Hydration kirjutas:
Liiva pritsiga ei saaks kiiremini ja paremini velgi puhtaks lasta ja siis natuke lihvida.
Randi võiksid lõpus ära poleerida ja siis keskmise osa ära värvida valgeks.
Loomulikult saaks liivapritsiga kiiremini, aga endal pole ja maksma ka ei hakka selle teenuse eest(vähemalt mitte praegu), pigem lihvin

Ranti ei poleeri, ei sobi minuarust, eriti veel valge keskosaga.
apsu kirjutas:
ma tegin viie kodaraga velge ühe päevas

Aga sumps on väga maheda lahendusega ma minu arust isegi sobib see veidi viltune ots

No ma ühe oma velje olen ära lihvind.. seda nühkisin küll terve päeva.. teist nüüd ükspäev ka vähe nühkisin.. peab vist viimased kaks ka veel kuidagi pohuilt ära tegema ja vb järgmiseks hooajaks raha koguma ja ikkagi liivapritsima või üldse uued ostma

Krt suvi juba käes ja mina sõidan plekkidega ringi.. nii ka päris ei saa

HeavyCuda kirjutas:
Hmhm, endal sai just see töö tehtud

Ja mul 17" 20`e kodaraga velg

Aega läks koos värvimisega poolteist päeva, a noh tulemus oli ka vastav ja need olid ikka paksult mingeid täkkeid ja muid jubedusi täis. Minu soovitus, vii liivapritsi ja mõne vähe pädevama venna juurde, säästad ennast peavalust

Läheb küll rohkem maksma, aga kui plaanis need veljed väga korralikult ära teha, siis see parim lahendus imo. Eniveis väga viis aparaat sul ja paksu rahakotti ning muud head ja paremat

Parim lahendus küll, aga pole just odav lõbu ja esialgu tuleb ilmselt ikka sitasti teha need veljed, kuna vähemalt praegu küll pappi pole, et puhtaks pritsida lasta.
Aga tore kui auto meeldib ja tänud heade soovide eest

Tomat kirjutas:
Liivapritsi never vii , klaaskuuli ikka

jääb pind ka sile.
Klaaskuuli pritsijaid suht keeruline leida mu arust ja veits kallim kah? Aga noh eks tuleb viia jah kui kunagi rahad piiri tagant vabanevad(ma küll ei tea millise piiri

).