Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 19:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Et vältida asjatute postituste mahtu ning, et sinu tehtud teema saaks kõige kiiremini pädevaid vastuseid, peab teema pealkiri sisaldama järnevaid detaile:
1. Auto mark ja mudel.
2. Väljalaskeaasta
3. Mootori tüüp (tähis oleks eriti sobiv)
4. Võimalikult täpne ning lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem kerega jne)

NÄIDE: BMW735 1996, 3.5L, M62B35, tühikäik jamab!

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Streetrace.org Team

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Anna, Seat Alhambra
PostitusPostitatud: 10.06.2011 14:29 

EST. Tahan rääkida Romaani kohta (tel. 55651753), kes on oma arust spetsalist, ... .Ma jutustan lugu nii, et teised ei kuulu samasse lugu , nagu mina.See juhtus ühes Teenuse organisatsioonis, mis näitas, et minu konditsioneer ei tööta, sest seel ei tööta ventiil, mis lülitab külm õhk kuumal . Aga kuna nad ei tee kaste friona siis kutsus Roman. Koosolek toimus kell 08:00. Kuid ta ei tulnud ja ei helistanud. Kui saime teada, et ta kaotas oma märkmikku ja nii ei saanud osaleda, mõtlesime - kellega ei juhtu?! Me jälle nõustunud kohtuma 06:00 õhtul samal päeval. Sel ajal Romaan tuli. Sisse hommikul intsindente - mitte sõnagi. Kuigi see oleks loogiline vähemalt vabandada. Aga auto talumatult kuumus ja ma loodasin , et see mees, kes võiks mu päästa. Ta manipuleerimises 10-15 minutit. Auto, oodatud hingus jahedus. Ma andsin talle raha (35 eurot) ja jätsime hüvasti. Aga rõõmustada kaua me ei saanud. 15 minuti kaugusel konditsioneer jalle hakkas puhuma kuuma õhku. Sissenõutud teenust, need omakorda selgitas "Frionii Starile;" et see oli tema süü. Ja tema peaks selle parandama. Ta nõustus, lubas tulla ... .. ja ei tulnud! Helistasime mitmeid kordi - telefonile, keegi ei vastand. Ootas teda, peale minu, mõned muud inimesed .... Üldiselt mees ilma Kahtlus ja vastik spetsialist! Kes ei oska, ega ei tea oma tööd, ja kahjuks ei oska vastutada oma tegude eest !!!!!! (Vabandan minu eesti keele oskuse.)
RUS.По поводу Романа, который, якобы, специалист по кондиционерам ( тел. 55651753) …..По-моему, он специалист – "кидалово". Расскажу историю, чтобы другие не попали в такую же переделку, как и я . Дело происходило в одном из Сервисов, в котором выявили, что мой кондиционер не работает из-за того, что не работает клапан, который переключает горячий воздух на холодный. Они исправили поломку, но так как они не занимаются заправкой фриона, то вызвали Романа. Встреча должна была состояться в 8 утра. Однако, он так и не соизволил ни позвонить, не появиться. После того, как мы выяснили, что он потерял блокнот и поэтому не смог приехать, подумали – с кем не бывает! И снова назначили встречу в шесть вечера того же дня. На этот раз Роман приехал. Об утреннем инцинденте – ни слова. Хотя, логично было бы, ХОТЯ БЫ, извиниться. Но я так замучалась ездить без кондиционера, что с надеждой смотрела на человека, который мог спасти меня. Он повозился минут 10-15. В машине повеяло долгожданной прохладой. Я отдала ему деньги (35 евро) и мы распрощались. Радоваться пришлось недолго. Минут через 15 из кондиционера подул горячий воздух. Позвонили в Сервис, они, в свою очередь, объяснили «Звезде Фрионов», что это его ошибка (где-то утечка) и он должен её исправить. Он согласился, снова пообещал приехать….. и не приехал! Звонили много раз - трубку никто не брал. Ждали его, кроме меня, ещё несколько человек….Вообщем, непорядочный человек и отвратительный специалист!

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Anna, Seat Alhambra
PostitusPostitatud: 10.06.2011 14:47 
Kasutaja avatar

memberlist.php?mode=viewprofile&u=9544 ehk siis vist see kasutaja (r0ma)? Aga eestikeelsest kirjeldusest ei saa tõesti aru. Kas asi kohapeal töötas? Järelikult siis süsteem lekkis? Mis töö telliti, kas täitmine või kontroll ka? Kui ainult täitmine, siis ei ole ju teenusepakkuja küll süüdi. Kui aga ka värvainetega kontroll jne, siis on teine asi. Samas kui viga leiti, siis seda ju ka täitja vast ei paranda?

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis