HelaR kirjutas:
Vot ei mõista seda "projekti" siin... Kas tõesti, läti stangede, anti tiiva, valuvelgede ja mootori vahetusega saab autost projekt? Loodame, et inimesed suhtuvad mõistvalt minu teksti nüüd... Minumeelest liigub siin foorumis palju paremaid ja andekamaid inimesi, kes peaksid oma autodega projektide all olema.
Kujutage nüüd ette kui ma vahetan oma sierral stanged mingi läti porri vastu, panen xenonid, vahetan 2.0 mootori 2.9cosworthi vastu ja panen 18" veljed alla, kas see masin kuulub ka siis projektide alla.
Mõistvat suhtumist
Helar
Ega ma ka ei mõitsa paljusid asju siin maailmas! Mina seda masinat siia ei pandnud, vaid moded tõstsid!
Mis puutub spoiladesse, siis sa eksid rängalt! Tegu on käsitsi valmistatud stangedega. On võetud teiste masinate detailid ja viiskalst sobima pandud.
Mootori vahetuse kohapealt niipalju, et kui tuju võin teha turbokaks või panen mingise v6 vahele! Hetkeltuju justkui oleks aga aega ei ole

ja 2-3 aastat tagasi oli see päris kiire taskurakett, kuid nüüd tundub nii tavline liikur, kuna igapäeva sõidu masinal mul 142kw. Ning Helar ei tasu unustada tugevdatud sildu/keret, jäigemat ja madalamat vedrustust(mitte lõigatud vedrusid) ning veel hunniku pisikesi detaile mis teeb just sellest autost selle auto!
Tõsi auto on küll hetel unarusse ja rääma jäänud, kuid ma katsun leida aega, et seda edasi ehitada!
Müügi kohapealt niipalju, et otsest soovi müüa pole, kuid üks noormees pakkus nii hea summa ja sellest loobuda oleks natuke naljakas. Vaadake, eks igal asjal ole oma hind ju
Igal juhul päikest!
Raivo