Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.08.2025 19:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1177 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 79  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: How low can you go ?
PostitusPostitatud: 03.08.2011 21:52 
Kasutaja avatar

Huvitav on see, et nägin üks nädalavahetus J-Rideri autot rummu karjääri ääres ja täiesti müstika on see, kuidas ta sinna üldse sõita sai :? Suht kuumaastik viib sinna. Silose auto jäi ka silma Pirita selveri juures ja see on ikka ulme madal :kill Müstika kuidas Tallinna tänavatel sellistega liikuda saab :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 22:27 

Me liikleme oma madalate liikuritega ainult valitud marsruuti pidi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 22:48 
Kasutaja avatar

oo oh, niipaljud juba märganud. Äge :D
Aga üritan vist kõigele/kõigile korraga vastata.
Auto jah paremalt küljelt natukene räsitud, sealt nurgast ka stange selline lapitud ja puruks.
Kuna sõidan coilidel siis ei käi põhi väga vastu maad, kui ma just ise kuskile muhu otsa ei sõida. Seal Rummus sain ka tasakesi teed õigesti valides ilusti väga vähese kraapimisega kohale :) Ei viitsinud jala käia :D Kui aga haiga käisin siis jäitsin maanteeäärde, sest sellel karter madalamal ja korra juba oli kakti. Seal kaitset ei ole.
Aga jah natukene vb peab mõtlema, et mingeid väga suuri ja lollakaid asfaldist valatud lamavaid pole proovima mõtet minna.
Ja vindi tänaval sõitsin jah. Aga eks ma sõidan igalpool.
Ees on kollased tuled ja velgedelt tuleb värv maha :D

Raimo.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 22:52 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
oma teisest kulgurist ka siis üks selline kehv pilt. saaks madalamaks aga juba praegu saab tallinnas sõite pimedas sädemeid pildudes ning hollyka ring on üsna võimatu missioon. teiseks mind väga väga väga häirib see hüppamine mistõttu läheb ta uueks hooajaks kõrgemaks :)

Lõika läbilöögipukse vähemaks, kaob see hüppamine-põrkamine ära ;) kui sa tallinnas, siis võiks kokku saada, minu auto ei põrka ega hüppa, ja täiesti mõnus on sõita. vetrub ka ilusti. madaldust on nooh, piisavalt et ma ei taha ka väiksemates rööbastes sõita. summuti on ca 4-5cm maast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 22:56 
Kasutaja avatar

J-Rider kirjutas:
... Kui aga haiga käisin siis jäitsin maanteeäärde, sest sellel karter madalamal ja korra juba oli kakti. Seal kaitset ei ole...
Raimo.
Hai vaatas meile millalgi karjäärist tulles vastu. Nende ''uute'' velgedega tundub veel madalam. :rokib
Tark mõte oli parklasse mitte sõita, ma sain isegi enda autol seal mõni aeg tagasi karteri maha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 23:47 

J-Rider kirjutas:
Usun, et Dc ei pahanda. Pilt by InterFace 8)

[im]http://www.m8lll.com/maksi11.JPG[/img]

Nägin ka täna seda halli linna peal. Iga rööpas tee ületus kohal pidurdas terve rivi hoo täitsa maha...
Aga noh, madal ta on tõesti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 23:52 
Kasutaja avatar

Gerd_87 kirjutas:
J-Rider kirjutas:
Usun, et Dc ei pahanda. Pilt by InterFace 8)

[im]http://www.m8lll.com/maksi11.JPG[/img]

Nägin ka täna seda halli linna peal. Iga rööpas tee ületus kohal pidurdas terve rivi hoo täitsa maha...
Aga noh, madal ta on tõesti.

noo aga kuidagi tuleb ju liiklust teha tasaks:D ei tea mina kui kellegile ei meeldiks siis võiks sõita teises reas:D
mina selle pärast kihutama ei hakka kas on ta madal või mitte .. puksid ja muu jama ikka saab täiega hoora:D

olen pidevalt tagant saanud signaali jne:D teine kord ma uldse jään seisma panen ohukat ja kõik:D, linnas on mitme realised ju peaks ruumi piisama:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2011 08:50 
Kasutaja avatar

Selline liikluse pidurdamine on ikkagi nõme, vähendab ristmiku läbilaskevõimet jne.
Iseenesest pole mul madalduse vastu midagi, aga kui madalduse bossid ei sõida vaid veerevad jalakäia kiirusel, siis äkki peakski jalgsi käima...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2011 09:46 
Kasutaja avatar

no kui tee on p£rs£s, siis ma võin sõita isegi aeglasem kui jalakäiad, ma ei hakka teiste pärast oma autot lõhkuma. Keegi pole kunagi signaali andnud. Samas, nagu Kristjan-R mainis, mul on alati olemas marsruut ja ma tean kus on head teed ja kuhu ma ei roni raha eest ka :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2011 10:40 
Kasutaja avatar

asi pole madalduses sest minu madaldus ei ole just selline et ma pean hoogu maha võtma jne. asi on selles et need augud ja rööpad nii suured et mul kahju juba oma puksidest , rehvidest ja velgedest kui ma pean suure litaka saama selle pärast et taga sõidab keegi Jeepiga ja tal suva oma auto põhjasst:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2011 22:37 
Kasutaja avatar

Imo laske edasi, madaldus teeb auto hulga ilusamaks. Samuti ei pahanda teie taga uimerdamist selle pärast, kui tõesti kiire, võib korraks vastassuundit kasutada. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2011 23:44 
Kasutaja avatar

Liiklust pole mina küll pidanud oluliselt pidurdama, vähemalt Eestis mitte. Sillatala ja 66tsad on ca 5cm maast ning sillatala kinnitused on eriti r6veda koha peal ning käivad igal lamaval korralikult vastu maad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2011 23:52 

Mul ka nagu keskmisest madalam auto, aga ei ütleks et Tallinna tänavad nii hullud on et peaks igal pool hoo maha võtma.
Kui siis ainult mõnel Mustamäe suuremal ristmikul keerates, kuna seal lihtsalt väga hullud rööpad sisse sõidetud. Samuti ka mingid kõrvalised teed. Tuleb valida lihtsalt normaalne sõidujoon ja jälgida vähe ette ma arvan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2011 00:09 
Kasutaja avatar

Ah mis te hädaldate. Jõuate 5min hiljem kohale, suur probleem. See ikkagi pildi teema ja ootaks teemakohaseid pilte siia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2011 01:19 
Kasutaja avatar

ei tea mina sõidan edasi ja kui ei meeldi siis ei meeldi. kui vajan pidurdamist siis pidurdan jne.
selle jäoks on äärmine rida mis peaks olema AEGLASTE sõidukitele.

te aga sõitke oma maasturitedega edasi. laske kas või 150ga linna vahel. minu see asi enam pole:D:D

see 5 minti kiiremini / aeglasem sõit on tehtud Ökosõidu selgeks et kuskile kiirem te ei lase.:)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1177 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 79  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis