Esimese põlvkonna Clio Sport mudelitele paigaldati F4R (730) mootoreid (1998cc 124kw), sellel Meganel on peal F7R mootor (1998cc 108kw - sama mootor siis peal natukene modifitseeritud kujul legendaarsel Clio Williamsil).
Kui inglise keel selge, siis
SELLES teemas on isegi öeldud, mis nende mootorite vahe täpsemalt on.
Ja sellele väitele vaidlen kindlasti vastu, et Type-R käigukastid on nõrgemad kui Clio Spordi omad. Renaulti käigukastid on üleüldse väga kehvakesed ja eriti ei kesta (eelmisel suvel suutsin 3 käigukasti rajal ära lõhkuda ilma mingisuguse erilise vägistamiseta). Ja see LSD tunne on sul väga õige. Millegi pärast käituvad Renaulti käigukastid nagu blokkdifriga kastid, kuigi tegelikult mingisugust blokkdifrit seal pole. Olen korduvalt jääradadel vaielnud härradega, kes on väitnud, et mul blokk sees. Nüüdeks juba 4-5 erinevat kasti lahti käinud ja blokkdifrit ei kusagil.
Chippimised ja muud jõunumbreid suurendavad tegevused soovitan ma selle auto puhul soojalt ära jätta, muidu muutub käigukastide otsimine ja kokkupanemine su põhitööks.
Vahepalaks sulle Renaulti JC seeria käigukastide workshop manual, mida võid mehaanikule levitada tema töö lihtsustamiseks (võibolla on endal ka huvitav lugeda) -
http://www.scribd.com/doc/2490905/Renault-Gear-BoxesJa lõpetuseks mainin, et kastid on minu mäletamist mööda mõlemal mootoril samad (JC5). Nii et võid julgelt ka Clio Sportidega rallit sõitvate inimestega konsulteerida, neil peaks mõned kastid veel alles olema (ülejäänud olen ise kokku ostnud

). Samuti on sellised kastid all vanematel Espace ja Laguna mudelitel (F tüübi mootoriga isenditel).
Muidugi kui mõned spetsiifilisemad mootori- või elektriprobleemid, siis võid Renault Klubi foorumit külastada ja küsida, seal mõned päris pädevad isikud olemas, kes margiesindustes töötavad.