raksike kirjutas:
Julm tuuning relv

Ee... ok...?
Harry_R kirjutas:
Hea on see, et "tuuningu" järgi on võimalik inimeste vanust suhteliselt täpselt paika panna.

Mõned aastad vanemaks saad, siis naerad ise ka selle teema üle.
Mina naeran küll, kui mõelda, mida enda esimeste autodega tehtud sai.
Edu LED'de paigaldusel.
Hmm... vaatasin teema läbi ning peale 6rohelise LED'i salongis, kahe väikese profiiliga kleepsu ning ülejäänud tulede lumivalgete(mitte sinakate) ledidega asendamise ma nagu erilist tuuningut ei näinudki. Tahaks teada mille järgi seda vanust siis paika paned?:D Või tahad öelda, et siis kui ma vanemaks saan, siis asendan LED'id taas hõõgniidiga, sest mulle meeldib pimedus? LED'id on suuremas osas valguse pärast mul pandud salongi, kuna talvel pidin pidevalt telefoni taskulampi põletama kui salongis midagi maha kukkus jne. Ja üleüldse ei saa aru mis kiiks teil nende LED'ide vastu on. Ostate uue auto, siis asendate seal ka LED lambid hõõgniitidega?
Kuid jah, saan üldpildis aru, alati vaadatakse minevukku ja naerdakse, isegi kui korralikult oleks tehtud, mõeldakse, et oleks saanud paremini, korralikumalt:D
oopc kirjutas:
Värvi maitse tundub omanikul teisem olema ehk aga nüüd valged suunad juba kobedam lahendus.Sulle orans värvus ei meeldi .et suundades põletada.Endal ka pole meeldinud nagu kasutada tagumisi kojamehi ega olnud vajadust ei tea ise ka miks aga tundunud .et kriibib nagu akna koledamaks ka tegelikult.Aga nõnda kojamees eemaldad nagu ka kena äkki pole.Tal originaalis teglikult täitsa soliidne kojamees taga ju.Muidu tundub korralik pill tegelikult.
Värvi maitse oli selle pärast selline, et proovida uut stiili. Igal kolmandal matsil salong kas sinine või punane, rohelist pole pea kellelgi(mitte, et mul ka seda enam nii palju oleks):P
Oranž värvus tuleb suundadele kohe kui saan uued esituled soetatud ning kitsama numbrimärgi lahenduse taha luugile:P
+võiks natukenegi rohkem lugeda, ennem kui midagi öelda:D Olen juba maininud, et see ajutine lahendus ning Ameerikamaa poolt on juba tellitud pea klaasiga tasa kate, et ei jääks jublakat taha näha:D