1. Saa alkoholimürgitus!On juhtunud rohkem kui korra ja ilmselt ka tulevikus.
2.Pääse telekasse!Kunagi pisemana sai vabaõhumuuseumis mingile uudistesaatele väike "intervjuu" antud.
4.Ole päeva kangelane!Vahest mõnda sõpra kuskil aitamas oled käinud, siis on ju ikka selline tunne, et "voh, kus ma nüüd tegin"
5.Kasvata habe!Mingi tüügas on praegugi keset mordat.
6.Leia oma kõrts!Neid kohti on juba suisa mitu.
8.S**u loodusesse!Ei vaja vist pikemat peatust.
9.Seksi kahe kaaslasega!Vaesemehe variant siis vast (juhul kui 24h läheb käima peale esimest vahekorda)
10.Näe oma lemmikbändi kontserti!Õnnestus suisa kahel aastal järjest näha oma kahte tolajal lemmikumatest lemmikumat bändi - Bomfunk MC's mingil aastal Schoolfestil ja järgneval aastal Scooter Summerstopil.
14.Ehita midagi oma kätega!Eks ole ikka ühtteist tehtud.
16.Kakle oma parima sõbraga!Ikka juhtub.
17.Saa baarist välja visatud!Eelmine nädalavahetus. Küll ööklubist aga peaks sobima küll.
20.Võitle kuritegevusega!Eks pätipoisse ole taga aetud küll ja veel.
21.Sõida superautoga!Audi R8 for the win
22.Tulista!Lasketiirust ikka räägime.
23.Maga modelliga!
24.Ole õhtujuht!Kuna ma olen suht suure lobapidamatusega, siis tuleb tuttavate poolt neid pakkumisi üsna tihti. Aeg-ajalt olen vedu võtnud.
25.Lange röövi ohvriks!Miski 10 aastat tagasi sain trenni minnes kolki ja jäin telefonist ilma.
26.Seisa silmitsi oma isaga!Juhtub ikka aeg-ajalt.
28.Mine peast segi!Teinekord kammib päris korralikult ära.
29.Võta midagi oma kehaga ette!Kaali juurde võtmine peaks ka arvesse minema ehk.
Tegelt hakkasin ma nüüd uuesti korralikult trennis käima.
30.Ole üksi võõras linnas!Üksi kuskil Kesk-Saksamaal mingis väikelinnas, reisikaaslasi ootamas.
31.Tõmba end pilve!2008 käisin Amsterdamis - sellest ajast saadik puhas poiss
33.Lase endale tätoveering teha!Pole küll veel ametlikult kehapeale jõudnud aga juuli algul saab lõpuks teoks. Seega panen selle etteruttavalt siia.
23/33 -