ärgates hommikul leidsin telefonist vastamatta kõne... helistasin tagasi, ise megaunine ja poolmagades.. keegi mees ütles et keegi olevat tänanud mind hea töö eest, ning tal mulle kommikarp üle anda, et ehk saab homme kesklinnas kokku ja head vabapäeva...
jäin magama tagasi ja tunnikese pärast uuesti ärgates mötsin et misasja.. googeldasin nr ja selgus et kriminaalpolitsei vargusteosakonna mingi ull uurija vms...

suht wtf oli olla... helistasin siis tagasi et oot misasja sa ajasid mulle.. ma juba 5 aastat töötu

siis selgus et ajas nr sassi

... tra ma sittusin täis end peaaegu, et misnüüd mulle veel pähe määritud, et mingi trikiga loodavad leida mind.. poleks esimene kord täiesti tundamatu asjaeest minna, istuda ülekuulamisel paar päeva.. ja siis kuulata vabandusejoru troppidelt uurijatelt.. erilised tyxxd olete kõik... tean küll et te siin istute suht tihti. ise näinud jaoskonnas uurijal streetrace lahti
mõtsin et teen siis ühiskonnale teene ja nokkisn rehvidest naelad välja
aso ja tagabumper sai ka külge lõpuks, talvel juba sai eemaldatud teine.
0-nokkimist siiani, kuid tervet andis otsida ja eile sai see värvitud.
muide peotelgi rendist saab ideaalse värvikambri rentida omale.. panevad hoovi üles ka
Vanal auto pold esibumperit poolaastat ning sellega võeti maha ca kümme korda, aga alati "just eile läks puruks, vöi ootan saksast laevapealt uut" ning rohkem ei nokitud...
E: ja no rakvere seinad,,,
keegi nimekirja ja viiteid ei viitsi kuhugi teha vms.. saaks pikaks ajaks vast lugemist ja irnumist. asi legendaarne juba üleriigiliselt