Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.12.2025 12:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 445, 446, 447, 448, 449, 450, 451 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 10.06.2011 00:43 
Kasutaja avatar

delta kirjutas:
Selline värvikas inimene nagu Rain Lind kes kunagi Sr foorumis Absolut nime all figureeris on taas tähelepanu keskmes.
http://www.tallinnapostimees.ee/465802/ ... nud-mehe-väärteosüüst/

Ega vist vanale koerale uusi trikke ei õpeta :evil:

nüüd saab siis tasuta väljas söömas ja joomas käia.
Pilt
problem pubid ja baarid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2011 00:57 

delta kirjutas:
Selline värvikas inimene nagu Rain Lind kes kunagi Sr foorumis Absolut nime all figureeris on taas tähelepanu keskmes.
http://www.tallinnapostimees.ee/465802/ ... nud-mehe-väärteosüüst/

Ega vist vanale koerale uusi trikke ei õpeta :evil:

:kill
Ma ei oska kommenteerida.
Käid kallites baarides/bubides, ostad sööki, jooki & sigaretti, aga maksta ei jõua?!
Mul oleks endal piinlik hakata seal mingit skandaali või mitte maksmise juttu ajama.
See pigem ikka huumor juba :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2011 01:37 
Kasutaja avatar

Vot ma ei saanud nüüd aru ,kas rikkusin liikluseeskirja või ei.Aga sellist fooride kombinatsiooni nägin mina küll esimest kord.Kesklinna poolt tulles kus on Vineeri bussipeatus on selline foor : Pilt vasakpoolse posti küljes.Üleval ja paremalpool teed on tavalised kolme tulega foorid ja no see lõi küll klemmid kokku:Enne foorini jõudmist läks seal tuli punaseks.Tõmbasin hoo maha,siis nägin ,et roheline nool lubab otse edasi liikuda,liikusin siis edasi.Vasakult Vana-Lõuna tänava poolt hakkasid kah autod tulema,õnneks jõudsid nad minu ees oma pöörde ilusti ära lõpetada.
Mis krdi moodi selliste fooridega käituma peaks?Või on mul autokoolis midagi kahe silma vahele jäänud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2011 01:38 
Kasutaja avatar

Võimalusel võid sõita, aga teed pead andma neile kes tuelvad vanalõunast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2011 01:41 
Moderator
Kasutaja avatar

Kui põhifooris on keelav tuli ning lisasektsioonis lubav, siis võid noolega näidatud suunas sõita kuid pead andma teistele teed. Kui põleb põhifooris lubav tuli ning nool ei põle siis võib vist sõita igas suunas? Kaasaarvatud selles suunas, mille nool ei põle. Sattusin isegi kuskil hetkeks segadusse kui silmanurgast nägin punast ja rohelist korraga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2011 02:02 
Kasutaja avatar

Järelikult tegutsesin õigesti.No nagu ikka :) .
Tänud vastajatele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2011 03:12 
Kasutaja avatar

Just lõpetasin koolitöö. Solid Edge's elektrivintsi projekteerimise ja tegin koostejoonise. Tee või tina, aga PDF'iks salvestama hakates lööb ette Errori, et ei saa salvestada ja kõik. :bs Peab homme hommikul enne esitamist mööda koolimaja kolistama ja spetsialistidelt abi paluma. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2011 08:12 
Kasutaja avatar

-Eero- kirjutas:
Just lõpetasin koolitöö. Solid Edge's elektrivintsi projekteerimise ja tegin koostejoonise. Tee või tina, aga PDF'iks salvestama hakates lööb ette Errori, et ei saa salvestada ja kõik. :bs Peab homme hommikul enne esitamist mööda koolimaja kolistama ja spetsialistidelt abi paluma. :rokib

Proovisid salvestada või printida PDF'iks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2011 08:30 
Moderator
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Kui põhifooris on keelav tuli ning lisasektsioonis lubav, siis võid noolega näidatud suunas sõita kuid pead andma teistele teed. Kui põleb põhifooris lubav tuli ning nool ei põle siis võib vist sõita igas suunas? Kaasaarvatud selles suunas, mille nool ei põle. Sattusin isegi kuskil hetkeks segadusse kui silmanurgast nägin punast ja rohelist korraga.

Sellisel juhul olen ma midagi meelest lasknud ja hoian alati Toompuiesteelt Balti jaama poolt tulles Tehnika tn-le keeramisel rida kinni. Ja ma pole ainuke...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2011 08:35 
Moderator
Kasutaja avatar

Samamoodi hoitakse Toompuiesteelt vasakule, Suurtükile keerates rida kinni. Minuarust ei tundu loogiline, et põhifooris rohelisega ei tohi neid pöördeid teha. Punast keelavat tuld ju pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2011 09:50 
Kasutaja avatar

R-go kirjutas:
Järelikult tegutsesin õigesti.No nagu ikka :) .
Tänud vastajatele.

Ei tegutsenud ju.
Ma saan aru, et sul ei olnud plaani vasakult tulijaid läbi lasta, nad lihtsalt jõudsid enne sind?
Toompuiesteelt tehnikasse olen ise ka oodanud, kui põhifoor roheline. Küll aga ei saa inimesed aru, et kui neil on ainult suunafoor roheline, siis nad peavad teed andma. Ehk Kaarli puiestee poolt tulles olin sellega pidevalt hädas. Seal nimelt põlevad mõlemad foorid korraga roheliselt, seega tuleks Balti Jaama poolt tulles teed anda. Aga seda ei tee seal 90% juhtidest. Mul aga oli Kaarli pst poolt tulles vaja kohe 4-5m pärast teha pööre esimesse hoovi (ja seda veel motikaga, ei keera ju julmalt peale). Nii mõnigi kord tuli uuele ringile minna (enne muidugi sai autojuht kinni peetud lõpuks ja seletatud talle).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2011 11:21 
Kasutaja avatar

ht99 kirjutas:
-Eero- kirjutas:

Proovisid salvestada või printida PDF'iks?

Ikka salvestada. Uurisin natukene asja ja tuleb välja, et Adobe Acrobat reader pidi asja lolliks ajama. Seal oli ka õpetus kuidas asja korda saab, aga see ei toiminud mul.

Aga nüüd õnneks sain arvutisaalis asja PDF'iks tehtud ja ka välja prinditud. Ei jää muud üle kui õppejõu kabineti ukse taga oodata oma korda. Mida ma ka praegu teen. :rokib Järjekord on muidugi megapikk :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2011 11:36 
Kasutaja avatar

Võtsin kohe oma LE lahti ja

Tsiteeri:
3. Lisasektsioonidega foor. Reguleerib sõidukite liiklust ristmikul.

Foori põhituled asuvad püstjalt nagu fooril 11. Rohelise tule kõrval on ühel või mõlemal pool lisasektsioon sõidusuunda näitava nooltulega, mis põleb roheliselt.

Kui lisasektsioonis põleb roheline nooltuli, tohib sõita noole suunas mis tahes põhitule põledes. Vasakule osutav roheline nooltuli lubab äärmiselt vasakpoolselt rajalt pöörata ka tagasi. Lisasektsiooni kustunud nooltule ajal ei tohi sõita noole suunas.

Foori rohelisele põhitulele võib olla kantud noolkujutis, mis näitab lubatud sõidusuundi selle tule põledes.

Pärnu mnt enne viadukti on vasakpööret? (pole kunagi pööranud, ei tea kas seal saabki muudmoodi kui ainult otse? :D)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2011 11:40 

Opa..sain auto remondist kätte, kõvasti paremaks sai kohe sõitmise, kuigi jäi veel mõni jupp vahetada, mida pole kohapeal ja tuleb tellida.
Aga asi seegi (Y)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2011 11:51 
Kasutaja avatar

ValgeKotkas kirjutas:
Võtsin kohe oma LE lahti ja

Tsiteeri:
3. Lisasektsioonidega foor. Reguleerib sõidukite liiklust ristmikul.

Foori põhituled asuvad püstjalt nagu fooril 11. Rohelise tule kõrval on ühel või mõlemal pool lisasektsioon sõidusuunda näitava nooltulega, mis põleb roheliselt.

Kui lisasektsioonis põleb roheline nooltuli, tohib sõita noole suunas mis tahes põhitule põledes. Vasakule osutav roheline nooltuli lubab äärmiselt vasakpoolselt rajalt pöörata ka tagasi. Lisasektsiooni kustunud nooltule ajal ei tohi sõita noole suunas.

Foori rohelisele põhitulele võib olla kantud noolkujutis, mis näitab lubatud sõidusuundi selle tule põledes.

Pärnu mnt enne viadukti on vasakpööret? (pole kunagi pööranud, ei tea kas seal saabki muudmoodi kui ainult otse? :D)

Ei sealt ei saa kuskile keerata, ainult otse jah. Lisasektsioon näitab ka otse. Aga siis pead andma teed vasakult poolt Pärnu maanteele keerajatele.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 445, 446, 447, 448, 449, 450, 451 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis