Endale ka meeldib. Ideaalis oleks tahtnud sirgelt neid panna, aga sellejaoks oleks suht palju tulnud summutitoru ümber teha ja ei viitsind jamama hakata, käib viltusena kah
Muidu kellele see pütt meeldib, siis olen nõus vahetama teise sportpüti vastu. Tingimuseks see, et endiselt kaks otsa ja see, et ei tekitaks madalat müdinat nii hullult. Mul auto lihtsalt nii hõre, et 100'ga sõites pea kumiseb otsas, 80-90 vahepeal on normaalne. Seega kellel on siuke kõrgem lärin kuid tahab madalad müdinat, siis võib isegi diili saada. Muidugi tahan demo häältest ja setup listi, ehk siis mida väljalase sisaldab ja mis mõõtudes toruga ning mis mootoriga tegu(kubatuur, silindrite arv).
Minul siis 1.7l kubatuur, 4 silindrit ja summutikonf: torukollektor-katalüsaator-reso-lõpupütt ja torustik 50mm(umbes 2").
Hääl on selline:
http://www.youtube.com/watch?v=92t1x0xLYHgDigikal küll kvaliteet halb ja madalat müdinat siin eriti peal kuulda ei ole.
Kui keegi mu pütti ei taha, siis teen nii nagu ühel turbobemaril tehtud on, ehk siis lõikan lahti ja ühe toru vahele panen klapi, mida saab trossiga sulgeda ja lahti teha

Kuna üks toru suletuna on ta vaid nõksa kõvema häälega kui originaal kuid samas saab vahepeal häält kah teha kui isu on.
Vb mõnele see loll idee, aga minujaoks ainus normaalne idee, kuna raha ma uue püta alla küll ei taha panna.