muide toonkiled tõesti on vägakallid, eriti kui nad ülivähe tumendavad,(jutt on alla 20% tumndavast kilest..) ning ei ole hiinajunnid. kuid odavam ja ka parem, ning endale igatepidi turvalisem lahendus on "turvakile" seda sa enamniinaljalt ära ei koori, ning jääb tal tumendav protsent 11% minimaalselt. Varganägu juba lammutab seda klaasi puruks paarminti sul. niiet mõtle, kuidas seda teeääres eemaldama hakkaksid... Kuid kui legaalselt maximumi taga ajada siis mina soovitan et alustage ilmakileta tooni möötmisest, sest kui sul tehase toon juba 20%, mis pole vägaebatabaline saksaautol... siis ka see 11% lahendus on üle seadusliku piiri ning ise arvad et aint 11%, ütled mendile et tavai läheme pollarid nüüd üv punkti möötma.. siis saad igatepidise maksimumi ja autoga üv punktist v teeäärest kui neil aparaat kaasas, lähed töökotta eemaldama seda turvakilet ainult treileri abiga..
muide liimijäägid olenevad ka vägapalju sellest, et kui vana on see toonkile sul seal autopeal, mitteniiväga toonkile kvaliteedist... mul endal on veel ees liimijäägid allosal peal, kuna ligi ei saa ja ei taha kuidagi mürasummutust katki lõikama hakkata, kuid eks nüüd pean ette võtma selle. Mul oli natuke üle aasta vana kile, ca 30%tumendav, ningtehasepoolt kõigetumedam klaas all, no sisse ei näinud ei öösel ega päeval. kuid kahjuks olin ise loll ja nöustusin kohe mentidega et kisun maha selle, (üv-punkt oli kinni ja tean faktina, et keilas seda aparaati neil ei ole, vöi siis vähemalt ei olnud) kuid jah, kuna kile oli kaua olnud siis ca 50% liimist jäi peale.. sai mentidega arutatud ja nad mainisid liimi järgi et ca aastake olnud see peal.. et oleks nädal kaks vana v kuu umbes, poleks tilkagi liimi jäänud, aga kui oleks ca 5 aastat siis nokiksin kilet ennast juba tunnike aknakohta vaibanoaga

ning liimjääks 99%ulatuses klaasile.. mul oli 3m kile, kusagil tähetornis kallirahaeest pandud...
eks mingid pildid kui mitte video, kavatsen teha küll..
möötsin lehe üle(126x200cm ikkagi kahjuks ainult)