Täna sai lõpuks ette võetud see raske ülesanne ja udutuled külge pandud. Kinnituselahendused said iseenesest head ja esimest korda mulle isegi meeldib ka mis ma sinna kokku vusserdasin, aga noh ega nad ideaalselt sinna ette just ei istu tänu sellele, et viiesel on nina rohkem noole kujuline ja udukad jäid mul väga hullu nurga alla.
Aga pildimaterjali ka siis.
Kõigepealt sai tükkaega mõeldud mismoodi ma need udukad sinna kinnitan, no ilmselgelt tuli keevitada mingid kronsteinid mille saaks siis kruvide või neetidega tule korpuse külge kinni panna.. aga ei tuld seda vaimu kuidagi peale, mõtlesin, et äkki ikka saab kuidagi lihtsamalt. No, garaasis ringi tuhnides leidsingi mingid nurkrauad, pisikesed, ju nad mingi kapi kokkupanemiseks mõeldud. Otsisin siis neli tükki välja ja sai õige nurga alla tambitud haamriga. Seejärel originaaluduka abil sai ära märgitud kuhu vaja augud puurida.
Seejärel avastasin, et ühte kronsteini ei saagi poldiga kinnitada, kuna teiselepoole ligi ei pääse, et mutrit otsa panna. No selge, sai siis võetud plekikruvid ja nendega kummalgi tulel üks kronstein kinni lastud, teine kronstein läks ikkagi poldiga.

Kui kinnitused valmis, mõtlesin mis pistikutega peale hakata. Volvo pistik ei istund mittemingi valemiga bemmi uduka külge, niisiis tuli hea mõte. Võtsin need tagumised korpused, eemaldasin neilt juhtmed ja puurisin 20mm läbimõõduga augud sisse..

Seejärel võtsin originaaludukatelt "juhtmestiku" koos selle kummilutuga mis sinna auku käib..

Problem solved
Udukad külge ja testrun..

Lõik seadusest:
Tsiteeri:
Kood 205. Eesmised udulaternad
Nõuded:
6) eesmise udulaterna valgusava alaserv ei tohi asetseda madalamal kui 250 mm
Ja pilt..

Uups
Ja pilt valmistoodangust:

Nagu öeldud, nad ei istu just eriti ilusti sinna auku kui panna sellisesse asendisse, et nad midagi näitaks kah. Kaks varianti, kas teen kunagi stanget ümber või teen udukad ümber, aga see on tulevik ja esialgu jäävad nad nii.
Asi ikka