Kunagi märtsis jäi juba silm sellele BMW'le peale, tegelikult täiesti juhuslikult. Käisin vaatamas ja sama kiirelt kui selle leidsin, sai see ka kinnisideeks

Ning aprilli esimese nädala lõpus ma ta oksjoni teel endale saingi, ligi 600€ väiksema hinnaga kui olin arvestanud

Sõna "oksjon" reedab juba, et tegu ei saanud olla päris terve autoga ning ega ei olnudki. Oli teine taha paugu saanud. Selline ta oli:

Kibekiirelt sai hakatud kokku ajama vajalikke varuosi, eesmärgiks saada auto, mis on laitmatus konditsioonis. Nagu sellise töö juures ikka, on neid asju pisut rohkem, kui esmapilgul tundub (pirnid, klaasid jms pudi-padi), seega mis kõik tehtud sai:
vahetatud kapott, tagastangeamort, tagastange, -luuk ja tagatuled
uus tagapaneel, keretööd, venitamine (parempoolne tagumine uksevahe oli tiba väiksem) ja värvimine (tänud OÜ Stoltsen ja Andij)
uus parempoolne tagumine logar ning uued udutuled, neerud ja kojamehed
vahetatud kapotitross ja salongihoob (tänud OÜ Carmasters)
Lisaks sai ostetud puuduv CD-box, T-REV2'st uued numbrimärgid, ning hunnik pirne ja muid pisemaid asju.
Ja autost: 1996. aastal tehasest väljunud ja 2007. aastal Eestisse jõudnud Arctic Silver tooni BMW 535iA, mis tähendab 173kw M62 mootorit, mille otsas istub 5-käiguline Steptronic kast. Varustus nagu ikka, aga alati saaks parem olla: nahksisu, MF rool, kliimaautomaatik, el. tagakardin, kompuuter, PDC ja muu nagu sellistel ikka. Kohustuslik päring UM-ist ka:
Order options
No. Description
280 LT/ALY WHEELS SPOKE STYLING
302 ALARM SYSTEM
415 SUNBLIND FOR REAR WINDOW
423 FLOOR MATS, VELOUR
428 WARNING TRIANGLE
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
438 WOOD TRIM
441 SMOKERS PACKAGE
464 SKIBAG
488 LUMBAR SUPPORT DRIVER/FRONT PASSENGER
508 PARK DISTANCE CONTROL (PDC)
510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM
534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING
672 CD CHANGER BMW FOR 6 CDS
804 SWITZERLAND VERSION
818 MAIN BATTERY SWITCH
854 LANGUAGE VERSION FRENCH
877 DELETION CROSS-OVER OPERATION
Series options
No. Description
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
431 INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D
473 ARMREST, FRONT
520 FOGLIGHTS
540 CRUISE CONTROL
548 SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING
550 ON-BOARD COMPUTER
665 RADIO BMW BUSINESS
694 PREPARATION FOR CD CHANGEROstuhetkel olid all uued Nokian Hakkapeliitta 4 naastud ning suveks sai ostetud Sunny SN3800 rehvid. Viimased on väga hea pidamisega asjad ja enam kui mõistliku hinnaga, julgen soovitada.
Nüüdseks on auto juba pikemat aega ideaalselt korras ja müügis, kuid hetkel veel mõõdab maanteid minu käe all oma V8 müdinaga.
Kui ma kunagi olin arvamusel, et ma ei osta endale kunagi BMW'd, siis nüüd on see juba vaata et vastupidine - ei tahakski nagu ühtegi muud autot peale BMW

Mõned pildipoisid ka: