Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 21:05

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 60 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Must kast kohustuslikuks?
PostitusPostitatud: 26.05.2011 16:52 

Need Eesti seadused ikka idiootseteks ära läinud. Nagu see automaks taheti võtta. Miks ma pean veel maksma kui ma olen auto ära ostnud. Umbes sama asi sellega. Oma auto, teen mis tahan, mis see nende asi on. Tuunimisega sama jama, ei tohi midagi oma autoga teha, mis see nende asi on mida ma autoga teen.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 16:56 
Kasutaja avatar

Ega varsti muud miskit üle ei jää, kui süita kuskile "heaolu" riiki: Qatar, Saudi-Araabia, jne...
Nahuja peab riik minu järgi nuhkima? telefone, meile,jne niikuinii jälgitakse. Ei saa ju igasse elanikku suhtuda, kui kriminaali.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 16:59 

m2giorav kirjutas:
Need Eesti seadused ikka idiootseteks ära läinud. Nagu see automaks taheti võtta. Miks ma pean veel maksma kui ma olen auto ära ostnud. Umbes sama asi sellega. Oma auto, teen mis tahan, mis see nende asi on. Tuunimisega sama jama, ei tohi midagi oma autoga teha, mis see nende asi on mida ma autoga teen.

Siiski on musta kasti puhul tegemist Euroopa Liidu seadusega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 17:09 
Kasutaja avatar

Jarlis kirjutas:
Mida arvavad streetracerid sellest jamast.
http://forte.delfi.ee/news/auto/ekspert ... d=46642430

Veits anaalne inimesi jälgima ja kiibistama hakata.

ära lahmi. Mis moodi see sinu elu muudaks. Keda huvitab , kuhu ja milla mingi suvaline setu sõidab. Paranoiikud põevad mingit jälitamis foobiat!!

kasti point on ."Arvan et EDR seadme kasutusele võtuga ongi liiga pikalt oodatud. Tegemist on tehniliselt üsna lihtsa lahendusega, mis muudaks kõigi liiklusõnnetustega seotud ametkondade tegevuse lihtsamaks, ning mille negatiivsed mõjud on üsna hästi välditavad. Ei näe tõesti põhjust, miks EL-s otsusega seni viivitatud on."

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 17:11 
Moderator
Kasutaja avatar

Mitte, et mulle see meeldiks... Aga mis paranoia inimestel on? "Jälgivad kus ma olen, kuulava telefoni, loevad meili". Millega te küll tegelete, et riiki/kedaiganes peaks kottima teie tegevus? Arvate, et KAPO vaatab, kuidas reede õhtuti hollika ringil käite või kuulavad, kuidas vanaemal pannkooke lasete küpsetama hakata enne külla minekut?

Lisaks, on nende mustade kastide eesmärk hoopis midagi muud kui inimeste jälgimine. Viiga end teema kurssi, enne kui niisama tulistama hakkate.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 17:18 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Mitte, et mulle see meeldiks... Aga mis paranoia inimestel on? "Jälgivad kus ma olen, kuulava telefoni, loevad meili". Millega te küll tegelete, et riiki/kedaiganes peaks kottima teie tegevus? Arvate, et KAPO vaatab, kuidas reede õhtuti hollika ringil käite või kuulavad, kuidas vanaemal pannkooke lasete küpsetama hakata enne külla minekut?

Lisaks, on nende mustade kastide eesmärk hoopis midagi muud kui inimeste jälgimine. Viiga end teema kurssi, enne kui niisama tulistama hakkate.

Vii ise ennast asjadega kurssi. Sama juttu sa ajasid ka ilmselt mõned aastad tagasi, kui keegi väitis, et gsm tel. pealt saab kuulata;meili lugeda jne... Kogu selle asja point ongi ju inimese kohta täit ülevaadet omada.
Ei imesta üldse, kui USA mõne aasta pärast paneb igale vastsündinule kiibi pe...e. Ja siis lollid EU-d järgi kohe :hail :kill
Kui mendid tööd ei oska teha, siis ei pea ju meie nende eest seda ise ära tegema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 17:32 
Kasutaja avatar

1. kindlustus petturitel tehakse elu veidi keerulisemaks.
2. kui keegi ennast ümber puu sõidab siis lahkunu omaksed saavad teada , kui kiiresti siit maisest elust lahkuti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 17:36 
Kasutaja avatar

kui keegi selle eest palka saab et mu maile ja str.org postitusi loeb, siis palju õnne. Ma arvan et see elu ikka nii hirmus ei ole. Samas mul on savi ka kui nad kuulevad pealt kui ma helistan koju ja küsin, mis ma poest ostma pean jms. Mis mustadesse kastidesse puutub, siis ma arvan et tegu ei ole jälitusseadmega vaid mingi lühiajalise salvestusseadmega. Muidu läheks selle hind ikka ulmekõrgeks. Et ala kui pauku väänad, siis näitab ära kuidas sa viimase 2 tunni jooksul sõitsid. Ja kui ei vääna, siis keegi sult seda vaadata ei taha

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 17:37 
Moderator
Kasutaja avatar

BLACK-CIVIC kirjutas:
Kui mendid tööd ei oska teha, siis ei pea ju meie nende eest seda ise ära tegema.

Jutu esimest poolt ei viitsi kommenteerida. Ma loodan, et sa öösiti ikka rahus magada saad oma paranoiade sees.
Mis aga puutub "mendid ei oska tööd teha, meie peame ise ära tegema". Kui sa veel aru pole saanud, siis politsei töötab rahva heaks. Huvitav mispärast neile vastu peab võitlema ning nende tööd raskemaks tegema? Sellised mustad kastid oleks ülihead näiteks avariis süüdlase leidmiseks. Kaoks ära igasugu mõõtmine, arvutamine, "uurimine". Laetakse mõlemi mustast kastist andmed kokku, simuleeritakse viimased sõidumanöövrid läbi ja ongi näha, kes mida tegi.

mkb kirjutas:
Tänapäeval pole küll enam midagi täiendavalt vaja lisada, et inimesi jälgida. Piisab imo näiteks uuest ID-kaardist, kus kiip sees.

Räägid äki lähemalt?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 20:43 

Igasugu valede varjus liigutakse vaikselt kuid kindlalt "Matrixi" suunas.
Kõikjal sellistes teemades on näha, KUI "lambaks" on inimesed juba koolitatud. St et väga vähesed julgevad millegi sellise vastu astuda, pooldajad on ikka ülekaalus.
Usas juba topitakse lastele kiipe kaela, aga seda hoopis "vanemate turvatunde" nime all :D Et inimesi ka kiibistama hakatakse, on enam, kui kindel ja seda tont teab, mis ettekäändel, ehk siis igaüks võib kodutuks jääda ja siis on teada keda maetakse vms :D

Asi polegi niipalju selle, kui palju meil karta on, sellise jamaga valmistutakse tulevikuks, kus asja autoritel hoopis midagi karta on, Ehk siis maailma eliit kindlustab selgelt tagalat ja ennetab probleeme.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 20:43 

Minu arust on ka tobe mõelda, et iga inimese kohta istub teine vend kuskil puuris kes non-stop tema andmeid uurib. Ega politsei ei tulegi juurde kinnipidamisel, SATA-kaabel näpus ja ei ütle: "Noh, laske kapott üles, vaatame palju te siis kiirust olete ületanud kah!".

Paljud õnnetused on sellised, mille puhul ei saa süüdlast võtta. Kindlustusfirmad teevad pidevalt 50%-50% kuluhüvitisi. Aga üle poolte nendel on tegelikult teada, kes on süüdlane ja kes ohver.

Ma küll ei põe kui mul auto küljes mingi selline asi oleks..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 20:48 

Teema juures ei saa mainimata jätta, et IPhone 4-st saab teie teadmata KÕIK teie tehtud kõned ja sõnumid kätte, kel vaja ja ilma teie enda teadmata ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 21:21 
Kasutaja avatar

BWWRAT kirjutas:
Teema juures ei saa mainimata jätta, et IPhone 4-st saab teie teadmata KÕIK teie tehtud kõned ja sõnumid kätte, kel vaja ja ilma teie enda teadmata ...

Just sellepärast ma sellist telefoni ei kasutagi. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 21:28 

Mina kusjuures olen selle väljamaal töötava Markosega 100% nõus... Need, kes siin teisi paranoilikuteks kutsuvad, ei ole vist ise omal nahal tunda saanud pealtkuulamist ja muud säärast jama. Muidugi see jutt, et politsei töötab rahva heaks-ma ei tea tõesti, ma parem ei kommenteeri seda. Igal inimesel oma arvamus muidugi :) ja teoorias see nii ongi jah, aga teooria ja praktika on kaks erinevat asja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 21:40 
Kasutaja avatar

Teie, keda on pealt kuulatud ja muud ägedat värki tehtud äkki toote reaalsed kirjeldused mitte mingid umbmäärased "ei te ei tea ikka kuidas asjad käivad". Mina oleks küll huvitatud põnevast lugemisest. Kõik saab alguse siiski inimesest endast ja tema tegutsemisest. Kui kellegi vastu tunneb huvi politsei, KAPO siis vaadake kõigepealt peeglisse mitte ärge kukkuge vandenõuteooriaid rääkima.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 60 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis