Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.12.2025 21:19

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 515, 516, 517, 518, 519, 520, 521 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 11.07.2011 16:25 
Kasutaja avatar

Kirjutan ka siis oma nädalavahetusest natuke.Reedel sai sõpradega Pärnu pidutsema mindud ja nagu ikka lõppes see suhteliselt sitasti. Magamiskoha otsimine on präegusel ajal ikka suhteliselt võimatu ülesanne , peaaegu terve Pärnu sai läbi sõidetud ennem kui leidsime Jõekääru cämpingu mis oli ainuke vaba koht , hind tundus ka normaalne ( 30 euri öö, 2 magamiskohaga). Sai suund Sunseti poole siis võetud , seal pilet 14 euri ( hommikul piletit uurides oli kirjas 10 euri aga küsiti 14 :D ) No okei küsiti rohkem siis küsiti , polnud veel maailmalõpp. Reede möödus veel täiesti normaalselt. Laupäeva hommikul pidime cämpingu loovutama , uus rahvas pidi peale tulema ja teised olid ka neil välja renditud . Väljas istudes tutvusime kahe Tallinna kutiga kellel oli kahepeale 2 kämpingut võetud , no selge sai kiirelt diil tehtud et maksame neile ühe kinni ja keerame ise sinna magama. Siis läksime mõlema seltskonnaga Pärnu tagasi et randa minna päevitama ja ujuma.No siis tuli õhtu juba suht peale ja mõtlesime et ei viitsi enam Pärnu peal lakkuda ja võtame grillid ja joogid ja lähme kämpingute juurde siis ära. Ja oi kui sinna jõudsime siis hakkas siuke tsirkus omanikega pihta , kõigepealt hakkas kurtmine pihta et meid liigapalju ja et te ei mahu magama , seletasime et me saame hakkama et tüdrukud võetakse kaissu jne. Siis ikkagi ei oldud nõus ja kästi meil cämpingud loovutada. Krt endal juba vaikselt närvid läbi hakkasime siis uut kohta otsima. Polnud kuskile saada ja üritasime siis läbirääkida , lõpp tulemus see et ühe cämpingu pidime loovutama ja pidime 7kesi ühes kämpingus magama ja kusjuures selle eest küsiti veel 80 euri. Maksime ainult 50 kuna rohkem kellegil polnud ja tundus ikka täiesti ajuvaba et ühe eest peab niipalju maksma. Jõekääru cämpingut ei soovita mitte kellelegi !!! ajudenussi rohkem kui asi väärt .
Pühapäeval kell 1 hakkasime siis sõpradega hääletama , mina suutsin oma plätud nii ära lõhkuda et pidin paljajalu hääletama , noh alguses tundus et pole hullu. Hääletasime kõik eraldi et kiiremini koju saaks. 10 minutit möödus ja võeti mind peale , viidi kilingi-nõmme kanti kuhugile , sealt jalutasin paljajalu kuskile puiatu kanti ennem kui uuesti peale võeti , siis viidi peaaegu viljandisse , jalad olid täiesti läbi ja igatpidi villis. Need samused kes puiatu juures peale võtsid tõid mulle veel võileiba,kurki ja mingid vanad kingad :D SUURED TÄNUD NEILE !!! Kui ma poleks neid vanu kingi saanud siis ma arvatavasti oleks kuskil viljandi kandis ikka veel :D No siis panin jala läbi viljandi suunaga tartu poole, käisin veel mingi rallisõitja hoovis vett küsimas kuna jube palav oli , SUURED TÄNUD KA SULLE! Ilma veeta ma oleks kutu juba olnud , sealt jalutasin umbes 10 kilomeetrit edasi kui võeti lõpuks peale ja viidi Tartu , Lõpuksss. Tartus tuli juba tuju tagasi ja kell oli mingine 11 õhtul , sealt oli vaja veel Elva hääletada. Nüüd tänaks veel kasutajat ''Ants88'' kes oma Civicuga mind peaaegu koju ära tõi. SUURED TÄNUD ! Igaljuhul mina see aasta enam Pärnu ei lähe ja hääletada ka enam ei kavatse ! :D

Kindlasti on kohati mu jutt segane ja arusaamatu aga loodan et saate siiski aru ! :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2011 16:37 
Kasutaja avatar

kirjuta notepadi tekst valmis, siis on hea iga kord desktopilt võtta, kui mingi jorss jaurama hakkab :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2011 17:08 
Kasutaja avatar

Eramendid corollaga 919 MFJ vist oli nr. on sündinud mendid, ennast täis kutsikad, kes arvavad et nad on mingi Tom Ja Semir!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2011 17:41 

Seleta pikemalt :D
Tunduvad olevat samad kes mulle 900euri väänasid..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2011 18:01 
Kasutaja avatar

ouc- kirjutas:
Seleta pikemalt :D
Tunduvad olevat samad kes mulle 900euri väänasid..

kui sa 900eur said sis sa pidid ju midagi vabsjee hullu tegema

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2011 18:50 
Kasutaja avatar

RoomstaRaida kirjutas:
Eramendid corollaga 919 MFJ vist oli nr. on sündinud mendid, ennast täis kutsikad, kes arvavad et nad on mingi Tom Ja Semir!!

kas oli helesinine vanem corolla? igatahes kui jah, siis need on parajad tainapead küll.. Keila mnt'l, suunaga linna poole, seal kus on suhteliselt pikk S-kurv põldude vahel(enne seda ristmikku, kust Vääna poole keerab). Tüdruk sõitis seal, spidokal oli 91 ees ning tuli mainitud corolla vastu ja keeras peale möödumist ringi ning pani disko tööle. Okei, jäime seisma ja küsisime, et mis probleem oli.. Vastuseks tuli see, et me väidetavalt sõitsime 119'ga :kill Sai siis öeldud, et kohe kindlasti mitte, et spidokal oli ees 91.. Öeldi, et võite minema sõita, kuid järgmine kord jälgige kiirust tähelepanelikumalt.. Ahvikari.. Kui tõesti oleks 29 üle olnud(mitte väljamõeldis), siis poleks mitte mingil juhul niisama ära lastud, ilma hoiatuse või millegita..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2011 19:14 
Kasutaja avatar

hall, pigem.aga seal samaskandis ka meie eile öösel olime...
et siis kuna auto oli meil katki(mootor avarii reziimis) kulgesime 50nega ohutuled peal. järsku lendavad sappa ja peetakse kinni.
mina olin tagaistmel ja üks ment läks kohe juhi juurde, et andke auto dokumendid ja enda dokumendid vms.. kuna autojuhil oli raskusi nende ülesleidmisi, küsisin mina et kas mitte esimesest juulist ei pea dokumente kaasas olema? või millised peavad siis?
Seepeale tuli esimene lause,"kuidas? teil on mingi probleem?" ma küsisin et äkki te jagate infot, kas see tuulamine on vajalik.... Seepeale " Teie olge tasa ja vajadusel vastan ainult juhi küsimustele"
ja siis pandi autojuht istuma politsei autosse... autoks oli 3 a vana Honda FRV meil.. ja omanik oli lihtsalt unustanud eelmine aasta ÜV ära teha... selle eest kohe pidid väänama, tavaliselt on saadud ikka ära rääkida et tõesti ununes vms... kuna meil oli veel kena naisterahvas ka jne... nii et täitsa mõtetu... oleks siis veel mingit seadust rikkund vms.. aga meanwhile. küsisin teise käest, et kas ma puhuda võin, öeldi et neil pole aega:D ise passisid meiega veel mingi 20 min. seal...eniveis saime teada, et peame aku juhtme korra maha võtma ja siis saab mootori korda, mõtlesime et senikaua kui nad seal protokollitavad. siis võiks selle ära teha.. siis tuli see kukk jälle et kobi autosse tagasi või viin su jaoskonda, jällegi seletades loo ära et mis teha tahame jne... hui see neid huvitas, öeldi et istu paigal... mingi aja möödudes viskas mul pasa nii keema, et lihtsalt tuimalt autost välja suits ette ja hakkasin askeldama.. siis oli õnneks vait ja tuuseldas oma asju seal autos...

pärast seda tsirkust me hakkasime ära sõitma linnapoole ja nemad ka sabas meil kuniks ühel hetkel seal türisalu panga juures, ilma suunatuledeta ja üle pideva joone 70ne alas kütsid nad meist mööda...

ILGED KÕVAD FAFA VENNAD!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2011 19:40 
Kasutaja avatar

955 kirjutas:
Kuskil poes näeks kassajärjekorras, läheks trügiks ette, ei tea kuidas meeldib.

Kuula nüüd vanemat ja targemat inimest. Siin foorumis sa sellise lausega kaugele ei jõua. Pead ütlema: "Kui kuskil näeks ja ära tunneks, tõmbaks külmalt talle kaussi. Täna pold lihtsalt aega."

EDIT: krt ma vist noorem sust. Aga sr.org-is kogenum :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2011 20:01 
Kasutaja avatar

Üleeile lõin paljajalu olles jala vastu mingit ehituskäigus oleva trepi raudplaati, samal päeval sain mazda summutiga mööda oimukohta kui seda lahti kangutasin :D Täna garaasis ringi lipates(jällegi paljajalu) lõin suure varbas vastu mingit kuradi puitkasti katki ja kuna tänu sellele ei saanud enam plätusid ka jalga panna (hõõrus vastu kaktist kohta), siis hoovi peal astusin igasugu kontide ja kivide otsa jne.. korras invaliid ühesõnaga. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2011 21:23 

Pühapäeval Järvakandis:
Mingi suvaline nurgatagune pood, esimene asi siis et uks peal silt: kaardiga maksta ei saa.
Võtsin siis sõbralt viimased sendid ja poodi. Üllatus siis missugune, kui seal monsterit nägin. Napilt vedas sentidega välja. Poest välja tulin siis nägin pangaautomaati praktiliselt ukse kõrval :kill
Aga monster maksis seal siis 1,17+pant

Aga täna siis käisin statoilis, ainult selleks et monsterit osta, aga mida ei ole seda ei ole :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2011 21:29 
Kasutaja avatar

Keegi avastas või siis äsja avati Monsteri tehas inglismaal, kunagised 40eegused purgid toodi kohe päris USA-st.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2011 21:32 

Ostsin ükskord 2x6 pudelit ja enamus neist lõpetas kraanikausis, päris jube jook, aga eks ta maitseasi ole..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2011 21:35 

Purgi peal on Iirimaa :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2011 21:35 

coche kirjutas:
Ostsin ükskord 2x6 pudelit ja enamus neist lõpetas kraanikausis, päris jube jook, aga eks ta maitseasi ole..

Ostsin kunagi ka prooviks 1 purgi, selline imalmagus maitse oli, rohkem pole ostnud. Kui, siis Battery erinevad variandid. Kuid sedagi viimasel ajal vähe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2011 21:39 
Kasutaja avatar

My bad, aga eks ta ole jah selline reklaamijook, kui telekas higised motokrossisõitjad koos kuumade naistega joovad, siis pean mina ka jooma.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 515, 516, 517, 518, 519, 520, 521 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis