Üks auto mis tõsiselt mind vihale ajas kui natuke olude tõttu sellega sõitma pidin oli renault megane scenic, vigadeks olid katkine katalisaator, pidurid mida praktiliselt polnud. Isegi kui need oleks korras olnud ei tahaks ma seda autot isegi vihavaenlasele, juhitavus on vägagi kehva, istepositsioon ja mugavust pole ollagi. Auto omanik veel ütles et kui soovid osta ära 2000.- € teadagi mis ma sellepeale vastasin

sõida puuse see sara

Teine auto mis hetkel meenub oleks suzuki baleno. vigadeks oli kas amordid vms et kiirendades tõusis esinina nii üles kui olla saab ja august läbi sõites oli siuke tunne nagu vedrusid polekski

Kuid siis jällegi ei tea mis selle junni idee on või kellele ta suunatud on, pikemaks sõiduks väga väsitav kui ja ebamugav auto, jalada jäid paar korda päris kangeks, ehk oli viga minus. disain annab ka muidugi soovida !

Ja kolmandaks lisaks siia c klass mersu asi mis ei vääri Mercedes-Benz nime. Sai omatud siukest mingisugune nädal aega ja mulle aitas tõesti. Seda asja ei anna E-Klasse`ga absoluutselt võrrelda. Sees istudes tekib siuke kilukarbitunne. sõiduomadusi ei oska samuti midagi välja tuua. Ei oska midagi head selle seebikarbi kohta öelda. Ainuke asi vist mis suudan veel ilma roppusteta öelda on see et miks MB nõnda enda nime määris siukse kärakaga!