Randoj kirjutas:
cali kirjutas:
GTIDriver kirjutas:
AntiL kirjutas:
Erinevalt sama aasta A8test, seitsmestest ja essidest ei ole sellel küljes seda neetud ehitaja-auto nõmedat mainet.
Ega see on vist ka ainuke argument, miks peaks üldse vulvaga sõitma

Aga mis see parem lahendus on selle raha eest?
A8 2,5 TDI, mille töökindlus jääb alla kõvasti Volvole
Bmw 725`, mis on ma olen kindel palju jõuetum, janusem kuigi 2 kw rohkem?
730 korralikku paraku alla 7 000 Euro ei saa ja kaldun arvama, et odavad on juustud.
Volvo + on minujaoks istmed, mõistlik salongi müra + näeb minujaoks stiilsem välja.
Aga noh kellele ema, kellele tütar.

minuarust see müra ,mis sees nendel diisel S80 -netel ,ikka päris julm ,eriti linnas ,kui käik sees ja fooritaga ootad.Vb see minu arvamus aga sõitsin 800km järjest sellega ja istudes A8-sse tagasi oli ikka vahe julmalt suur ja polnud need istmed mugavad midagi.Aga seee õige ,et kellele ämm kellele tütar
Välimus väga sirge ja kena tegelikult
No ma ei tea linnas valgusfoori taga seistes aken lahti vbla on iga diisel lärmakas.
E38 750 ILa oli muidugi väga vaikne (pakett aknad)
A8 oli lärmakam kui Bmw, kostis sisse just rehvi müra aga võis olla asi ka rehvides .
Mulle tundub et mu auto on suht vaikne, mootri müra tühikäigul sisse vääga ei kostu, küllö aga kiirendades.
Minul need istmed meeldivad, kuigi kiidan e38 Comfort istmeid aga laidan A8 sport istmeid mis tundusid minu jaoks liialt kõvad luksusauto kohta.
Aga noh ei taha kellegi peale pahandada ja midagi laita .