Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 15:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 51 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: striitreisserid vs baikerid
PostitusPostitatud: 30.06.2011 12:20 

http://www.southparkstudios.com/full-ep ... the-f-word Sellega on harley meeste kohta kõik õeldud. Elan suht tiheda liiklusega tänava ääres ja käib krdi närvidele küll kui tunni jooksul kümmekond fäägi mööda lörisevad niimodi et kõrvaklappidest muusikat ka ei kuule. Ning viisakalt ei suhtu ma ka nendesse tsiklistidesse, kes linnavahel lihtsalt m...i mängivad, lubatust 3x kiiremini sõidavad ja hiljem vinguvad, et neid ei märgata. Päris ust lahti ei tee, aga kaabut kergitades tee äärde ka ei tõmba.:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2011 16:00 
Kasutaja avatar

Eks rollu ja tsiklivendade seas ole ka m#nne nagu autojuhtide seaski, aga aegaajalt tekib küll tahtmine mõnele raudlatt kodaratesse visata :twisted: Mõned aastad tagasi oli mul Viimsis suviti päris raske öösiti magada aken lahti, sest mingid tattnokad ikka pidid oma rolludega minu uneajal lapatsit andma. Eks tsiklivendadega ole ka mõni terav elamus olnud, sõitsime sõbraga ükskord mööda järvevanat ja tahtsime pärnu mnt`le saada. Kes seda sõlme teavad, siis on ka kursis sellega, et kui tahad nõmme poole sõita, siis pöörab foori tagant kaks rida pärnu mnt`le ja teisest reast saab veel kolmandasse rittagi. Hakkasime siis teisest reast pöörama kui järsku ilmus paremale poole tsikkel, mis pmst surus meid kolmandasse ritta, kuigi tahtsime teise ritta pöörata. Päris närvi ajas selline asi ja muidugi pani tsiklimees ka tuimalt ajama nii 70km/h :mad: Ega ma ka aru ei saa mida need osad tsiklivennad halavad, et autojuhid neid ei märka, ise nad sõidavad nokk püsti ja ronivad igalt poolt autode vahelt läbi, tähelepanu küll ja küll minu arust :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2011 16:01 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
Kui ma ütleks, et mul on selline komme, et kui raudtee on kinni ja 20 autot on sabas, siis ma tõmban alati vastassuunda ja ootan tõkkepuu ees vastassuunas, ja kui rong mööda sõidab lasen külg ees minema....kas nyyd kõik need vennad, kes siin tsiklitel kahte lehte löendasid aitaks mind ka, et laseks vett tagaratta alla mulle ja tulekustuti coolerisse tilgatumaks...?

Mis kahest lehest Sa sonid? Õrn nõks rooliga kõrvale ei ole ju midagi hullu. Kui Sa seisaks minu kõrval raudtee tõkkepuu ees ja tahaksid ilgelt kiirendada, siis tulekustutit vahejahutisse ei tuiskaks aga sekundi või paar ootaks küll, kuni Sa minu ette reastuda jõuad. Tegelikult on see mõtetu vaidlus. Sinusugused tüübid ei hakka iial kaaskodanikele vastu tulema, samuti ei läheks sa appi tänaval komistanud vanamutile, vägistamise ohvriks langevale neidisele, jne. Ilmselt saab sellise mõtlemisega kenasti hakkama, alati mõeldakse endast, kui millestki imelisest, teistest tohutult paremast üliinimesest. Ja ollakse rahul. :)
Edu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2011 16:32 

Ma tulen kaaskodanikele vastu ja pooldan teistega arvestatavat kultuuri, olgu see siis liikluses või jala (kärna pand mammile lähen 110% appi, eeldusel et tegu on korraliku inimesga) lihtsalt jutu point oli nagu muu, et kui keegi tahab kõva meest mängida ja tekitada oma ridu krt teab kuhu, siis ma ei näe nagu põhjust seda jubedalt soosida. Pm kui ruumi on tehku, aga ennast kuskile kägarasse klappima ei hakka kyll- ju ma siis olen lihtsalt nii tiptopp m*nn :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2011 19:35 
Kasutaja avatar

Teema pealkirja võiks väheke üldisemaks muuta ehk?

Liikluskultuur ja sellega seonduv vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2011 19:51 
Kasutaja avatar

Naljakas lugeda. Üks vend räägib asjadest laias plaanis siis teine loeb sealt mingid endale meeldivad detailid välja ja viib need äärmustesse. Nagu mingite naiste juttu loeks sest neil on kombeks äärmustesse minna :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2011 00:00 
Kasutaja avatar

Eile sõitsin töölt kodu poole ning järvevana 70 alas roller 50ga teises reas. Meeldiv

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 12:53 
Kasutaja avatar

Tallinnas täheldanud väga palju selliseid rolleri vendi,et kui autoteel foor punane,kolivad nad kõnniteele ja sõidavad seal rohelisega üle ja pärast ristmiku suunduvad tagasi sõiduteele :rokib .Tsikli vendade vastu pole midagi,nii kaua kui nad viisakaks jäävad ja enda ja teiste ohutusele ka mõtlevad.Las tulevad foori taga kahe auto vahele.Ta nkn juba rohelise süttides järgmise ristmiku juures.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 13:22 
Kasutaja avatar

minge vaadake kuidas pariisis sõidavad kaherattalised.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 14:53 

Eriti need kaherattalised just ei meeldi, kipuvad need lambad tihtipeale paremalt poolt mööda minema ja igale poole trügima, kuhu nad ei mahu.
Samas, on ühe korra ette tulnud, et mingi taun tegi pirita teel EVOga ka paremalt poolt möödasõitu, kui ma esimesel rajal olin :kill , niiet väga üldistada ei saa ka, et vaid kaherattalised need jobud oleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 18:43 

Moboautod-vot need on perverssed asjad. Sõita võib mopilubadega vist, alates 15 aastast. Ja kujutage nüüd ette hunnikut 15-16 aastaseid, kel puudub igasugune kogemus, sõitmas helsingi kesklinnas tiptunni ajal. See on ajuvaba. Eestis vist õnneks neid moboautosid pole, vähemalt ma pole näinud.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 18:58 

No nüüd uue LEga on seadfuslik nendega sõit alates 14. eluaastast. Ma muidugi loodan, et 150k hind sellise kökatsi eest paneb ka lapsevanemaid mõtlema, kuid siiski...
http://www.autosoit.ee/index.php?id=11433 Nemad vist hetkel ainsad maaletoojad ongi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 19:06 
Kasutaja avatar

Siit teemast loen ikka ja jälle välja autojuhtide viha kaherattaliste vastu.
Olen ise ka liiklenud kaherattalisega, muidugi olen ma eeskujulik liikleja, kuid siiski võin ma ka pahandada nn rullnokkade peale, kes teevad ka ikka igasugu imetrikke liikluses.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 19:16 

Kahjuks, on juba müüki tulnud ka kasutatud roller/autod.

http://www.auto24.ee/used/876451

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 19:21 

fakt on see, et neid vanu ronte hakatakse tassima nüüd siia lademetes ma arvan. Isegi peaks hakkama neid tooma, turgu on küll ja küll :D :kill 2-3 k euri käiakse kinnisilmi välja nende eest.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 51 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis