21:18 
Kasutaja avatar

Ma käisin eile selles tartu mnt ääres asuvas seiklusjutte maalt ja merelt pubis.
Võtsin suure kebabi prae mingi, liha oli ohtralt ja kõik oli ülihea, 2 erinevat kastet jne.
Baaridaamid olid ka kaunid.

http://www.seiklusjutte.ee/

Soovitan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2011 01:14 
Kasutaja avatar

Käidud täna Sausti burksis ( vilj mnt ). 2eur maksis burks, kuid sain selle asemel prügi. Saia vahel oli ketsup,mingi pihv ja üks viil juustu. Ei soovita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2011 03:11 

Soovitan Nõmme keskuse juures (Tuletõrje maja ees) punases majas on Kebab Grill.
Ülihead kebabi saab sealt, odav ka. :P
Kebab + 0.5 Coca,Nestea vms... = umb 5€

EDIT: Paar posti tagasi vist keegi juba sellest rääkinud, kuid kebab on jah see pleiss.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis