Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 22:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 79 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Räägime mobiilsest internetist
PostitusPostitatud: 06.07.2011 11:31 

Sai Mint soetatud kuna suvel maal olles vaja ka vahel netis käia. Tallinnas- OK 3G, Raasikul- OK 3G, Vihasool (Loksa juures)- suht uimane, kui on korraga palju pilte laeb ikka minut,kaks 2G. Maja muidugi on ka suht metsa sees. Võsul- kopika võrra parem kui Vihasool, 2G.
Seega jutt, et igalpool 3G on jama. Üldiselt ajab asja ära, aga kui oled harjunud kiirema netiga, siis algul oli pettumus küll.
Keegi viitsib lahti seletada mis teema nende pulkadega on. Võib-olla sellepärast ka net maal aeglane kuna on Mindi poolt antud pulk?

Viimati muutis North, 06.07.2011 11:36, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2011 12:22 
Kasutaja avatar

Ostsin ka selle Mindi pulga, maksis 30 euri pulk ise ( see Huawei käkk ), ja kuus maksan 12 euri, see on siis kuupilet. Kodus, Jüri keskusest km eemal on levi täielik kaka, 3g pole mitte kunagi, ja 2g ei lae midagi ära, ja ühendus katkeb tunnis 50 korda, olen juba loobunud kodus üldse netis käimast sisuliselt.... Samas mul läpakas koguaeg autos, ja alevis sees on perfektne 3G levi, ei katke ära ja kõik on korras... Autoga sõites on ka levi koguaeg olemas.
Ma ei tea, peaks ka mingit muud pulka proovima, või siis teenust... Suht siiber ees juba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2011 12:39 

Esimene eeldus on normaalne netipulk ja teiseks siis proovida erinevate teenusepakkujate levi soovitud piirkonnas. Elisa on minu jaoks väga kaugel soliidsest teenusepakkujast. Nett katkeb ja on aeglane isegi Tallinnas kortermajas. Hiiumaal oli kiirem kasutada mingi vana 3g telefoniga netti tele2 levis kui läpakat Mintiga. Lisaks tuttavatel probleemid kahtlaste arvetega, kus väidetakse, et läbi Mint pulga on mingeid sõnumeid saadetud ja tellitud teenuseid jnejne. Mind huvitavates maapiirkondades pole EMT ja Tele2 kiiruses erilist vahet. Pole mingeid teste korraldanud, aga mõlemaga saab normaalselt netis vajaliku tehtud. Tele2 klienditeenindusega olen ka vahest raksu läinud, aga ju neil on kindel süsteem ja mingit "isemõtlemist" ei lubata. Teenus iseenesest on neil ok. EMT on siiamaani ka ok olnud, erilisi kokkupuuteid klienditoega pole olnud, mis on vist iseenesest hea näitaja :D . Elisa pommitas eelmine suvi 2-3x nädalas telefoni teel mingite Minti pakkumistega, mis sättis selle asja lõplikult teleturu tasemele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2011 14:09 
Kasutaja avatar

Alwayslate kirjutas:
blablabla

Sinu posti lugedes pidin ma kuupäeva vaatama :D Q-gsm ja radjolina teema :D
Ise kasutan tele2 teenust,ise olen rahul,saan oma asjad aetud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2011 14:49 

Ju talle meeldib vanu firmanimesi kasutada - kui elion ka (mobiilset)netti pakuks siis oleks see temale Eesti Telefon.
...@kasutab siiamaani Hansapanga ja Eesti Ühispanga teenuseid

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2011 15:00 
Moderator
Kasutaja avatar

RaitV kirjutas:
Alwayslate kirjutas:
blablabla

Sinu posti lugedes pidin ma kuupäeva vaatama :D Q-gsm ja radjolina teema :D
Ise kasutan tele2 teenust,ise olen rahul,saan oma asjad aetud :)

Milleks kasutada muid nimesid kui teenuse kvaliteet pole sisuliselt uue nimega paranenud minu jaoks.Ma võin mädale tomatile ka uue nime panna,aga sisuliselt jääb ta ikka mädaks tomatiks ju :) Toonitan just minu jaoks.

Keegi võiks ikkagi mulle mingi lingi visata kus on müügil korralik netipulk mis ka kilomeetreid rannast eemale mulle suudaks levi pakkuda.On sellist üldse olemas?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2011 15:09 

TJA (Tehnilise järelvalve Ameti) pool tehtud uuring.
http://www.tja.ee/?id=13452

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2011 16:13 

Samamoodi, alguses oli see minti pulk kuhu kaard sissekäib, siis vend tuli soomest ja tal oli huawei pulk üle, panin kaardi sisse ja tunduvalt parem ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2011 16:21 
Kasutaja avatar

Eile kui elisas käisin, siis üks tüüp enne mind ka seal heietas teenindajale, et soovib seda netipulka et neil kõige parema leviga, et ta proovis mitmeid erinevaid ja elisal kõige parem :D
Endal mul ka kõige nõrgem mint ja saab hakkama.. tiba aeglane ole muidugi aga noh, selle hinna eest kärab. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 00:10 
Kasutaja avatar

Ise olen kasutanud koguaeg EMTi netti ja väga rahul.
Mingi aeg tagasi oli kodus kõige aeglasem neti pakett stv poolt ja EMT nett oli sellest kiirem :)

Kuna kasutan netti iPad'ga, siis 3G on praktiliselt igalpool. Ok suvilas metsa sees on 2g aga kirjad saab loetud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 00:17 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Sina olid minu arust see super lagger LFS'is oma elisa netiga ?

Jah, Tanel, nii see oli. Sa tuletad meelde mingeid üle aasta taguseid asju. Juba eelmisel suvel kaeti Elisa poolt pmst kõik linnad 3G levialaga ja kõik OK. Nüüdseks on ~75% Eestist 3G levialaga kaetud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 00:26 

Mindi tuuri sai tehtud: Kuusalu-Kahala-Pudisooo-Kolga-Aabla-Leesi-Hara-Suurpea-Pärispea-Viinistu-Kasispea-Vihasoo.
Jutt minu eelmine- aeglane, aga saab kuidagi hakkama. Põhjarannik suht uimane.
Teemast välja: Digiboksi ümberseadistamisel avastasin soome kanalid - krt kus nüüd on RidariÄssa ja ihmemees (mäekiiver).
Priidik kirjutas: 75%3G - ei vaidle vastu, aga põhjarannik ikka suht 2G ja tigu. Tore ju, et tiiger hüppab, aga ei maksaks siis reklaamida, et igalpool 3G. Kindlasti asi pareneb ja jõudu tööle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 00:46 
Kasutaja avatar

Saaremaal kadakate vahel on emt minumeelest parim varjant!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 00:49 

-motomees- kirjutas:
Saaremaal kadakate vahel on emt minumeelest parim varjant!

Meil töötas mint samuti saaremaal väga hästi ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 11:09 
Kasutaja avatar

North kirjutas:
Priidik kirjutas: 75%3G - ei vaidle vastu, aga põhjarannik ikka suht 2G ja tigu. Tore ju, et tiiger hüppab, aga ei maksaks siis reklaamida, et igalpool 3G. Kindlasti asi pareneb ja jõudu tööle.

Eks ikka on kohti, kus veel peab leppima 2G'ga. Ise käisin nädalavahetusel mere ääres puhkamas, Dirhamis täpsemalt, seal oli küll 3,5G leviala ning levis ka väga kenasti merele.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 79 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis