Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 18:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 573, 574, 575, 576, 577, 578, 579 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 28.07.2011 23:38 
Kasutaja avatar

Ja läks jälle pitsategemiseks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2011 23:49 
Kasutaja avatar

Kellegi 01 LEE oranzis focus st-s põleb ekraan ja kellad. Vb kellegi tuttav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 00:14 
Kasutaja avatar

krt garaazi ehitus jäi pooleli tänu vihmale, oleks saand täna sarikad peale aga nagu ikka hakkab ennem vihm kimbutama :S

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 00:39 
Kasutaja avatar

wax kirjutas:
Tra, vedasin enda pudelite kolisedes 200-liitrise kotiga taaraautomaadini, mis oli just täis saanud, tablool kiri "Automaat on täis. Teenindajat on teavitatud." Passisin tund aega, vedasin enda siis kolinal tagasi koju. Suure vihaga joon tänase õhtuga nüüd külmiku õlledest tühjaks! :ouh

ma ka viisin täna just pudeleid ära. Kaks miski 60x60x50 cm pappkasti + veel 3 suuremat paberkotti (suuremad kui need mida poest saab). Mul õnneks Corradol tagumised istmed kogu täiega väljas, nii et valisin ära viimiseks selle auto, ei viitsinud teistesse ruumi teha :). Aparaat jooksis ka mingi 4-5x kokku. Miski vene päss kes seal "elas" ropendas nii mis kole. Kõigepealt esimene kord tuli välja lõugama, et korgiga ei panda. No ok keerasin korgid maha, aga see ei päästnud. 2.5L coca cola pudelid ei kippunud mingist pöördekohast läbi minema ja siis tekkis sinna tropp ette. Aga ligi 8 eurot nagu maast leitud :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 00:42 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
ma ka viisin täna just pudeleid ära. Kaks miski 60x60x50 cm pappkasti + veel 3 suuremat paberkotti (suuremad kui need mida poest saab). Mul õnneks Corradol tagumised istmed kogu täiega väljas, nii et valisin ära viimiseks selle auto, ei viitsinud teistesse ruumi teha :). Aparaat jooksis ka mingi 4-5x kokku. Miski vene päss kes seal "elas" ropendas nii mis kole. Kõigepealt esimene kord tuli välja lõugama, et korgiga ei panda. No ok keerasin korgid maha, aga see ei päästnud. 2.5L coca cola pudelid ei kippunud mingist pöördekohast läbi minema ja siis tekkis sinna tropp ette. Aga ligi 8 eurot nagu maast leitud :).

Nendest kaheliitristest suuremate pudeliga on koguaeg üks häda ja viletsus.. viimaselajal vähemalt ei ole nagu probleeme olnud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 00:44 

üleüldse mida te nendest pudelitest veate, visake prügikasti ja korras ta ongi . Parmud on ka inimesed ja tahavad süüa midagi, aga kes tööd ei tee, see süüa ei saa, ning nagu meil kõigil teada, on parmudel tulemus palk :rokib

Ma ei lähe juba selle pärast taarat viima, et seal alati passivad ees juba sellised.. jah.. inimesed ja see sisemus seal ka kunagi kuigi puhas ja värske ei ole.

Sorri, see mu isiklik kiiks vb , aga jah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 00:51 
Kasutaja avatar

Kõik ei käi soome ehitama ja ei ela nii hästi vaata :D Mul näiteks hea vahepeal kuualguses kogutud taara ära viia et siis kuulõpus ka veel tibake elada saaks :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 01:10 
Kasutaja avatar

Osalt on õigus, ruumi tuli küll kööki kõvasti juurde :), osa olin veel keldrisse ka vahepeal viinud. Eks tegelikult peaks tihedamalt ära viima lihtsalt. Samas mul ka tükki küljest ära ei võta, et tõesti mingi perioodi tagant korra kannatada. Õigemini täna kannatasid teised minu taga, sest kui ma läksin polnud kedagi. Pärast paar tükki tekkis. Teadlikult valisin ka Selveri, mis suurtest majadest natuke eemal on (see mis seal lasnamäe Nissani / Fakto auto vist juures on), et sinna päris niisama keegi ei sattuks. Autoga sai ilusti ukse ette ka sõita, nii et tassimisvaeva ka polnud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 01:12 
Kasutaja avatar

Miks peaks neile niisama neid pudeleid andma? Ükskord ühikas olles vaatasime et ühika prügikastist üks parajasti väljus. Vaatasime siis, et no lauapeal tühi pudel, viskasime alla talle selle ja selleasemel, et "aitäh" öelda, küsis ta, et kas meil rohkem ei ole. :kill Öeldes, et "ei", jalutas ta lihtsalt minema. Tundub, et pole talle neid niiväga vajagi kui aitäh isegi öelda ei oska :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 01:15 
Kasutaja avatar

Mulle meeldib küll taarat viia. Viimati viisin mingi kaks ja ühe pooliku 200l (vist) koti ära ja sain 16 eur. Kui keegi selle raha ära tahab visata, siis aga palun minu prügikast on selleks küll alati sobiv. :D

Teisip kolmap sai korralikud 12h+ tööd tehtud. Neljap vaba ja nüüd jälle kolmveerand 8 üles. Uni küll tagus jalaga perse juba, aga mõtlesin, et noo üks corona tagab ilmselt veel parema une. :D

...või kaks. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 01:19 
Kasutaja avatar

Sai täna veits äikest filmitud töö seisaku ajal ja mõni jäi isegi video peale ilusti. Sai ka ühest välgust kaasnenud põlengust kaugelt pilt tehtud. Kellegi kuuri lõi sisse, võimas pauk käis küll ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 01:20 
Kasutaja avatar

Ka mulle meeldib taarat väga viia, rahatuleb ja värki särki :) .

Aga tänanpäev, kimasin kohilasse, vihma hakkas sadama kohutavalt ja voila pool mootorit kadunud pillil, kimasin poole mootoriga tagasi tallinna ja otse garaazi kus nagu võluväel hakkas mootor peaaegu tööle, okei kiskusin pulkadeks ja näedsa siis, polegi ammu kohanud,et jagajakaane all oleks veits vett :D uus kaas peal ja sõit võib jätkuda. Kütet võttis muidugi poole mootoriga miskine 10l sajale :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 01:23 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:

Aga tänanpäev, kimasin kohilasse, vihma hakkas sadama kohutavalt ja voila pool mootorit kadunud pillil, kimasin poole mootoriga tagasi tallinna ja otse garaazi kus nagu võluväel hakkas mootor peaaegu tööle, okei kiskusin pulkadeks ja näedsa siis, polegi ammu kohanud,et jagajakaane all oleks veits vett :D uus kaas peal ja sõit võib jätkuda. Kütet võttis muidugi poole mootoriga miskine 10l sajale :D

Poole mootoriga võiks ikka poole vähem kütust ka võtta :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 01:35 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Toivoku kirjutas:

Poole mootoriga võiks ikka poole vähem kütust ka võtta :D

no kui ta ennem pirtsutas siis võttis miski 21, nyydseks on nagu jagajakaaned vahetatud, et läks tunduvalt paremaks,etm iski 16 -17 kanti, homem kindlasti väheneb veel sest siis tuleb uus õli rootorid ja hmm midagi kindalsti veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 01:38 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mõnikord on taaraga ikka ilge keberniit.Ühes kohas saab nina ees masin täis .teises kohas hirmus järjekord jus tsel ajal ja kui kord sinuni saad 4 pudfelit sisse sööta ja siis nõnda jeblad taaraga pikka aega ja palju vaeva aga siiski endalgi meeldib see komme ei raatsi nagu ära ka visata kuigi ruumi ja jebla võtab.
ja nii põhimõtteöliselt mööda linna .miskipärast ma harjunud ka säästuka omasi kasutama.Hea aparaat tundub olema proovitute hulgas just kada säästu taarakas .TAK-i juures.Aga see seebine paber millega käsi pesta saab .et kuidas lõpuks üldse käed puhtaks kuivaks sellest kõigest saab..Kas jätat käed seebiseks.vahuseks või tõmbad särgi sisse puhtaks kuivaks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 573, 574, 575, 576, 577, 578, 579 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis