Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 16.05.2025 10:27

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 20.07.2011 23:44 
Kasutaja avatar

Sqad kirjutas:
Selliste juurde on paras minna ja küsida,et kas nad kodus ka nii teevad?
Sita ajab keema selline suhtumine ...olenemata kohast....

olen kaks korda öelnud, siis ylejäänd aja jõllitati mind kurjapilguga ja õgidi oma burkse. Täiesti ajuvaba kust kohast sellised debiilid välja tuelvad, kuradima burgeri paberid keset lauda kõik kohad kastet täis jne :S Õnneks olen leinud alati ise normaalse laua kuid siiski, täiesti aju vaba milliseid sigu leidub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 02:16 
Moderator
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Jah aga see kogus on ikka väike vist .nendes plast topsikutes .võrreldes kusagilt toitlustus asutusest saadud söögiga sama raha eest.

90% söögikohtadest on ikka ulmehindadega. Ma ei väida, et poodides valmissöök ülihea oleks (tegelikult pole üldse hea). Aga suvalisse pubisse sisse astudes ning midagi korraliku lihalist/kalalist võttes läheb 6-7€ koos joogiga kindlasti (kui just päevapraade ei söö, mis on tihti alla igasugu arvestuse). 7€ eest saad poest terve päeva söögikraami ära osta.

Üks väheseid kohti kus odavalt ja minu arust head süüa saab on Järve Selveri Amps. Iga päev erinev menüü ning 1-2 asja on päevas alati head/korralikud asjad. Ning mina saan seal ~4€ eest söödud.

Võibolla pole ma lihtsalt õigetesse kohtadesse sattunud. Söögikohtade all ei pea ma silmas kiirsöögiputkasid, kes poest ostetud pihve üles soendavad ja friikatega üle kallavad. No offence aga minu jaoks on need hädast välja aitajad. Korraliku sööki sealt ikka ei saa.

PS: Kuna ma olen väikse isuga siis kogustest on mul sirgelt savi. Kui on valida, siis võtan enamasti väikse prae. Ma tahan, et toit oleks maitsev.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 08:43 
Kasutaja avatar

Ma nõustun Blackuga 100% (seal Järve Selveri Ampsus pole küll ammu käinud ja ei tea seega kommenteerida).

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 10:10 
Moderator
Kasutaja avatar

Veski kõrts Laki tänaval on samas jälle minu kogemuste põhjal selline koht, kus ka päevapraad on mõistliku hinna juures maitsev.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 14:30 

Ma ei tea kuidas teil Tallinnas aga siin Tartus rimi soojatoidu lett kõlbab pm loomasöödaks. Ainuke, mida julgen kiita on Tartu kaubamaja oma. Ajukas ongi, et kuskilt soojatoidu letist norm amps võtta maksab rohkem kui kuskil inimese moodi päevapraadi süüa, mitte mingit lambi all huugand plöga mis ujub rasvas :ouh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 14:34 
Moderator
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
Ma ei tea kuidas teil Tallinnas aga siin Tartus rimi soojatoidu lett kõlbab pm loomasöödaks. Ainuke, mida julgen kiita on Tartu kaubamaja oma. Ajukas ongi, et kuskilt soojatoidu letist norm amps võtta maksab rohkem kui kuskil inimese moodi päevapraadi süüa, mitte mingit lambi all huugand plöga mis ujub rasvas :ouh

Seoses selle rasvaga. Väidetavalt pidi soojatoiduletid toitainesisalduselt sama rasvased olema kui mõni rasvasem burks.

Aga heade ja mõistlike hindadega toidukohtade poolest on Tartu Tallinnast küll üle. Kõik Tartlased nagunii teavad seda kohta, kuid Sepa baar on ikka väga heade söökidega ning Tallinnas olles igatsen seda taga :P

Kindlasti kiidan kümne käe ja jalaga ka uut Rännumehe pubi Taskus. Võtsin kanaliha viskikastmes riisiga ning see on üks parimaid praade mis ma söönud olen vist. Majakook oli sammuti hea. Väike praad maksis 7€. Seal saab ka kliendikaardi teha, millega saab vist 10% alla. Koht näeb 1000x parem välja kui endine rehepapp ning teenindus on tasemel. Ei ütlekski, et see väga pubi on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 14:39 
Moderator
Kasutaja avatar

Seepärast ütlesingi rasvaburks (paljud mäki omad näiteks).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 14:46 

oopc kirjutas:
Jah aga see kogus on ikka väike vist .nendes plast topsikutes .võrreldes kusagilt toitlustus asutusest saadud söögiga sama raha eest.

Tegelikult saab ca poole odavamalt kõhu vähemalt sama täis nt Selveri/Rimi toiduga kui kuskil šašlõkikast osta praad.

Blacku kirjutas:
Üks väheseid kohti kus odavalt ja minu arust head süüa saab on Järve Selveri Amps. Iga päev erinev menüü ning 1-2 asja on päevas alati head/korralikud asjad. Ning mina saan seal ~4€ eest söödud.

Pirita Ampsus nt on päris mitme toidu hinnad ca 1 euro kaupa ümmardatud :D
Ja kvaliteet ei ole ka paremaks läinud selle võrra - osa toitu on räige plöga seal ka mõnikord.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 14:47 
Moderator
Kasutaja avatar

Minuarust on kõik Ampsud täiesti erinevad kohad :D Vähemalt niipaljudes, kui mina käinud olen - üldse võrrelda ei anna. Pärnu maanteel on mingi Amps näiteks suht viisakas koht. Valged linad laual ja lauast teenindamine ja puha..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 17:53 
Kasutaja avatar

Keegi Hiiu Grilli püsikunde hindasid ka peast teab?
Palju maksab miski kanasnitsli praad? Sai lõuna ajal kaasa tellitud 2x suur kebab friikatega. Kuna töömees kellele teine ports oli keeldus söömast, ütles et praegu tööaeg ja sööb õhtul kodus. Muidu läheb tööisu ära. Pistsin siis oma portsu pintslisse ja võtsin teise õhtuks koju kaasa. Kodus ülla ülla vaatab kebabi asemel miski snitsel vastu. Meenus et enne mind telliti küll kanasnitslit. Koos saime kätte ka aknakesest. Mis sa mingi 5h hiljem ikka peale hakkad. Seda enam, et ei hakka ju teisest linnaotsast tagasi sõitma. Eks tuli siis see pintslisse pista, aga nüüd tahaks huvipärast teada, palju siis peale maksin.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 19:33 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mina pakun ka .et tegelikult neeed burgeri putkade purgerid on ehk isegi täitsa tervisele ohutud.Saiad on värskemad ja kõik sinna juurde kuuluv .võrreldes spets pureri kohtadega ala mäk. jne .seal tulevad spets asjad ei tea kust jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 20:06 

Tõenäoliselt tulevad iga putka asjad "spets" kohast, lihtsalt logaburgeri putka "spetskohast" on tavainimese jaoks vastuvõetamatult spetsid :D
Mitte, et mäki kylmutatud huiatundrastanist pärit junnid väga palju paremad oleks, aga ilmselt tekib kysimus, mis kohast / burgerist jutt käib? Mingi sirka grillburger on ilmselt korralikust asjast valmistatud, aga mingi lambikoha löbaburger on ilmselt suvalisest paslõõbinast kokku pakitud sulaselge silo, mille peale õnnestub valest august k*sta veel järgmine päevgi:ouh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 21:24 
Kasutaja avatar

ma sõin sõbra pool just paar päeva tagasi abhaasia originaal adzikat. see oli mõnus

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2011 00:40 
Kasutaja avatar

Sai just õhtustatud "MäcJärkas" ehk järveotsa 24h putkast sai üle pika aja maxi purks võetud...üllatus oli suur...keskmisest parem kui varem...aga siiski võiks suurem olla ja kaste vähe paksem....jään lootma, et hommikul mingeid ebanormaalseid, päeva segavaid defekte ei teki :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2011 11:37 
Kasutaja avatar

Laagri "Valge putka" või mis iganes selle asja nimi ka on Laagri statoili kõrval pakub nüüd mõnda aega kebabi. Eile sai võetud 4.60 eest suur kebab ja nohh... selle raha eest pold just kiita. Kasutaja Vedru muigas ja ütles, et see ongi linna noobleim ja kalleim purgeriauk. Vanasti sai käidud sealt kabjasaia (matkasai) ikka võtmas tööle kaasa jne. Seegi pole mitu aastat söödav eriti.

Varem olen palju kebabi manustanud hiiu grillist ja omal ajal oli see küll minu maitsele hea. Kes seal ka viimasel ajal seda võtnud on ehk räägib muljeid ja hinnast.

Ahjaa, muljetan veel kaa siin tipi ringi juures ehitajate algsues asuvast putkast mis on siis haigla kõrval väike pruun kuut. Mul see kohe 200 meetrit kodust ja ikke käidud kui kell hiljem ja õllekõrvale nälg tülitab. Purger on mingi naljakas asi kile pakis mis on ilmselt valmistatud 10 aastat tagasi ning pakendil on umbes 30 erinevat E tähistust. ja ma ei pea silmas neid E asju mis euro standardile vastavust näitavad. Maitse on sisuliselt kohutav, kõht läheb vildakaks sees jne. Aga! Neil kaa need nö. prantsuse hot dogid nagu statis ja nende maitse on läbi aja paranenud ning maksab 1.60 raha viimati. Samas on siin vastas lukoilis frankfurteri sõpradele eripakkumine ,et 2tk. on 1.90 eurtsi. Mitte korda kaa pole neil olnud valmis ega pakkuda ainult seda, mis on veidi koomiline sisuliselt.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis