Rouver kirjutas:
Mina olen autoroolis kogenud ja pidasin silmas sellist situatsiooni kus, kahe või enama realiselt teel sõidab esimeses reas tsikkel tõenäoliselt lubatud sõidukiirusega(50kmh?), tema järel tihedalt autod, ees tühi tee. Kõrval reas liiklusvool "tavalise" kiirusega ca 60 kmh ja ilmselgelt suurem, kui mootorratturi kiirus. Tekib olukord, kus on vaja pöörata paremale. Selle asemel, et trügida tsikli taha, või tsikli taga sõitvate autode vahele, liigun teises reas tsiklist mööda ja üritan reastun tsikli ette. AGA.. suunatuli ümberreastudes on tsiklistile nagu punane rätik härjale. Heal juhul on tsiklist sõitnud lihtsalt mulle väga sappa, kehvemal juhul suisa kõrvale. Ja veel peab mainima, et nendel paaril korral, kui mul selline ebameeldiv juhus on olnud, siis on näha, kuidas tsikli ja ennem tema järel sõitnud auto vahel olev vahemaa on tublisti suurenenud st. rattur on kiirendanud.. Noh ja siis edasi juba hakkab pihta tagumikus sõitmine, nõelumine jms..
Tundub, et mõni tsiklimees on jalga p... saanud politseikoolist ja nüüd korraldab.
Algajale loomulikult võivad ka külgtuul ja vihm olla ehmatavad ja sellest ka aeglasem sõit, kuid see ei õigusta sellist möödumise taksitamist. See läheks isegi rikkumise alla, liikluse takistamine, liiklusohtliku olukorra tekitamine!