ison.ts kirjutas:
Mis sa arvad , et ma laiskusest ei tee neid kolme sammu? Näen oma kaupa ja ei lähe seda ära võtma?
Kõlab nagu laisa kassi anekdoot , kes käpapidi oma munade peal sõtkub. Kräunub tundide kaupa, aga on nii laisk , et neid ülesse ei viitsi tõsta.
Seleta nagu väiksele lapsele: OSTJA (MINA, SINA, KES IGANES) EI PANE TÄHELE , ET OSA KAUPA EI OLE LINDI LÕPPU JÕUDNUD. PAKIB LINDILÕPPU JÕUDNUD KAUBA KOTTI JA JALUTAB/SÕIDAB KODU ÄRA. KODUS ASJU KÜLMIKUSSE PANNES AVASTAB , ET ÜKS KOHUKE JA VORSTIJUPP ON PUUDU. KUHU JÄI? MÜÜJA TÕSTIS LINDILT MAHA.
Miks sa üldse sellest teemast puudutatuna tunned? Oled ise müüja?
Lihtsalt juhtub selliseid asju. See , et sinuga pole juhtunud on hea. Osadel inimestel tuleb seda ette. Kaldun arvama , et rohkem neil , kes ostavad korraga suuremas koguses kaupa.
Pseudoprobleem? Võibolla jah. Keegi ei vaevu selle kohukese pärast skandali tegema? Ise ei pannud tähele järelikult ise süüdi samuti. Jama on siis kui millestki kallimast ilma jääd nagu minul oleks äärepealt juhtunud.
Lubasin küll mitte enam jätkata vaidlust, aga ei suuda end tagasi hoida.
Kuidas Sa saad nii kindel olla, et müüja Su kauba nö. ära peitis, lindilt maha tõstis, midaiganes? Miks ei või asi lihtsalt nii olla, et Sa ISE jätsidki asjad kahe silma vahele? Kui Sa oma kauba letile jätad, siis müüja ei saa ju Sinu pange pärast oma tööd paugu pealt pooleli jätta. Pealegi kui Sa juba vaateväljast eemal oled peale seda kui ta märkab, et jätsid maha, siis ega müüja ka mingi CSI ei ole. Kogu mu jutu ja vaidluse point seisneb selles, et Sa süüdistad kõiges selles ainult müüjat ja nagu ei tahakski mõelda selle variandi peale, et ÄKKI ikkagi ise olid uimane.
Ja ma ei ole müüja, käin koolis alles (hoopis teine eriala), kuid ma lihtsalt ei saa lugeda sellist jura, kus osutatakse inimestele suht rängad süüdistused (sisuliselt varastamine). Tõsi küll, mõni mu pereliige ja peretuttav on kaubandust õppinud ja samuti sellel alal tööd teinud pool elu ja natuke olen kursis. Mitte küll üheski kaupluseketis millest siin juttu on olnud. Ja palun, ole viisakas, sa ei pea mu peale punase fondi ja caps lockiga karjuma.