Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 15:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 75  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Honda Civic HB '93 djelton
PostitusPostitatud: 07.07.2011 02:39 

Eks ta jah nii käib, vähemalt pole selline keiss, et emme-issi ostavad poole millise auto ning maksavad kõik kinni:D Väiksemad asjad tambin ikka mina kinni ning alates eilsest, ka suuremad asjad, pmst võib öelda, et kui ise juba ainuüksi nüüd raha alla panen ning emal auto tulemas, oleks auto nagu minu oma, varsti tuleb ümber kirjutada ka, nknii rohkem enda raha juba alla pandud, kui see auto algul väärt oli:P

Aga jah, koti tegi ema, elukutseline õmbleja siiski, 10mintaga oli valmis ja kohe bonks värk. Paigaldasin pagassi ära ka kohe õhtul ning ütlen, et kurat, väga hea idee oli kott ikkagi, ei jää kohe üldse silma ning on samas väga kättesaadava koha peal ja tegelikult nina all pmst:P

E: Mõtlesin, et mainiks ära, et DeLaBig, sa tegid faktivea, Priidik pole Toyota omanik, ka tema isa auto:P

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 03:24 

Priidik199 kirjutas:
Sul on siin teemas liiga palju ema ja isat :D

sellekohta pealt peaksid sina oma suukest väheke pruukima onju ;)
Aga tahaks kah seda pilli üle uuristada, aind mööda sõitmas näinud...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 03:35 

No aga viska kõne peale mõni õhtu, ikka saab uudistada:D

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 03:42 

Kas viga minus või mis aga ma ei loe Priidiku postitusest erilist solvangut välja, et oleks vaja kohe ärapanijat mängima hakata ? Auto on aus ja tore aga sellised postitused nagu näiteks ngrchrisi viimane muudavad selle teema suht...ma ei teagi, kahtlaseks.

Ühesõnaga chill, võtke asju vähe vabamalt 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 03:49 

Eitea, pole ärapanijat omastarust mängima hakanudki:P

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 06:54 
Kasutaja avatar

nrgchris kirjutas:
Priidik199 kirjutas:
Sul on siin teemas liiga palju ema ja isat :D

sellekohta pealt peaksid sina oma suukest väheke pruukima onju ;)

Sorri, aga panin just hommikul vara normaalse kajaka maha, räägib vend, kes teeb emme-issi Pontiacist teema, topib selle avatariks jne. Ära pikka viha pea, aga pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad! :rokib :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 09:15 

Jeesus kraist, kuul pähe, Z!ssu on õigus, mingi hiid ärapanemine käib. Really, mode v keegi võiks siin natukene puhastustööd teha, tänaks.

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 09:20 
Kasutaja avatar

Oi blää,vaata djelton et sa bänni ei saa,et vanemad aitavad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 09:26 

Tegelt nad väga pole aidanud jah, agakrt, mina enam ei suuda, kutsun isa kirjutama kohe, paneb teid nii paika, et ise ka ei usu, määääääää..... xD
Ei, tegelt ka, ma ei saa aru milles teema jälle:D Ema käest küsisin abi kui profesionaalse õmbleja käest ning isa andis lihtsalt oma osa auto remondifondi, kuna mina pole ainukene inimene, kes selle autoga sõidab hetkel, kui oleks, siis arvatavasti ei näeks ma mingeid rahasid isa poolt ka(mitte, et ma neid isegi näeks, hetkel kõik raha, mis tahaks mujale minna(jook, pidu, jne) läheb auto alla, sest ilmad nknii sitad):P

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 09:43 
Kasutaja avatar

Täiesti ulme ikka mis siin foorumis toimub :D Igaüks üritab teisele järjest hullemini ära panna :D Mul on ka ema auto ja ema maksab suurema osa asjade eest mis autoga toimub.. ei ole häbi, miks peakski, ma ju õpilane ja ema ülalpeetav, loogiline, et mul endal raha ei ole :D
Samuti ema aitab auto juures kui saab.. sest ülla ülla, emad teavad väga palju näiteks õmblemisest, põhjamati/istmete puhastamisest jne :D

Aga Elton, nende uute rehvidega võiks küll järgmise asjana auto madaldamisele mõelda, mingi -30mm oleks väga kena :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 10:28 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Täiesti ulme ikka mis siin foorumis toimub :D Igaüks üritab teisele järjest hullemini ära panna :D Mul on ka ema auto ja ema maksab suurema osa asjade eest mis autoga toimub.. ei ole häbi, miks peakski, ma ju õpilane ja ema ülalpeetav, loogiline, et mul endal raha ei ole :D
Samuti ema aitab auto juures kui saab.. sest ülla ülla, emad teavad väga palju näiteks õmblemisest, põhjamati/istmete puhastamisest jne :D

Aga Elton, nende uute rehvidega võiks küll järgmise asjana auto madaldamisele mõelda, mingi -30mm oleks väga kena :P

Sama teema :rokib .Auto värv võiks vähe edevam olla kudiagi vms,hall kuidagi tuim vms - see ainult minu arvamus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 10:59 
Kasutaja avatar

Mina konkreetselt ei üritanud kellelegi ära panna vms. Elton on mu hea sõber ka reaalses elus ning midagi paha ei mõelnud. Muidugi, et vanemad aitavad. Elton ise sai selle auto oma ema käest ja vanemad aitavad igate pidi - loogiline kui tööl ei käi ja sissetulekut pole.

Ma ise pole oma vanematelt taskuraha vms saanud juba väga pikka aega, kõik raha jms eluks vajaliku suudan ise endale teenida. Auto on tõesti vanemate oma, millega liiklen. Kütte jms tuleb muidugi omast finantseeringust ning üritan võimalikult vähe vanematele koormaks olla.

Mis ma sellega mõtlesin, et lihtsalt maini siin teemas oma vanemaid natuke vähem. Tundub jutt natuke täiskasvanulikum ning võib-olla jäävad nii mõningad ärapanemised teistel teemadel ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 12:52 

Nujah, kuigi enda arust pole nagu eriti vanemaid maininudki, enamus asjad siiski tulevad mul omafinantseeringust(eks mul ka omad väiksed ärid) ning isa käest tuleb selle auto alla raha minimaalselt, ise tuleb ette ainult osa sellest viimasest remondist ja veljed(kuigi need olid tema ostetud enne seda kui auto minu käsutuses oli), seega ei tundugi, et vä

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2011 00:34 
Kasutaja avatar

Mul oli sierra kuigi enda raha eest ostetud toetasid mind vanemat igate moodi varuosadega lihtsalt ise käperdasin auto all ja vehtasin vidinaid ja olin õlinippel. Ma ei saa aru mis selles imeliku on kui käid koolis ja sul ei ole endal raha siis ei olegi võimalik ise hakkama saada ilma et vanemad ei aitaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2011 05:21 

Täna sai müügiks rehvid ära pestud ning kuna voolikud ja möllud olid juba ligidal, mõtlesin, et küüriks ja lakuks autot ka korralikult, kuna hetke seisust, uute vidinatena pole korralikke, mitte-mobla pilte olemas:P

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
'
Pilt

Pilt

Tegin siis VT jaoks ühe hea võrdlus pildi ka, milline hetkel on:
Pilt

Ja milliseks tahaks ideaalis lasta:
Pilt

E: Aa, sai siis ostetud juurde ka ohukolmnurk ja helkurvest, vähemalt jälle üks asi,millega mendidvõivadplõksida:P

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 75  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis