Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 15:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 51 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: striitreisserid vs baikerid
PostitusPostitatud: 29.06.2011 02:20 
Kasutaja avatar

Kuna elame ennast välja teema all läks pikaks diskussiooniks, võiks keegi keegi sealt arutelu siia kolitada.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: striitreisserid vs baikerid
PostitusPostitatud: 29.06.2011 13:31 
Kasutaja avatar

Ei no rolleri vennad on jobud, bike vennad andku hagu peale, ilus kuulata ja vaadata. Teen neile alati foori all ruumi et nad saaks tatt lennus starte teha. Kogu lugu.

Baikeri venna ja rolleri jobu vahe on see et esimesel on load teine pole kuulnudki lubadest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 13:37 

Pole seal mingit suurt arutelu, aga mis ma tahtsin seal teemas öelda oli see, et süüdistada ei saa ainult autojuhte. Tuleb sellele ka mõelda, kas ehk ise ei jäänud kuidagi varju või ei teinud mingit liigutust, mille tagajärjel jäädi autojuhile märkamatuks.

Kindlasti on mõistlik sõita võimalikult erksavärvilistes riietes, et taustast paremini eristuks ja liigelda normaalse kiirusega. Normaalne kiirus ei ole linnas 100, ega ka 80km/h, vaid lubatust +10.

Lihtsalt mainin ära ka selle, et mul ei ole tsiklivendade vastu mitte midagi, hoopis vastupidi on ka endal plaan võimalusel omale kaherattaline soetada ja sellega suve nautida. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 13:38 
Moderator
Kasutaja avatar

Näide elust enesest.
Elamurajoon,väike tee majade vahel,aga suht sõidetav koht 99% mootorratturitest võtab hoo maha. Rolleri omadega prakt 100 % laseb põhjagaasiga edasi.Pidevalt jalutavad emad vankritega,lapsed kes tulevad rannast jne.

Kuna ise ka aastaid 2 tagasi elasin prakt suve tsikli seljas siis olen ikka igast lolle näinud.Küll tehakse uksi lahti kui lähed ridade vahelt,küll keeratakse meelega ette,et ei mahuks läbi jne.Igast pimedates meeleheitel koduperenaistest ja muust jamast rääkimata. A üldiselt käib liikluses reegel : " Ela ja lase teistel elada."

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 14:03 

bikerid sõidavad seni normaalselt kui lubade tegemine käsil, kui load käes siis hakkab see tsirkus pihta. Pidev sõelumine autode vahel ilma suunda jms näitamata, kihutamine. Ostetakse muidugi täiesti must bike, must kombe, must kiiver ja siis imestatakse miks autojuhid neid ei märka kui nad 80km/h linnas sõeluvad. Aga no eks igaüks teab mis ta teeb või kuidas liikluses käitub, autoga kokkusaades on teada kes peale jääb :twisted: Linnas õhtuti ringi liikudes näeb palju neid kes oma sportlikust bikest viimast võtavad ja arvavad ,et on duncan mcleodid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 14:17 
Kasutaja avatar

4wd kirjutas:
bikerid sõidavad seni normaalselt kui lubade tegemine käsil, kui load käes siis hakkab see tsirkus pihta. Pidev sõelumine autode vahel ilma suunda jms näitamata, kihutamine. Ostetakse muidugi täiesti must bike, must kombe, must kiiver ja siis imestatakse miks autojuhid neid ei märka kui nad 80km/h linnas sõeluvad. Aga no eks igaüks teab mis ta teeb või kuidas liikluses käitub, autoga kokkusaades on teada kes peale jääb :twisted: Linnas õhtuti ringi liikudes näeb palju neid kes oma sportlikust bikest viimast võtavad ja arvavad ,et on duncan mcleodid.

LE ei keela eessõitvast autost oma reas mööduda, sõelumine on iseasi. Muidugi autojuht ju seda võimalust juba ei anna :)

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 14:48 
Kasutaja avatar

Mina nt teen alati tsiklivendadele ruumi kui too foori all tahab must vaikselt mööda veereda kahe rea vahel.

Olen lihtsalt veits kade, aga loodan, et kunagi saan ise sama teha. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 15:13 
Kasutaja avatar

Võimaluste piires lasen endast kiiremad alati mööda. Olgu ta baiker, striitreisser, voorimees või kopajuht. Kiirem mööda lubada, nii maanteel kui linnas, on elementaarne viisakus. Võidu võiks ikkagi kinnisel rajal sõita. Kes nobedama sõiduki, või mistahes liikuri lähenedes võimalusel kõrvale ei tõmba, on m#nn. See on tõestatud fakt ja edasikaebamisele ei kuulu.

Edu ja ohutut liiklemist, viisakalt!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 15:44 
Kasutaja avatar

hardstyler kirjutas:
Võimaluste piires lasen endast kiiremad alati mööda. Olgu ta baiker, striitreisser, voorimees või kopajuht. Kiirem mööda lubada, nii maanteel kui linnas, on elementaarne viisakus. Võidu võiks ikkagi kinnisel rajal sõita. Kes nobedama sõiduki, või mistahes liikuri lähenedes võimalusel kõrvale ei tõmba, on m#nn. See on tõestatud fakt ja edasikaebamisele ei kuulu.

+1
Ise käitun samamoodi. No mille pärast on mul vaja teisi takistada? Kui tahab keegi mööda tõmban teeserva, eriti kui veel lubatust aeglasemalt sõidan mingil põhjusel. :)

Samuti olen lubanud parklates jne kohtades erinevatel inimestel liikuda kuhu neil vaja on ilma, et ise ette jääks. Külavaheteel tõmban nii serva kui saan ja mind tänatakse selle eest, majadevahel lasin ühe vastutuleva auto mööda kuna ei tahtnud hakata mööda augulist kruusa ronima vaid siledal asfaltil sõita, jälle tänati mind. Minuarust on küll hea tunne kui keegi tänab mingi heateo eest.. juba see tunne paneb neid tegusid tegema :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 17:44 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
hardstyler kirjutas:

Samuti olen lubanud parklates jne kohtades erinevatel inimestel liikuda kuhu neil vaja on ilma, et ise ette jääks. Külavaheteel tõmban nii serva kui saan ja mind tänatakse selle eest, majadevahel lasin ühe vastutuleva auto mööda kuna ei tahtnud hakata mööda augulist kruusa ronima vaid siledal asfaltil sõita, jälle tänati mind. Minuarust on küll hea tunne kui keegi tänab mingi heateo eest.. juba see tunne paneb neid tegusid tegema :D

Täpselt. Maanteel sõidan siiski 90, kuna vahtraleht rohkem ei luba ja sellepärast ei hakka neid ära ka võtma, et 100 saaks uhada, eriti vahet pole, ja kui keegi perses sõidab tõmban teeserva, näitan paremat suunda ja andku tuld, enamasti tänatakse ka ohukatega ja see hea tunne, samuti vilgutan tuledega kui kellelgi ei põle jms. Samas tänan ka ise ohukatega kui keegi linnas kuhugi vahele laseb või näiteks bussijuht maanteel ruumi teeb.

Üldiselt pean ennast suht viisakaks liiklejaks, linnas lasen need vahele kes reastuda tahavad ja ei huia, mulle ei anna see mitte midagi kui inimest vahele ei lase, jõuan 30 sekundit varem sihtkohta, big deal. Samamoodi ei anna see midagi kui sõidan 90 ja jebin neid kes mööda tahavad saada. Vahel olen raske jalaga ja auto lõõrid tahavad ka aegajalt puhastust, aga üldiselt ikka rahulik ja viisakas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 23:06 
Kasutaja avatar

Pole see asi enam nii hull midagi. Tartus vähemalt.
Paar aastat tagasi lasid kõik tagaratta peal minema foori tagant. Nüüd pooltel trikikad ja teised harrastavad rinkat :)

Täna tegi yks kollane K1-3 600ne Suzu tsiklimeestele margi maha, kui 740 temast maanteel mööda sõitis(mõlemad andsid pähe), no krt sellist asja ei tohi lasta teha :D

Aga autojuhtidele niipalju teadmiseks, et kui oled ristmikul ja peateel läheneb üks tuli, siis oota ära ja ära trygi vahele, kuna tal ei lähe kaua, et su nina eest läbi sõita :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2011 01:54 
Kasutaja avatar

4wd kirjutas:

Ja kui veel esimese küljeklaasi toon on prügikoti laadne ja autojuhil päikeseprillid ka veel ees siis on see vast sama hea kui kottpimedas toas kissitada ja kärbest leida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2011 02:05 

No ma nüüd viimast paari posti ei lugenud, küll aga tahaks öelda kuna ise rolleritega olen tegelenud juba pikemat aega siis võtke rolleriste kui üht isikut kes hetkel vaateväljas mitte kui tervikut, näe roller ta on m#nn. Kuna ise liiklen väga normaalselt ja pole kellegile kurja teinud ning proovin olla ka mõistlik ja tuleb keegi kes võtab rolleriste kui tervikut ning hakkab huiama ajab ikka närvi küll. On mulle küll kordi nii ette keeratud ja nimelt mitte ümber reastuda lastud kuna ma lihtsalt sõidan vahetavahel rolleriga, jah on ka m#nne kes sõidavad ja ikka vägapalju, kuid loodan mõistvat suhtumist. Aga jah, suhtumine on enamikel imelik, rolleri seljast minna millegi muu selga ja 5min hiljem samas kohas sõita on kõik palju mõistvamad ja sõbralikumad. Kuid ütlen veelkord, jah on ka debiilikuid nende seljas. Oskan ka mina tekitada kindlustuslaksu enda kasuks :bs Aitähh ja loodan et te midagi aru saite, kell hilja õhtul juba ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2011 10:26 

Rollerivendadest ma ei viitsi isegi rääkida ja need sportsumpad võiks ka endale sisse istuda :kill
Mis puudutab tsiklimehi, siis üldiselt Tartus vähemalt tundub, et saadakse hakkama omavahel ilusasti. Muidugi vaadates siin neid suuremeelseid mehi, kes tsikli tulles kahte lehte eest ära lähevad, siis ma küsiks et WTF nagu???
Ok, ukse lahti tegemine on ka muidugi teistpidi :kill tegevus, aga ma ei saa aru, kui kõik seisavad rivis, siis mille krdi pärast on vaja oma saraga hakata ukerdama autode vahelt läbi? Ok mõnes kohas on ruumi ja laske käia, otseselt ei häiri, aga paar korda on ikka nii olnd et peeglist vaatan, et vend kaugelt tuleb vabshee ei mahu ukerdab ja möllab, siis on tõesti nii et tegelt ka, kuhu sa s*tt ronid??
Kui ma ütleks, et mul on selline komme, et kui raudtee on kinni ja 20 autot on sabas, siis ma tõmban alati vastassuunda ja ootan tõkkepuu ees vastassuunas, ja kui rong mööda sõidab lasen külg ees minema....kas nyyd kõik need vennad, kes siin tsiklitel kahte lehte löendasid aitaks mind ka, et laseks vett tagaratta alla mulle ja tulekustuti coolerisse tilgatumaks...? :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2011 11:57 
Kasutaja avatar

Omal nagu mingit allergiat tsiklimeeste vastu pole. Närvidele käivad need lörisevad nn "harley" tegelased: ostke sumpsid oma si..junnidele!!!!!!!!! Vähe sellest, et häält teeb see junn rohkem kui 67330 sõiduautot, siis veel kotihigistajad kujutavad endale ette, et on ainsad liiklejad.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 51 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis