Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 02:51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 587, 588, 589, 590, 591, 592, 593 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 03.08.2011 10:41 
Kasutaja avatar

RaitV kirjutas:
Herilased ja vapsikud on mulle garaazi kuskile pesa teinud,kaks päeva juba nendega kakelnud,ei saa normaalselt autot ka remontida :? peab ostma mingit mürki ja raibedest lahti saama...

Jäta auto garaashi käima ja pane garaashi uksed kinni , vingugaas peaks oma töö ära tegema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 10:43 
Moderator
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:
RaitV kirjutas:
Herilased ja vapsikud on mulle garaazi kuskile pesa teinud,kaks päeva juba nendega kakelnud,ei saa normaalselt autot ka remontida :? peab ostma mingit mürki ja raibedest lahti saama...

Jäta auto garaashi käima ja pane garaashi uksed kinni , vingugaas peaks oma töö ära tegema.

Nimele kohane metoodika.
Aga kuidas pärast auto seisma panna? Gaasimaskiga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 10:47 
Kasutaja avatar

avad oma suured garaaži uksed, ootad paar kuni kümme minutit ja vut-vut, suretad välja ja jooksed õue :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 10:52 
Moderator
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
killer666 kirjutas:
RaitV kirjutas:

Nimele kohane metoodika.

Hingad sisse,avad ukse,kõnnid autoni,avad ukse,keerad võtme välja,kõnnid välja ja hingad välja.Isegi mina oma suitsetaja kopsudega suudaks selle 30 sek-i hinge kinni hoida.
Tegelikult on hullem point see,et auto sisule jääb päris mehine vonn juurde sellisest gaasitamisest.Ehk kui seda teed minna siis peaks mingit voolikuga gaasitamise varianti katsetama.Kuigi ise ilmselt läheks tavalisema mürgi teed :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 11:03 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
killer666 kirjutas:
RaitV kirjutas:

Nimele kohane metoodika.

Küll see vingugaas suretab autogi , kui hapnik otsa saab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 11:05 
Kasutaja avatar

Alwayslate kirjutas:
Umx kirjutas:
killer666 kirjutas:
RaitV kirjutas:

Nimele kohane metoodika.

Hingad sisse,avad ukse,kõnnid autoni,avad ukse,keerad võtme välja,kõnnid välja ja hingad välja.Isegi mina oma suitsetaja kopsudega suudaks selle 30 sek-i hinge kinni hoida.
Tegelikult on hullem point see,et auto sisule jääb päris mehine vonn juurde sellisest gaasitamisest.Ehk kui seda teed minna siis peaks mingit voolikuga gaasitamise varianti katsetama.Kuigi ise ilmselt läheks tavalisema mürgi teed :P

jama on see et mul hetkel mootor lahti võetud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 11:17 

Olge selle vaablaste ja herilaste mürgitamisega väga ettevaatlikud. Peaks kasutama spetsiaalset mürki(kui olemas on), mis nad kohe ära hävitaks.
Endal on kogemus olemas, kui naaber mingi mürgiga herilasi kostitas. Tatikana sai naabripoistega seal ringi joostud ja üks sutsakas saadud ilmselt peapiirkonda. Üldiselt ma neile allergiline ei ole, kuid seekord oli küll surm väga lähedal, kuna nägu paistetas väga ülesse ja hingamisega oli raskusi. Õnneks oli naabrinaine arst ja oli vastumürk vms. kodus olemas.

Ehk siis loo moraal on see, et kunagi ei tea mis "kokteili" see mürk kokku segab. Isegi kui sa ise suudad neist hoiduda, siis viga võivad saada süütud kõrvalseisijad või mis veel hullem, kasvõi oma lapsed.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 13:38 
Kasutaja avatar

Meil aastaid tagasi oli laes lilleline tapeet. Kurivaimud hakkasid tuppa lakke vägisi pesa ehitama. Igavene jama oli. koguaeg tuba vapsikuid täis. Lõpuks v6tsin kätte ja imesin kõik tolmuimejaga sisse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 13:40 
Moderator
Kasutaja avatar

Enne vaenlase hävitamist õpi teda tundma.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 13:48 

Peab vist raha hakkama siin eestis teenima, herilaste ja vapsikute ja mesilaste likvideerimisega..
Alergiline nende laksude vastu ei ole (Ok, vapsikult pole veel litakat saanud, aga mitmelt herilaselt korraga küll), ning kõik mis ei tapa teeb kõigest sitaks haiget. :D
Mul soomes üks töömees, kes herilast nähes satub ütleme nii, et kergesse paanikasse, kukub mööda katuseid/tellinguid või hoovi ringi jooksma ja kätega vehkima. On talle korduvalt öeldud, rsk, sa näed kaugel ühte herilast, tsill..lendab mööda ja saab tööd edasi teha, aga jah..kui teda kinni ei seo, ega ta siis vist paigale ei jää ka :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 14:05 
Kasutaja avatar

Ma maksaks sulle hea meelega selle töö eest, kui ikka herilased-mesilased-vapsikud minuga koos elama hakata üritaksid. Allergiline nende mürgi vastu ei tohiks olla, aga ometi kardan neid rohkem kui mistahes muud...
Isegi kimalasi ehk maamesilasi enda peale chillima ei tahaks, mis sest et räägitakse, et need ei sutsa :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 14:07 
Moderator
Kasutaja avatar

Mina sain oma herilastest rõdul lahti nii, et kõigepealt tõmbasin karbilaiendiga pesa lahti, siis viskasin alla. Pesa tehti uuesti. Siis pesale tuli otsa. Ikka jäid paljud chillima sinna. Siis hunnikus juukselakki, need kes pihta said, surid ära. Ja lõpuks RAID mürki. Rohkem pole neid näinud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 14:14 
Kasutaja avatar

Paar aastat tagasi heinalakas panin ennast paksult riidesse, rätikud ja asjad üle pea, kindad kätte, kaitseprillid ette, kastsin end üleni märjaks ja läksin võtsin herilasepesa prügikotti, pärast sõlm peale. Mõned laksud sain sisse ka ikka. Kaine peaga seda nalja poleks vast tegema läind, samas ma olin seltskonnas suht ainus täiskasvanud inimene, kellel pole allergiat. Lapsi ka ei hakand saatma sellele missioonile :D

Pärast 2 tundi heina ei teinud, tegime õlut kuni asi maha rahunes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 14:17 

Minumeelest on see alergia jutt paljudel inimestel hea välja vabandus, tegelikuse hirmu ees lihtsalt. :D
Selle alergia jutu järgi on mul terve tuttvusringkond alergikuid täis .. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 14:42 

Hähh, need üldiselt rahumeelsed putukad ju pole üldsegi nii hullud, kui näiteks kõike hävitavad võhrud. Mis krdi mürk või asi neid tapab, sest seni on mul mulje jäänud, et paras magustoit see minu kasutatav neile on...kardulate peale ( mida nad krt "maitsevad" ning siis järgmise juurde liiguvad)...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 587, 588, 589, 590, 591, 592, 593 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis