Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 16:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 96 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Karuliin
PostitusPostitatud: 13.06.2011 00:23 

4x4 foorumis kasutaja urmas teeb teile korralikud ja tugevad, tõsisest metallist rauad!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2011 09:58 

kui oled tartust siis saad ka minu käest aimu saad siit lehelt www.zigmet.eu või kirjuta kauri@zigmet.eu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2011 10:30 
Kasutaja avatar

Kas mitte täisrauast torud keelatud pole? Igatahes olen rahul nendega, mis on ja ei näe vajadust, et peaks laskma uued rauad teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2011 23:25 
Kasutaja avatar

Nii, täna sai siis 265/65 rehv alla lükatud. Jubedad balloonid on ikka all, terve koobas täis nüüd :D. Aga kasu on niipalju, et auto ikka tunduvalt vaiksem ning minu esmamulje järgi on ujumist ka vähem teel. Eelmised rehvid tundusid kuidagi jube pastlad ja pehmed olevat. Rehvide vahetusega sai vaadatud ka piduriklotside seisu, mis on nutune, ühesõnaga on nad otsas. Järgmine nädal katsun tegeleda selle probleemiga. Püüan mõnipäev auto puhtaks pesta ning siis ka pildid teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 23:24 
Kasutaja avatar

Uuendan siis teemat natuke. Sai siis käest ostetud xenonid lähituledesse ja udukatesse. Homme tahaks lasta siis need külge panna kuna nkn üks parktule pirn läbi ja, et seda vahetada siis tuleb tuli eest ära võtta. Siis oleks hea kõik ühe soojaga ära teha :).
Mõni pilt ka siis 265/65 rehviga:

Pilt
Pilt
Pilt

Homme, kui ilm hea siis plaan auto ära pesta ning vahatada ja siis ka korralikud pildid teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.07.2011 23:35 
Kasutaja avatar

Olid täna Paides? Tundus kuidagi jube tuttav olevat, xeno oli udukas ja keevitas hästi silma :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2011 15:48 
Kasutaja avatar

uudu1 kirjutas:
Olid täna Paides? Tundus kuidagi jube tuttav olevat, xeno oli udukas ja keevitas hästi silma :D

Olin jah :D. Xenonid said pandud jah. Seda, kui hästi nad silma keevitavad ma öelda ei oska. Aga oskan öelda, et väga suur vahe on ikka, kas tavalised halogeenid või xenonid. Tuled näitavad ikka väga hästi. Eks vb peab udukaid natuke timmima veel aga mitte oluliselt, sest põhiline on, et tee oleks valge, mitte see, et kuidas need kellelegi silma paistavad :D.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2011 16:32 

Karuliin kirjutas:
Eks vb peab udukaid natuke timmima veel aga mitte oluliselt, sest põhiline on, et tee oleks valge, mitte see, et kuidas need kellelegi silma paistavad :D.

Suhtumine on hea Mirko. :D Et põhimõtteliselt võiks rekkaga öösel koguaeg prosedega ringi lasta... pohhui, et kellegile silma paistab, mul hea valge sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2011 17:22 
Kasutaja avatar

Teinekord kui näen siis tulen vestlema. :-P
Julgelt lased Paides udu + park eriti veel kui xenon sees on, mulle taheti sama õhtu park+udu sõidueest taha keerata :D
Muidu kena auto.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2011 17:25 

uudu1 kirjutas:
Julgelt lased Paides udu + park eriti veel kui xenon sees on, mulle taheti sama õhtu park+udu sõidueest taha keerata :D
Muidu kena auto.

Ja mis sai? Võib ju sõita nüüd nii.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2011 17:28 
Kasutaja avatar

Kui päike loojunud siis peab lähituledega sõitma...sellised sõnad olid siis, igastahes hoiatasid suusõnaliselt ja sõit jätkus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2011 11:12 
Kasutaja avatar

uudu1 kirjutas:
Muidu kena auto.

Ma ise olin korra läbisõidul Paides. Järgmine kord tule muidugi vestlema :).
Ei tea, politsei tuli mulle ka vastu Paidevahel aga järgi küll nüüd ei tuldud ning samuti Pärnu omad pole nokkima tulnud (ptui-ptui-ptui).

AntiL kirjutas:
Karuliin kirjutas:
uudu1 kirjutas:

Olin jah :D. Xenonid said pandud jah. Seda, kui hästi nad silma keevitavad ma öelda ei oska. Aga oskan öelda, et väga suur vahe on ikka, kas tavalised halogeenid või xenonid. Tuled näitavad ikka väga hästi. Eks vb peab udukaid natuke timmima veel aga mitte oluliselt, sest põhiline on, et tee oleks valge, mitte see, et kuidas need kellelegi silma paistavad :D.

tee valgustamiseks on lähituled, mitte udukad.

No ma arvan, et udutuled on mõeldud ikka kasutamiseks autol mitte niisama ilupärast. Ja kui nad juba on, siis nad võiks midagi näidata ka. Aga jah, udukaid peab veel sättima kuna natuke näitavad võssa veel.

Aga lõpetaks nüüd selle udutule kasutamise teema siin :).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2011 22:47 
Kasutaja avatar

Uuendaks siis teemat jälle natuke. Eelmine nädal sai siis xenonid külge keeratud. Võib öelda, et vahe on meeletu. Poleks uskunudki, et niipalju nad paremaks nähtavust muudavad. Lisaks sai siis ka ära vahetatud tagumised piduriklotsid, mille maksumuseks oli 20euri ning töörahaks nelipakk :D.
Hiljuti vahetasin kõrvalistujapoolse tule ära aga kuna see oli suht kriimuline siis viisin auto Vello juurde ning ta poleeris mõlemad tuled ära. Nüüd näevad välja nagu uued. Muidugit hiljem avastasin, et Vello oli ära poleerinud ka tagatuled, millest algul juttugi polnud :P. Plaan on tuledele paigaldada veel läbipaistev kile, et kaitsta tuld kivitäkete ja mu saasta eest. Siinkohal äkki oskategi soovitada, kus saaks sellist kilet või kes need tuled ära teeks.
Täna sai siis käidud pealinnas ja külastatud Ameerika Autot kuna autole kahtlane vibratsioon tekkinud kiirendusel ning maanteel gaasi andes kostub imelik müra salongi (EI, tegemist ei ole mootorimüraga). Erinevaid foorumeid lugedes ja sirvides sain kahtluse, et kas kardaan võib peetis olla või kardaaniristid. Esmaspäeval siis lähen uuesti sinna ning siis vahetatakse kastiõli ja filter ära ning tehakse kastile restart. Lisaks vaatavad ka kogu kupatuse üle.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2011 22:52 

Krt, ilus masin, mulle kaua kaua aega sellised meeldinud.
Teine auto peale c140 mersut.

2.7 diisel ka hea valik, ilus hall ja puhas..supper!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2011 23:18 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Krt, ilus masin, mulle kaua kaua aega sellised meeldinud.
Teine auto peale c140 mersut.

2.7 diisel ka hea valik, ilus hall ja puhas..supper!

Ega endalegi sümpatiseerib see kere. Kuna vist müüa pole väga mõtet autot siis tulevikumuusikaks oleks autole saada Overlandi hele nahksisu, suurem velg ning korralik audiosüsteem (mitte, et infinityl midagi viga oleks aga lihtsalt meeldib kõvasti muusikat kuulata, eriti üksi pikki otsi sõites). Ja kindlasti tahaks Facelift stange ka ette sebida mingiaeg, aga eks see ole juba kaugem tulevik. Esmatähtis on ikkagit tehnika korras hoida :).

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 96 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis