Niisiis.
Sai maikuus soetatud endale esimeseks autoks BMW 318is 1.8, 103kw, 93a., mis kahjuks on minu valdustes senikaua kuni lumi maha sajab, sest ei julge kohe esimest talve tagaveoga sõita millel veokontroll puudub. Aga kuni on minu käes, teen ta endale meeldivaks:)
Kättesaades oli ta suht korrast ära, esiots oli lumevalli paugu saanud ja siis oli seal mingit imeasja tehtud, et enamvähem korda saaks. Sisu(tekstiil) oli igaltpoolt katki, aga no istmekatted parandasid asja ära, aga no sellega ka ma rahul polnud siiski.
Veermik on korras ja üleüldse olen väga rahul.
Esimene päev auto maja ees siis.

Järgmine hädavajalik asi oli minu jaoks see, et auto oli akvaarium. Kohe said ka kiled siis peale pandud tagaklaasile ja tagaakendele.

Siis juuni alguses tuli esiots ette võtta. Sai siis ära tehtud kapott, stange ja mõlemad esitiivad.
Alguses ilustes elline asi esiotsas

Sai ära kaotatud ka see auk seal tiivapeal kus olid enne mõlemal pool helkurid topitud.

Lõpptulemus. Sai ka neerud mustaks värvitud.

Esiotsaga on ühelpool. Igatses kangesti siiski musta nahksisu, otsisin ja otsisin, aga no ei leidnud kupeele kuskilt nahksisu.
Aga vot täna õnn naeratas ja ongi must nahksisu sees..
Enne "kaunistasid" sellised istmed siis autot.

Ja nüüd.

Huhh, igatahes nüüd on vaja uusi uksepolstreid, need on väga korrast ära. Plaanis on ka lagi mustaks teha, aga eks näha ole kas saab sellega hakkama või mitte. Augustis saab ÜV läbi siis tuleb sealt ka läbi käia.
Augustis arvatavasti teeb juhipoolse tagatiiva ära ja juhipoolse uksenurga.